Værksteder til leje på Amager

Er du interesseret i at finde et værksted til leje på Amager, hvor intet er langt væk, og hvor du nemt og hurtigt kan komme til og fra dit værksted? Så er du kommet til den rigtige side.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

På Ejendomstorvet får du et overskueligt overblik over værksteder til leje på Amager, samt hvilke fordele der er ved at have et værksted her.

Området giver dig en unik beliggenhed

Amager er en del af hovedstadsområdet, som ligger på en ø på Sjællands østkyst. Amager har mere end 200.000 indbyggere, som vokser år for år.

Med sit indbyggertal er Amager den ø i Danmark, som har den højeste befolkningstæthed. Dertil betyder indbyggertallet også, at Amager er kategoriseret som en større provinsby i Danmark.

Amager byder på mange gode erhvervsområder – og særligt i Tårnby finder du mange servicevirksomheder. Erhvervsområderne og de mange mennesker er bestemt noget, som du bør tage med i overvejelsen, når du leder efter et værksted til leje på Amager.

Den unikke beliggenhed betyder, at du har mulighed for en god og stor eksponering, hvis du lejer et værksted på Amager. Amager og København er tæt forbundet på grund af den gode infrastruktur, og du vil derfor både møde lokale personer fra Amager, ligesom du med et værksted til leje på Amager sagtens kan forvente, at Københavnerne også vil besøge dit værksted.

Kort sagt vil et værksted til leje på Amager have en gunstig beliggenhed med gode vilkår, som ikke kan sammenlignes med mange andre områder i Danmark.

Den gode beliggenhed betyder også, at værksteder til leje på Amager er populære her på Ejendomstorvet, så du kan med fordel gemme attraktive værkstedereller tage fat i den tilknyttede erhvervsmægler, som kan svare dybdegående på dine spørgsmål og tilbyde dig en fremvisning af værkstedet til leje på Amager.

Fremvisning af værkstedet

Du kan med fordel tage kontakt til mægleren, som har et indgående kendskab til det udbudte værksted til leje på Amager.

Når du snakker med erhvervsmægleren, kan du stille alle de spørgsmål du har om værkstedet til leje, ligesom du også kan efterspørge en fremvisning af det udbudte værksted til leje på Amager.

Med en fremvisning af værkstedet til leje, får du ikke kun et indblik og fakta om ejendommen, men du har også mulighed for at observere de omkringliggende omgivelser.

Er der mange mennesker i området? Har værkstedet til leje på Amager en god synlighed fra de omkringliggende veje og er der mange eller få konkurrenter i lokalområdet?

Det er blot nogle af de ting, som du med fordel kan notere dig under en fremvisning. Dertil har du en specialist med til fremvisningen i form af erhvervsmægleren, som kender værkstedet godt.

Vi anbefaler, at du stiller alle de spørgsmål, du har på hjertet omkring det værksted til leje på Amager, som du er ude og kigge på. Spørg gerne ind til, om der er noget du bør vide omkring værkstedet til leje på Amager – eller om værkstedets omgivelser.

Se en liste over de mæglere, som Ejendomstorvet samarbejder med.

Du kan fremme din virksomhed med gode tilbud og tiltag

Du kan fremme dit værksted til leje på Amager ved at blive en del af Amager Erhvervsråd. Amager Erhvervsråd arbejder for at fremme erhvervslivet ved at kende til andre virksomheders udfordringer og problemstillinger, ligesom de kan hjælpe dig med dine.

Du kan også være med til at indvirke i erhvervslivet på Amager, og sørge for at vigtige problematikker bliver fremlagt for politikkerne.

Dit værksted til leje på Amager kan altså være med til at fremme den politiske dagsorden for det lokale erhvervsliv, hvis du ønsker det.

Dit værksted til leje på Amager har gode transportmuligheder

Selvom Amager er en ø, skal du ikke tro, at du har begrænset muligheder for trafik til og fra dit værksted til leje på Amager.

Øen huser blandt andet bydelene Sundbyøster, Sundbyvester, Tårnby og Kastrup. Bydelene Sundbyøster og Sundbyvester er en del af Københavns kommune.

Eftersom Amager er tæt forbundet med København, betyder det også, at der er gode infrastrukturelle forhold for dit værksted til leje på Amager.

Du kan nemt og hurtigt komme til og fra København, den Københavnske vestegn, Sverige og andre lande ved at bruge de transportmuligheder, du finder på Amager.

Først og fremmest finder du Danmarks mest travle lufthavn i Kastrup, som både har indenrigsfly og internationale fly til forskellige lande og verdensdele.

Derudover finder du E20 motorvejen, som kan tage dig til Sverige eller den Københavnske vestegn – og videre ud i det danske land.

Har du ikke mulighed for at komme til Amager som bilist eller med fly, så er der heldigvis også mange andre gode muligheder for at transportere sig selv.

Du kan vælge at benytte offentlig trafik, hvor du både finder regionaltoge, busser og metro. Dertil er der også gode muligheder for at bevæge sig til fods og på cykel via de mange stier, veje og selvfølgelig det store naturområde på Amager Fælled.

Dette gør det let og bekvemt med et værksted til leje på Amager, hvor det er let for dig selv, dine medarbejdere og dine kunder at komme til og fra dit værksted.

Så overvejer du et værksted til leje på Amager, kan du med fordel gå videre i processen, ved at indstille og filtrere din søgning efter mere specifikke ønsker og krav til et værksted til leje på Amager.

Filtrer din søgning og se kun relevante søgninger for værksteder til leje på Amager

Der kan være mange værksteder at skulle igennem, når du leder efter et værksted til leje på Amager. Derfor har vi valgt at gøre det nemt, hurtigt og effektivt at filtrere din søgning, så du kun får vist værksteder til leje på Amager, som faktisk passer dine behov, kriterier og krav til værkstedet.

Vi har opstillet nogle kategorier, som du kan afgrænse din søgning ud fra. Du kan selvfølgelig vælge kommune, by og område, ligesom du også kan vælge formålet med lokalet – fx at du ønsker et værksted til leje.

Derudover kan du også vælge at sortere ud fra følgende:

Er du i tvivl om, hvad ovenstående helt præcis betyder, kan du med fordel se beskrivelsen af de forskellige ord i vores ordbog.

Ved at tage stilling til disse kategorier, kan du nemt og hurtigt afgrænse din søgning, så du kun får vist relevante og aktuelle værksteder til leje på Amager, som et godt match til dig og din forretning.

Da værksted til leje på Amager er en populær søgning, kommer der hele tiden nye værksteder til leje på Ejendomstorvet – ligesom de lige så hurtigt bliver udlejet igen. Derfor kan du med fordel oprette en søgeagent, hvor du får direkte besked, så snart der kommer et værksted til leje på Amager op på Ejendomstorvet.

Du slipper derfor for at bruge tid og energi på at se, om der er kommet et nyt værksted til leje på Amager her på Ejendomstorvet. I stedet for kan du koncentrere dig om andre ting, der er vigtige – og få automatisk besked, når der er et værksted som matcher dine ønsker og din søgning.

Du opretter nemt og gratis en søgeagent med din egen mail – og du kan altid framelde den igen, når du har fundet dit fremtidige værksted til leje på Amager.