Værksteder til leje i Hvidovre Kommune

Hvidovre er en del af Storkøbenhavn og ligger 8 km fra centrum. Der er dermed ikke langt til indre København og derfor kan man med et værksted til leje i Hvidovre nå hurtigt ud til mange områder - dette gælder også udlandet.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Der er mange muligheder med et værksted til leje i Hvidovre

Da denne bydel ligger i Hovedstadsområdet, betyder dette også, at infrastrukturen er veludviklet, med mange forskellige muligheder for transport. Af offentlig transport går der både toge og busser, mange gange i døgnet, som kan benyttes af medarbejdere, der skal fra deres bopæl og til dit værksted til leje i Hvidovre.

Hertil er der også gode vejforbindelser til og fra København, Holbækmotorvejen i den nordlige del og E20 i den sydlige. Udover de lokale vejforbindelser finder man Københavns lufthavn, ikke langt fra dit værksted til leje i Hvidovre, som kan benyttes, hvis du skal udenlands eller hvis I skulle få besøg ude fra.

På trods af et indbyggertal på 53.000 har Hvidovre et af de største og bedst udbyggede erhvervsområder i norden, hvor der ligger grupper af iværksættere, kontor og håndværks virksomheder tæt sammen. Dette er med til at skabe et helt unikt miljø for et værksted til leje i Hvidovre og dine muligheder for at kunne skabe en succes. 

Få let adgang til den hjælp du har brug for

Det er i Hvidovre nemt at komme i konktakt med kommunen, hvis der skulle være spørgsmål omkring rekruttering, byggeri, start af virksomhed og meget andet. Denne kontakt kan oprettes via Erhvervsteamet i Hvidovre, som gerne vil hjælpe dit værksted til leje i Hvidovre godt fra start. 

Hvis du har en større virksomhed med mere end 20 ansatte, kan du også blive inviteret til møder med Hvidovre Erhvervsklub, som mødes med Borgmesteren for at drøfte den fremtidige erhvervsudvikling.

Et sådan netværk kan have stor indflydelse på dit værksted til leje i Hvidovre og give dig mulighed for at sparre med andre større virksomheder i området.

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor er det gratis at søge efter værksteder til leje på Ejendomstorvet?

Ejendomstorvet er det gratis at søge efter værksteder til leje samt andre erhvervslokaler, fordi vi er en forening, som har til formål at få udbud og efterspørgsel til at mødes. Dette opnår vi bedst, hvis din søgning efter ledige værksteder til leje i Hvidovre er gratis.

Kan jeg sortere ud fra pris, størrelse og lokaletype?

Ja, det kan du tro. Du kan gøre din søgning mere overskuelig ved at sortere værkstederne i Hvidovre ud fra areal, lokaletype og husleje.

Hvilke typer erhvervslokaler til leje kan jeg finde i Hvidovre?

Du kan finde mange forskellige ejendomme og erhvervslokaler i Hvidovre. Det kan fx være værksteder, butikslokaler, kontorer, produktionshaller, restauranter osv.

Hvad kan jeg bruge et værksted i Hvidovre til?

Du kan bruge et værksted til mange forskellige ting: det kan være et autoværksted, et værksted til snedkermøbler, et værksted til håndværk såsom kunst, smykker osv. Kun din fantasi sætter grænser for dit værksted i Hvidovre.

Hvor kan jeg finde værksteder til leje henne?

På Ejendomstorvet kan du finde ledige værksteder til leje i hele Danmark - herunder Hvidovre. Vi har mere end 200 erhvervsmæglere tilknyttet, hvilket giver dig det bedste overblik over ledige værksteder til leje i hele Danmark.