Værksteder til leje i Rødovre Kommune

Rødovre er en bydel i København og tilhøre Rødovre kommune, der har godt 40.000 indbyggere. Der kan her findes værksted til leje i Rødovre, som har den fordel at ligge tæt på Københavns centrum. Der vil derfor være en del trafik og mange store veje at transportere vare på. Gå gerne længere ned på siden og find flere fordele, som der er ved at have et værksted i Rødovre.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Et værksted til leje i Rødovre giver gode transportmuligheder

I det sydligste punkt af Rødovre går Roskildevej fra København igennem Rødovre og videre over til Roskilde, Tårnvej og Rødovrevej går tværs igennem Rødovre fra nord mod syd og i det nordligste punkt, er der en direkte forbindelse til motorvejen E47.

Dvs. med et værksted til leje i Rødovre, så har man et værksted, hvor der er en stor vej ind til centrum af København, til Roskilde og en motorvej, som føre længere ud til de andre bydele i København.

Generelt er byen godt forbundet med dens omgivelser og nærområder, da der også går tog fra denne by.

Der er mulighed for workshops om at starte egen virksomhed

Når det gælder at starte egen virksomhed, giver byen dig gode muligheder. Starter du din egen virksomhed, som f.eks. har brug for et værksted til leje i Rødovre, så kan du i byen blive en del af et Workshop-program, som både indeholder workshops, men også videoer via nettet, hvor du kan få den rette hjælp til hvordan du evt. kan finansiere din virksomhed til at starte med.

På den måde kan du få informationer, når det passer dig og når det bliver relevant for din virksomhed. Du kan med et værksted til leje i Rødovre komme godt i gang med din virksomhed og få en rentabel forretning op at køre, ved hjælp af deres forskellige workshops på video og ved deres entusiasme. 

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor er det gratis at søge efter værksteder til leje på Ejendomstorvet?

Ejendomstorvet er det gratis at søge efter værksteder til leje samt andre erhvervslokaler, fordi vi er en forening, som har til formål at få udbud og efterspørgsel til at mødes. Dette opnår vi bedst, hvis din søgning efter ledige værksteder til leje er gratis.

Kan jeg sortere ud fra pris, størrelse og lokaletype?

Ja, det kan du tro. Du kan gøre din søgning mere overskuelig ved at sortere værkstederne ud fra areal, lokaletype og husleje.

Hvilke typer erhvervslokaler til leje kan jeg finde i Rødovre?

Du kan finde mange forskellige ejendomme og erhvervslokaler i Rødovre. Det kan fx være værksteder, butikslokaler, kontorer, produktionshaller, restauranter osv.

Hvad kan jeg bruge et værksted i Rødovre til?

Du kan bruge et værksted til mange forskellige ting: det kan være et autoværksted, et værksted til snedkermøbler, et værksted til håndværk såsom kunst, smykker osv. Kun din fantasi sætter grænser for dit værksted i Rødovre.

Hvor kan jeg finde værksteder til leje henne?

På Ejendomstorvet kan du finde ledige værksteder til leje i hele Danmark - herunder Rødovre. Vi har mere end 200 erhvervsmæglere tilknyttet, hvilket giver dig det bedste overblik over ledige værksteder til leje i hele Danmark.