Lokaler til leje: Erhvervslejemål på Amager

Find ledige lokaler til leje på Amager her på Danmarks førende erhvervsportal: Ejendomstorvet. I samarbejde med 200 erhvervsmæglere præsenterer vi lokaler, lejemål og erhvervslokaler til leje på Amager, hvilket inkluderer kontorlokaler, butikker, lager og mange andre lokaler til leje.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Amager er den del af Københavns Kommune, og man kan kun sige Amager, også kaldet øen mod øst, er en bydel i vækst. Skal du være med til at fremme erhvervslivet på Amager ved at leje et lokale? Så se med lige her!

Lokaler til leje på Amager

Amager er en ø og by, som gennem de sidste mange år blot har vokset sig større og større. Dette gælder både i ry og rygte, i indbyggertal og i erhvervsliv.

Amagers tidligere ry som en losseplads er fortid, og Amager fortjener alt den ros, som det kan få. Natur, moderne arkitektur og forbedret infrastruktur er nogle at de årsager til den fornemme vækst som Amager oplever - og fortsat vil opleve fremadrettet.

Dette er blot nogle af de nævneværdige årsager til, at interessen for at finde et erhvervslokale til leje på Amager også er blevet endnu mere attraktivt.

Amager har mange attraktive steder at drive forretning: storcentre og gågader, hvis du vil drive butik eller restaurant, erhvervsområder på Amager Vest og Islandsbrygge, som du både kan bruge til lager og værksted, og ja, så kan du også finde et kontorlokale til leje, som du kan placere næsten alle steder.

Denne diversitet lokker mange forretningsdrivende til Amager, og derfor er din interesse for lokaler til leje på Amager ganske forståelig.

Lej det rigtige erhvervslokale på Amager

På Ejendomstorvet viser vi dig mange forskellige lokaletyper til leje, og du vil derfor også finde mere ende hundrede lokaler, når du leder efter erhvervslejemål på Amager.

Derfor har vi valgt at lave nogle forskellige kategorier for de forskellige lokaletyper, så du nemmere og hurtigere kan finde det rigtige erhvervslokale på Amager.

De lokaletyper du blandt andet kan finde på Amager er:

Udover ovenstående lokaler til leje på Amager, kan du også søge efter domiciler, værksteder, cafeer, klinikker, blandet bolig og erhverv med mere.

Den perfekte placering for dit erhvervslokale til leje på Amager

Den perfekte placering for et erhvervslejemål på Amager kommer selvfølgelig helt og aldeles an på, hvilken type lokale, du har planer om at leje. Nedenfor vil vi kort gennemgå nogle af de placeringer, som kan være perfekt for dig og dit erhvervslokale.

Erhvervslokaler langs Amagers østkystlinje

På Amagers østkystlinje finder du Amager Strand, Kastrup Strandpark, Dragør Havn samt Københavns lufthavn. Langs disse områder er restaurant, hotel og butik oplagte muligheder. Det samme gælder for kontorlokaler, som særligt kan være attraktive omkring lufthavnen.

Langs med stranden kan du både overveje butikker til at sælge tøj, havudstyr, is eller noget andet sæsonvenligt. På havnene og langs stranden kan restauranter og cafeer være populære. Langs lufthavnen kan du overveje et hotel.

Mod øst finder du også byer såsom Amagerbro og Sundbyøster, som har mange muligheder for shopping og restauranter.

Lokaler på Amager langs nord- og vestkysten

Nord- og vestkysten er særligt defineret af Københavns Havn og de kaje, som udgør en del af arealer. Denne del inkluderer bydele såsom Christianshavn, Islands Brygge og Ørestad.

Her er mulighederne ganske mange:

Lokaler på det øvrige Amager

Refshaleøen og Kløverparken er nogle af de steder, som man også godt kan holde øje med. Refshaleøen er blevet enorm populær på grund af sine store lagerbygninger til High Roping samt de mange, internationale madboder, som går under navnet Street Food.

Kløvermarken er et grønt område i det nordlige Amager, hvor mulighederne for lager- og produktionslokaler samt grunde er store grundet den gode plads.