Ledige erhvervslejemål på Amager

Leder du efter ledige erhvervslokaler til leje på Amager? Så er du ankommet til den helt rigtige side. Vi vil nemlig præsentere dig for samtlige ledige erhvervslejemål på Amager, som er udbudt af mere end 200 erhvervsmæglere. Så når du er klar til at se de mange muligheder for lokaler til leje på fantastiske Amager, så går du bare i gang!

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Fordi vi har mere end 200 erhvervsmæglere tilknyttet kan du også være sikker på, at du får hele udbuddet på én og samme side: nemlig Ejendomstorvets.

Find lokaler til leje på Amager

Der er ingen tvivl om, at Amager er et attraktivt sted at leje lokaler.

Amager er en ø, der ligger ved siden af det centrale København og Indre by - og en del af Amager tilhører deslige Københavns Kommune. Derudover er Amager tæt forbundet med København via. broer til fodgængere, cyklister og biler. Den offentlige transport består blandt andet af metro, bus og bådbusser.

Gennem de sidste mange år har Amager gennemgået en transformation med store mængder bolig- og erhvervsbyggerier, hvilket har øget befolkningstallet, mængden af arbejdspladser og mængden af besøgende. Dette er blot nogle få grunde til, at lokaler til leje på Amager er populært.

Men lokaler til leje på Amager er en ganske bred søgning, hvor du både vil se ledige erhvervslokaler og -ejendomme til butik, kontor, restaurant, lager, hotel og meget andet. Derfor vil vi nedenstående gennemgå nogle af de forskellige lokaler til leje på Amager, som du blandt andet kan finde.

Lej butik på Amager

Butik til leje på Amager er for dig, som gerne vil sælge varer. Måske er det fødevarer, udvalgsvarer, specialvarer eller noget helt fjerde.

Der er mange steder, hvor det er særligt populært med butikslokaler til leje. Disse områder inkluderer blandt andet:

Selvom dette er de mest populære beliggenheder til shopping, kan du butik også sagtens få succes udenfor ovenstående områder. Det kan blandt andet være, at du vil åbne en isbutik på Islands Brygge, et supermarked i Ørstad eller måske en grillbar i Drageør? Det er kun dig og din vision som sætter grænser for en succesfuld butik til leje på Amager.

Find restaurant til leje på Amager

Du kan finde masser ledige restauranter og restaurationslejemål på Amager.

Det kan måske betale sig at drive din restaurant i et storcenter eller på en populær shoppinggade. Dog kan det måske også give mening, at drive restaurant uden for disse områder, hvor konkurrencen er mindre. Det perfekte sted til at drive restaurant afhænger blandt andet også af, om det er en familierestaurant, fast-food restaurant eller en mere eksklusiv restaurant.

Du kan se alle ledige restauranter til leje på Amager her.

Kontorlokaler til leje på Amager

At leje et kontorlokale på Amager er en stigende tendens. Ikke alene er det nemt at komme til Amager med bil og offentlig transport, men parkeringsmulighederne er oftest også bedre end i Indre By.

Dine kontorlejemål kan ganske enkelt placeres på hele Amager, men det giver god mening at indtænke transportmuligheder for dit personale, så der ikke er for langt til og fra offentlig transport, parkeringspladser eller lignende.

Se ledige kontorlokaler til leje på Amager.

Lej et lager på Amager

Et lager kan benyttes til alt mellem himmel og jord: produktion af varer, opbevaring, lager til din webshop eller noget helt fjerde.

På Amager er der typisk god plads, og derfor kan du også finde lagerlokaler i alle størrelser. Mangler du et lager til leje på Amager, så klik blot på linket.

Lej lager hos en dygtig erhvervsmægler

Når du har fundet et lager her på siden, som du finder interessant, kan du med fordel tage fat i den tilknyttede erhvervsmægler. Erhvervsmæglerens information finder du, når du er inde på et specifikt lokale til leje på Amager - og her kan du altså se deres informationer i den grønne boks i højre side.

Benyt gerne mægleren til at få svar på spørgsmål og/eller se erhvervslokalet til leje på Amager.