Værksteder til leje i Glostrup Kommune

Glostrup er beliggende 11 km vest for København på Sjælland og er med signe godt 22.600 indbyggere et knudepunkt for trafik. Glostrup Station har både tog bus og i fremtiden en letbane forbindelse, som danner fornuftige rammer om dit værksted til leje i Glostrup. Der er derudover også fokus på erhvervslivet og iværksætterrig, som din virksomhed kan få gavn af. 

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Med et værksted til leje i Glostrup kan du få rådgivning til din nye virksomhed

I Glostrup er både Væksthus Regionhovedstaden og Iværksætterhuset HIP til din rådighed, hvor du som nystartet virksomhed, kan søge gode råd til opstart af virksomhed og få lavet en vækstplan for virksomhedens fremtid. Denne service er frit tilgængelig, hvis du f.eks. vil have et værksted til leje i Glostrup. Der er mulighed for at få rådgivning af uafhængige konsulenter, som kan hjælpe dig med at få dit værksted til leje i Glostrup på benene. Dette er et tilbud til erhvervslivet i kommunen, som skal sikre at din virksomhed kommer til at komme godt fra start. Dette tilbud kan sikre dit værksted en god fremtid med vækst og udvikling, som også kan strække sig ud over landets grænser. 

God placering uden for hovedstaden

Da Glostrup ikke ligger langt fra København, er der gode til og fra kørselsmuligheder i byen, hvor motorvejen E47 kan benyttes til både København og til den vestlige del af landet over mod Fyn og Jylland. Et værksted til leje i Glostrup kan byde på en god lokation for kunder og erhvervspartnere, der ikke behøves at køre helt ind til Københavns centrum, hvor trafikken er tæt. Dette er en fordel hvis der skal transporteres store læs, hvor lastbiler kan have svært ved at manøvrere i en større by. Det vil derfor være en fordel at have et værksted til leje i Glostrup med sin lokation uden for den helt tætte trafik.