Værksteder til leje i Herlev Kommune

Herlev er en bydel til Storkøbenhavn, som har godt 29.000 indbyggere og den tætte placering til København, gør det særdeles fordelagtigt at have et værksted til leje i Herlev. Her finder du også en station, hvor der er en S-togsforbindelse, som er med til at gøre denne bydel mere forbundet med København.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Et værksted til leje i Herlev giver dig en god basis

Med et værksted til leje i Herlev kan du som ejer af en virksomhed, få den rette rådgivning eller svar på spørgsmål til at drive et erhverv i Herlev kommune. Her er der nemlig en erhvervskonsulent tilknyttet, som er til for at hjælpe dig på rette vej med dit værksted til leje i Herlev.

Du kan måske få henvisninger til forskellige arrangementer, der omhandler bestemte emner, hvor du også kan møde andre iværksættere. Dvs. ud over at kunne få svar på dine spørgsmål til arrangementerne, så er der også mulighed for at få et netværk i erhvervslivet. Dit værksted til leje i Herlev giver dig derfor en god basis at starte ud fra.

Infrastrukturen i Herlev er med til at skabe positiv udvikling

Du er altid tæt på København centrum, når du har et værksted til leje i Herlev. Der går et S-tog direkte til Hovedbanegård, som sikre en god forbindelse med indre by og det kan være med til at skabe en positiv udvikling for dit værksted til leje i Herlev. Udover S-toget går der også flere store veje ind til centrum af København her i blandt Herlev Hovedgade.

Dit nye værksted til leje i Herlev kommer til at få en beliggenhed, hvor der altid er mennesker omkring og stor aktivitet i området.

Du kan regne med at få hjælp

Hos Ejendomstorvet.dk hjælper vi dig hellere end gerne med at finde det helt rette værksted, så du kan få gjort dine drømme til virkelighed.

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor er det gratis at søge efter værksteder til leje på Ejendomstorvet?

Ejendomstorvet er det gratis at søge efter værksteder til leje samt andre erhvervslokaler, fordi vi er en forening, som har til formål at få udbud og efterspørgsel til at mødes. Dette opnår vi bedst, hvis din søgning efter ledige værksteder til leje er gratis.

Kan jeg sortere ud fra pris, størrelse og lokaletype?

Ja, det kan du tro. Du kan gøre din søgning mere overskuelig ved at sortere værkstederne ud fra areal, lokaletype og husleje.

Hvilke typer erhvervslokaler til leje kan jeg finde i Herlev?

Du kan finde mange forskellige ejendomme og erhvervslokaler i Herlev. Det kan fx være værksteder, butikslokaler, kontorer, produktionshaller, restauranter osv.

Hvad kan jeg bruge et værksted i Herlev til?

Du kan bruge et værksted til mange forskellige ting: det kan være et autoværksted, et værksted til snedkermøbler, et værksted til håndværk såsom kunst, smykker osv. Kun din fantasi sætter grænser for dit værksted i Herlev.

Hvor kan jeg finde værksteder til leje henne?

På Ejendomstorvet kan du finde ledige værksteder til leje i hele Danmark - herunder Herlev. Vi har mere end 200 erhvervsmæglere tilknyttet, hvilket giver dig det bedste overblik over ledige værksteder til leje i hele Danmark.