Butik til leje på Amager

Din søgning på butik til leje Amager giver et bredt udvalg af butikslokaler til leje på Amager. Og selvom Amager er en ø, er det ikke bare en tilfældig ø, som ligger i den østlige del af Danmark – næ. Som en del af København, er der her stor aktivitet - og derfor er butik til leje på Amager også en populær søgning.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Find en butik til leje på Amager

Butik til leje på Amager kommer i mange former og faconer, ligesom dem der bor på øen og dem som besøger den, også kommer fra mange forskellige baggrunde. Der findes derfor selvfølgelig også diverse supermarkeder og caféer, der alt sammen er med til at skabe liv på øen.

Du kan både finde butikker til liberalt erhverv, detailhandel, frisørsalon, udvalgsvarer og specialbutikker - begynd jagten nu!

På Ejendomstorvet kan du finde butik, find erhvervslokaler mm i en veldrevet ejendom

Gode shoppingmuligheder med en butik til leje på Amager

Amager har mange gode steder, centre og gader, når det kommer til shopping.

Vi kunne lave en meget lang liste over beliggenheder, som kunne være attraktive for en butik til leje på Amager, men vi har valgt blot at komme med tre af de mest oplagte gader og stræder.

1. Mange butikker i Fields

Field's er et af Skandinaviens største indendørs shoppingcentre. Med moderne arkitektur og 150 butikker, kan man næsten ikke gå galt i byen med en butik i Field's.

Field's finder du i Ørestad, som er en del af København S. Field's har busstoppesteder og en metrostation blot få minutters gang fra centret samt parkeringspladser til dem, der kommer i bil. Field's ligger tæt på motorafkørslen, og derfor bliver det nærmest ikke lettere at komme til og fra Field's.

2. Stor eksponering i Amagercentret

Amagercentret finder du ud til den berømte Amagerbrogade, som vi også kommer ind på senere i teksten. Amagercentret har mere end 80 butikker i hjertet af Amager og mulighederne for at shoppe og drive butik her er altså stort.

Amagercentret er en del af København S, og du kan både komme til centret med bus, metro, bil og på cykel.

3. Erhvervslejemål på Amagerbrogade

Amagerbrogade markerer grænsen mellem Sundbyvester og Sundbyøster. Amagerbrogade er en populær shoppinggade, hvor der findes over 100 butikker, restauranter og andre forretninger.

Det er let at komme til Amagerbrogade med metro, bus, bil og cykel - uanset om du kommer fra Amager eller omegnen

Populære butikslokaler til leje på Amager

Med butikslokaler til leje på Amager kommer du til at ligge i et meget populært shoppe område i Danmarks største by, hvor mulighederne er mange. Dette gælder alt lige fra tøjbutik til en specialiseret delikatessebutik, det er kun dig der sætter grænsen for dine butikslokaler til leje på Amager.

Gode lokaler kræver god kundekreds

Vi anbefaler altid, at du tager ud i nærområdet og kigger, hvis du finder en butik til leje, som kunne være interessant. Når du er i området kan du nemlig se, om der er andre butikker, som sælger det samme som dig. Du kan også få en indikation om transportmulighederne og din målgruppes færden i området.

Vækst på Amager giver efterspørgsel til butikslejemål

Amager har gennem de sidste mange år oplevet en vækst i befolkningen - og en vækst i interessen for at drive forretning og butik på Amager.

Ikke nok med, at Amager hele tiden udvider sine bolig- og erhvervsområder, så består Amager også af allerede populære områder, som du kan indtænke i din søgning efter et butikslokale til leje på Amager.

Find butikker til leje på Amager

Du har allerede besluttet dig for at finde nye erhvervslokaler på Amager, og derfor giver vi dig nogle tips herunder.

Ledige butikker med et formål

Du kan for eksempel overveje et butikslokale med sommersortiment på Islands Brygge, et supermarked i Ørestad, måske en isbutik på Femøren, en forretning til erhverv i Dragør eller en souvenirshop på Christiania. Uanset dine tanker og planer for at leje en butik på Amager, så er mulighederne mange.

Overvej derfor er du skal have en stor eller lille butik, om der skal være et tilhørende kontor eller lager til pladskrævende varer. Den gode nyhed er, at du kan finde alle typer butikslejemål lige her.

Tips til at leje butik på Amager

Du får nu nogle gode tips til, hvordan du bedst finder frem til den rette butik og dermed finder butikker til leje på Amager. Først og fremmest kan du med fordel benytte vores filtermenu, hvor du kan justere på forskellige parametre.

Du finder filtermenuen oppe i venstre side og her kan du sortere din søgning ud fra størrelse, lokaletype, årlig leje mm. - blot for at nævne nogle af parametrene. Jo mere specifik du er i filtermenu, desto mere specifik vil din søgning efterbutikslejemål på Amager også blive.

Du kan også oprette en eller flere søgeagenter, hvor du får besked når vi får ledige butikslokaler og ledige lokaler på Ejendomstorvet. Find din nye butik allerede i dag!

Butik til salg

Måske er du blevet overbevist om, at en butik på Amager er det helt rette for dig, men du er tvivl, om du måske hellere skal købe en butik på Amager frem for at leje den?

I så fald kan du se alle ledige butikslokaler til salg på Amager lige her.

Ledige lejemål med Ejendomstorvet

Ejendomstorvet formidler butikslokaler på vegne af vores erhvervsmæglere. Derfor kan du også se det samlede udbud af nye butikslokaler her på Ejendomstorvet - og måske finder du endda dit butikslokale i dag.

Butikslokale til leje på Amager. Er dette dit butikslejemål?

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor er en butik på Amager en god idé?

Amager er en ø i vækst – både i forhold til population, økonomi og befolkning. Amager har forskellige bydele, som alle har attraktive områder, hvori du kan placere din butik.

Hvor er det bedst at starte en butik til leje på Amager?

Der er mange storcentre med en speciel placering på Amager, som lokker mange mennesker til. De største shopping områder på Amager er:

  • Fields
  • Amagercentret
  • Amagerbrogade

Kan jeg sortere butikslokaler på Amager ud fra størrelse, pris og lokaletype?

Ja det kan du sagtens. Det er nemt, hurtigt og gratis at filtrere dine søgninger efter ledige butikslokaler til leje efter pris, størrelse, beliggenhed, lokaletype og meget mere.

Hvor kan jeg finde ledige butikslokaler på Amager?

Du kan få hele overblikket og finde udbudte butikslokaler på Amager hos Ejendomstorvet. Se mere her: Ledige butikker på Amager.