SENEST SET
FAVORITTER

Vesterbrogade 145, 1620 København V

Charmerende og velindrettet 70 m² butik på Vesterbrogade

172.800,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5377 XX XX Se nummer
E-mail xx@croisette.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 28570202Type : Detailhandel/butik

Med store vinduesflader, god eksponering og en præsentabel indretning kan du flytte direkte ind her

- Godt udnyttet butiksareal
- Attraktiv beliggenhed på Vesterbrogade
- Renoveret i 2018 med stilfuld indretning
- Veldrevet andelsboligforening
- Lydisolerede vinduer med energiklasse A

Indretning/Ejendommen
Lejemålet på i alt 70 kvadratmeter er yderst attraktiv og strategisk beliggende. Den egner sig perfekt til en mindre butik, klinik eller showroom. Butikken er indrettet med en glasfacade ud mod Vesterbrogade, hvilket sikrer rigtigt godt lysindfald og optimal synlighed.

Derudover byder indgangspartiet på en flot isoleret dobbeltdør. Udover det rummelige og fleksible butikslokale, der kan tilpasses individuelle præferencer, er der også et mindre toilet. Butikken har flotte parketgulve og en blanding af pudsede og rå vægge, hvilket sammen skaber en moderne og rolig atmosfære, både for kunder og personale. Der har tidligere været tekøkken i lejemålet, som kan genetableres.

Vinduerne er for nyligt skiftet ud af andelsboligforeningen, hvilket sikrer en rolig og stille atmosfære indenfor. Vinduerne er af energiklasse A. Hoved- og bagdøre, altandøre samt i erhverv er udført med 2 lags energiruder med varm kant. Lejemålet kan tidligst overtages fra den 1. juni 2024

Område
Lejemålet ligger i en elegant ejendom ved hjørnet af Vesterbrogade og Vesterfælledvej. Ejendommen huser andelsforeningen AB Vesterbrogade 145 A - B, som er særdeles veldrevet.

Vesterbro er kendt som et område, der historisk set har haft en mere beskeden økonomisk og social status. Men gennem omfattende byfornyelsesprojekter siden 1990'erne er det nu blevet et af de mest eftertragtede områder i København. På trods af moderniseringen bærer Vesterbro stadig præg af sin historie, hvilket bidrager til kvarterets charme og pulserende kultur. Vesterbrogade er kendt for sit livlige miljø og en række nyåbnede mindre butikker, kunstgallerier, klinikker og kontorer.

Transport til lejemålet er nemt tilgængeligt med offentlig transport via den nye metrolinje M3, der stopper ved Frederiksberg Allé, samt flere buslinjer, der kører ad Vesterbrogade. For kunder, der ankommer i bil, er der parkeringsmuligheder i nærheden, herunder ved Vesterbrogade 147, Matthæusgade P-hus eller generel gadeparkering i området.

Anvendelse
Lejemålet er godkendt til privat servicevirksomhed som vaskeri, netcafé osv. ifølge BBR med anvendelseskode 334. Kommuneplanen tillader flere typer serviceerhverv, herunder administration, liberale erhverv, butikker og håndværk samt andre virksomheder, der passer til området.

Eventuelle ændringer i anvendelsen kræver godkendelse fra kommunen. Lejemålet kan bruges til almindelig detailhandel og serviceerhverv. Dog er det ikke tilladt at bruge lejemålet til restaurationsvirksomhed.

Din erhvervsmægler i Norden
Croisette Real Estate Partner er den mest ekspansive og innovative virksomhed i ejendomsbranchen, og vi repræsenterer de mest progressivt tænkende aktører i branchen.

Vi tilbyder professionel rådgivning inden for alle typer køb/salg og udlejning af erhvervsejendomme. Vi håndterer alle typer transaktioner af kommercielle ejendomme, herunder boligudlejningsejendomme, kontor, lager/logistik, byggeretter, projektejendomme, detail/butik og hotel/restaurant. Vi tilbyder både services til dig, som er ejendomsbesidder, eller til dig, som ønsker at finde lokaler til din virksomhed.

Croisette består af engagerede erhvervsejendomsmæglere med fokus på nytænkning, passion, bæredygtighed og langsigtede løsninger.

Kontakt os for et uforpligtende møde, hvor vi fortæller, hvordan vi kan skabe værdi for jer.

Forslag til anvendelse

Klinik
Butik
Showroom
Butikker

Økonomi

Årlig leje
172.800,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
172.800,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
14.400,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
2.469,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
70 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
948 m²

Faciliteter

Glasfacade
Toilet
Tekøkken
Parkeringsmulighed
Parketgulv
Lager
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
KØBENHAVN BY / Detailhandel/butik / - Apr2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere