Ledige butikslokaler til leje i København K

Er du er på udkig efter en butik til leje i København K, så er du kommet til det rigtige sted. PÅ Ejendomstorvet finder du ledige butikslokaler til leje, som matcher dine krav, så din søgning er tilpasset til dig. Vi udbyder mange nye erhvervslokaler, så der er store chancer for at finde dit fremtidige erhvervslejemål og ledige butikker på Ejendomstorvet.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Lej butik i København K

København K inkluderer hele den ældste del af København og Indre By. Når du befinder dig i København K, er du omringet af historiske bygninger og seværdigheder, hvilket både tiltrækker lokale-, nationale- og internationale besøgende til området.

Denne tiltrækningskraft vil med stor sandsynlighed gavne din butik til leje. Jo flere mennesker i nærheden af din butik, jo større eksponering og mulighed for at ramme den rigtige målgruppe.

Seværdigheder i København K

Nogle af de seværdigheder du finder i København K er Nyhavn, Rosenborg Slot, Christiansborg, Rundetårn, Nationalmuseet, Marmorkirken, Amalienborg, Rådhuspladsen og selvfølgelig også Strøget.

Butik til leje på Strøget

Strøget i København er den største gågade i Danmark med massevis af butikker, der sælger alt mellem himmel og jord. Strøget tilbyder både arbejdspladser, turister fra nær og fjern samt shopping hele året. Derfor er en butik til leje på Strøget i København også en fin mulighed for at drive forretning.

Med butikslokaler til leje på Strøget kan du forvente et gennemsnit på 8000 forbipasserende mennesker i timen. Hvis bare en brøkdel af denne menneskemængde er i din butiks målgruppe, så kan du få rigtig mange mennesker på besøg i dit butikslokale til leje i København K.

Showroom i København K

Hvorfor giver det mening at leje en butik i København K?

Stor eller lille butik til leje i København K

Måske tænker du, at det giver sig selv, at du skal finde et butikslokale til leje, som har den rigtige størrelse. Dog er der alligevel en del, som ender med at betale for en masse kvadratmeter, som de ikke bruger - og det er ærgerlige penge, der kan bruges på andre ting.

Du bør derfor overveje, hvor meget plads, du reelt set har brug for i dine nye butikslokaler, og om der er behov for et tilhørende kontor og lager.

Der findes nemlig butikker til leje i alle tænkelige størrelser - fra et stort butikslokale til en lille butik i City.

Prisen for ledige butikker til leje

Prisen for at leje butik i København er selvfølgelig vigtig for din butiks fremtidige succes. Prisen for butik til leje i København K ligger som udgangspunkt i den højere ende, da det næppe bliver mere centralt end København K - og da du næppe får flere passerende mennesker forbi din butik end i København K.

At finde en billig butik i København K afhænger nok af, hvorvidt du ser prisen i forhold til placeringen. En billig butik er ikke umulig at finde i København K - men den er ganske sjælden.

Find butik til leje i København K

København K har mange ledige lejemål og derfor kan du nemt finde butikker i dette område til både liberalt erhverv, udvalgsvarer, specialvarer eller noget helt fjerde.

Mange butikker til leje

Ejendomstorvet vil selvfølgelig være ved din side for at hjælpe og guide dig frem til dit fremtidige erhvervslejemål. Fordi vi er Danmarks førende erhvervsportal, er din chance for at finde din nye butikker til leje heller ikke større end den er her på vores side.

Med mange butikslejemål og butikslokaler til leje kan du både finde en stor eller lille butik, butikker i en veldrevet ejendom, lyse lokaler og lejemål med et tilknyttet kontor og lagerlokaler til pladskrævende varer.

Vælg den rette beliggenhed til din nye butik

Beliggenhed betyder meget for din forretnings succes. Beliggenhed kan både påvirke mængden af forbipasserende, hvor stor eksponering butikken får og placeringen af øvrige butikker. Tænk også over, om der er andre ting i området, som kan lokke mennesker til området omkring dine nye lokaler?

Det kan fx være en restaurant, café, frisørsalon, detailhandel, specialbutikker eller andre butikslokaler, som kan påvirke din forretning? I så fald bør du overveje en ny placering for dit lejemål.

Få besked om ledige butikslokaler med søgeagenter

Når du leder efter ny butik, kan der være mange ledige butikslokaler at gennemgå. Bare rolig, du kan bruge vores filtermenu, hvor du kan filtrere din søgning ud fra areal, placering, årlig leje og årlig leje pr kvadratmeter. På denne måde kan du sikre dig, at du finder gode lokaler at leje, som passer til dine ønsker.

Søgeagenten finder erhvervslokaler for dig

Du kan gratis oprette en søgeagent, som giver dig besked når vi får ledige butikslokaler på Ejendomstorvet. Vores søgeagent vil skanne markedet og finde erhvervslokaler til butik, som passer til dine ønsker.Lille butik på Strøget

Har du en butik til udlejning i København K?

Vi opretter og udbyder nye annoncer hver dag, så hvorfor vente?

Du kan allerede i dag få din annonce for dine butikker til leje op på Ejendomstorvet, hvor vi formidler butikslokaler fra dig til vores brugere. Vi har flere hundrede tusinde besøgende og søgninger på Ejendomstorvet hver eneste måned, så du kan med fordel få eksponeret dit butikslejemål hos os.

Interesseret i udlejning af butikker og erhvervsejendomme?

Du kan læse mere om at udleje erhverv og annoncering på Ejendomstorvet.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke udgifter kan jeg forvente ved at have en ny butik til leje i København?

Når du skal starte en ny butik, er der mange udgifter du skal have styr på: Husleje, varekøb, svind, løn til dig selv og dine medarbejdere, alarmsystem, forsikring, bogholderi, administration og revisor, telefon, internet, markedsføring, efteruddannelse og etablering og inventar. Du bør ikke forvente en billig husleje, hvis du sammenligner med forstæderne, men til gengæld får du stor eksponering for din tøjbutik, specialbutik eller detailbutik til leje.

Er der butikslokaler til leje og ledige lejemål i København K lige nu?

Du kan finde mere end 50 butikslokaler til leje i København K, som inkluderer Indre by, gågaden i København samt de mest centrale gader i København.

Kan jeg finde butik til afståelse på Ejendomstorvet?

På Ejendomstorvet kan du finde butik til afståelse - dvs. at lejer af de pågældende forretningslokaler til leje, lader en ny lejer overtage den eksisterende lejekontrakt, når butikken udlejes.

Hvorfor er det gratis at søge efter ledige butikker på Strøget på Ejendomstorvet?

Ejendomstorvet er det gratis at søge efter et butik til udlejning på Strøget, i KØbenhavn K og resten af landet, fordi vi er en forening, som har til formål at få udbud og efterspørgsel til at mødes.