Butikslokaler til leje i Københavns Kommune

Leder du efter butik til leje i Københavns Kommune? Så er du kommet til det helt rigtige sted. På Ejendomstorvet har vi hjulpet mange mennesker med at finde deres nye butik til leje i Københavns Kommune siden 1999. Derfor er vi også Danmarks førende erhvervsportal, som giver dig det fulde overblik over nye butikslokaler til leje i hele København.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Velkommen til Ejendomstorvet

Velkommen til Ejendomstorvet - Danmarks førende erhvervsportal. Som Danmarks førende erhvervsportal har vi mere end 200 af landets bedste erhvervsmæglere tilknyttet, så vi kan give dig det bedste overblik over, hvilke butikslejemål du kan finde i København og hele Danmark netop nu.

Vores erhvervsmæglere formidler butikslokaler, ledige butikker, erhvervslokaler og meget mere, så du kan finde butik, nye butikker, forretning til erhverv og andre gode lokaler.

Find butik i København nær populær gågade

Butik til leje i Københavns Kommune

Københavns Kommune er Danmarks største inden for butikker til leje. Du ser massevis af erhvervsejendomme med butikslokaler til leje i Københavns Kommune, og derfor kan du med fordel overveje, hvilke områder du finder mest attraktive at drive forretning i.

Lej butik i Indre By

Indre by er centrum af København og også den ældste del. Her er menneske gennemstrømmen stor og eksponeringen ligeså. Med en butik til leje i Indre By vil du ligge blandt restauranter, barer og et utal af andre lokaler, som driver mange mennesker forbi din.

Særligt Strøget er et centralt knudepunkt i København, når det omhandler handel og shopping.

Ny butik på Christianshavn?

Christianshavn er teknisk set en del af Indre By, men alligevel er Christianshavn ganske unik. Christianshavn forbinder nemlig centrum og vandet, og du finder mange barer, spisesteder og seværdigheder. Med en butik på Christianshavn vil du møde mange mennesker, som skal ud at nyde den fantastiske bydel.

Butikker til leje på Nørrebro

Nørrebro er kendt for at være den mest multikulturelle del af København. Hvor det før var et arbejderkvarter er det nu blevet en af de hotteste bydele. Nørrebro har den perfekte blanding af hippe butikker og specielle steder, som gør det særligt attraktiv at have et butikslokale til leje på Nørrebro.

Butikslokaler til leje på Østerbro

Østerbro er kendt for sine grønne områder, brede gader og førende designbutikker. På Østerbro er der massevis af børnefamilier og unge mennesker, som garanteret vil nyde godt af dit butikslokale til leje på Østerbro.

Find mange butikker på Vesterbro

Vesterbro er blevet et af de mest populære steder at bosætte sig, da bydelen byder på mange små og lokale butikker, cafeer og specialforretninger. Måske vil du finde en butik til leje på Vesterbro til selvsamme formål?

Lej en butik på Amager

Amager byder på en masse nybyggeri, hvor du får en blanding af grønne arealer, nye strande og byliv. Med en butik på Amager kan du både vælge de populære storcentre og shoppinggader eller du kan vælge en placering i et af de mange, attraktive boligområder.

Find butikslokale til leje i Sydhavn

Sydhavn er i vækst, da man har by og hav lige ved siden af hinanden. Der er masser af nybyggeri i området og bydelen øger i popularitet på daglig basis. Så det er en god ide at få fingrene i en butik til leje i Sydhavn inden andre får den samme ide.

Butikker til leje i yderkanterne af Københavns Kommune

Forstæderne i Københavns Kommune inkluderer blandt andet Vanlæse, Brønshøj og Valby, som alle er byer i vækst. Bydelene oplever øget popularitet fra år til år, da du får den perfekte kombination af ro, grønne områder og bylivet. Et butikslokale til leje i disse forstæder har altså masser af potentiale.

Nye lokaler til udvalgsvarer mm. i veldrevet ejendom

Københavns Kommune har masser af ledige butikslokaler til leje

Årsagen til den store popularitet for at drive butik i København skal blandt andet findes i, at Københavns Kommune dækker over flere attraktive bydele i landets hovedstad, så hver især byder på et forskelligt klientel.

Derfor er Københavns Kommune også et perfekt sted at realisere din drøm: du finder nemlig både store og små butikker, billigere og mere kostbare butikslokaler og mængden af mennesker er absolut også attraktivt for dig og din butik.

Du kan finde erhvervslokaler i mange størrelser

Størrelsen og prisen for din butik til leje i Københavns Kommune spiller uden tvivl en rolle - og du kan forvente at jo længere væk fra centrum, jo billigere at finde butikker til leje.

Det samme gælder også for størrelsen: en lille butik koster mindre end et stort erhvervslokale.

At der passerer mange forskellige mennesker igennem de forskellige bydele i Københavns Kommune betyder også, at du kan være sikker på, at din målgruppe også passerer butikken.

Udnyt det store udvalg af butikker

Københavns Kommune er en af de kommuner i landet, som har flest butikker til leje. Derfor kan du også finde butikslokaler til leje, som er i den karakteristiske, ældre stil og butikslejemål, som er helt nye.

Dit udvalg er altså stort og mulighederne mange. Derfor kan du med fordel benytte vores filtermenu til at sortere i din søgning, så du ikke skal kigge over tusind butikslokaler igennem.

Butikker til mange formål

Uanset om du skal bruge dine nye erhvervslokaler til liberalt erhverv, specialbutik, tøjbutik, detailhandel, klinik, showroom osv., så finder du det lige her på Ejendomstorvet.

Ledige butikker med kontor og lager

Skal du bruge en butik i København med tilhørende kontor eller lager til pladskrævende varer, så kan du selvfølgelig finde dem her her. Når du klikker på Se hos mægler, vil du finde al den nødvendige information.

Lav filtre og find det ideelle ledige lejemål

Du kan sortere ud fra pris, størrelse, beliggenhed, husleje og andre parametre. Har du ikke fundet en butik til leje som passer til dine behov - eller som falder i din smag - så kan du oprette en søgeagent, som automatisk giver dig besked, når vi får ledige butikslokaler til leje i Københavns Kommune.

Du kan altid slette din søgeagent igen, og du kan også oprette flere søgeagenter på samme tid.

Vil du udleje din egen butik?

Har du selv en butik, som du gerne vil udleje? Så kan du blive en del af Ejendomstorvet og dermed Danmarks førende erhvervsportal. Når du udlejer dit butikslejemål her, får du stor eksponering som lejer.

Læs mere om annoncering af dit butikslokale

Du kan læse alt, hvad du behøver at vide om annoncering på Ejendomstorvet - herunder priser og retningslinjer.

Se Detailhandel & Butik til leje her: