Find ledigt kontor til leje i Københavns Kommune

Velkommen til Danmarks førende portal for udbud af kontorer til leje, nemlig Ejendomstorvet. Her på Ejendomstorvet er du sikker på at finde hele udbuddet af de mange kontorlejemål, som er ledige i Københavns Kommune lige nu, så du hurtigt, nemt og effektivt kan finde det rette kontor for dig, dine medarbejdere og din forretning.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Du får kun vist ledige kontorer, som står klar til udlejning - og hver dag opdaterer vi vores side med de nyeste ledige kontorlokaler.

Find kontor til leje i Københavns Kommune

Der er mange kontorlejemål og ledige kontorlokaler til leje i Københavns Kommune lige nu.

Derfor er du også sikret det bedste og bredeste udvalg af forskellige kontorlokaler; uanset om det skal være et charmerende, lille kontor på en attraktiv adresse i Indre By - eller om du prioriterer et lyst kontor, et nyistandsat kontor eller måske et kontorlokale med eget mødelokale.

I Københavns Kommune finder du altså mange interessante lejemål- og forhåbentlig også dine nye kontorlokaler.

Kontorlokale med fælles mødelokale i Københavns Kommune

Mange kontorlejemål i Københavns Kommune

Københavns Kommune strækker sig fra Amager til Valby og Vanløse, og fra Brønshøj til Indre By. Dertil er bydelene Østerbro, Vesterbro og Nørrebro selvfølgelig også en del af Københavns Kommune.

Kontor til leje i Indre By

I Indre By finder du et stort udvalg af kontorlokaler og kontorlejemål. Indre By er ét af de mest populære steder at have et kontor og drive forretning, fordi det ganske enkelt ikke bliver mere centralt og nemt for dig og dine medarbejdere at komme til- og fra arbejde.

Et kontorlokaler i Indre By er oftest mere kostbar end mange af de andre bydele til gengæld er udvalget stort, og derfor kan du med stor sandsynlighed finde de konkrete lokaler, som skal være dit nye erhvervslejemål.

Se alle kontorer til leje i Indre By lige her.

Kontorer til leje på Østerbro

Østerbro er en bydel i vækst, som formål at kombinere det eksklusive med et en afslappethed, som mange søger i deres virksomheds udtryk.

Interessen for kontorlokaler til leje på Østerbro er steget gennem de sidste mange år, og tilvæksten i såvel befolkning og erhverv er yderligere med til at gøre efterspørgslen af erhvervslokaler til kontor høj.

Lej et kontor på Østerbro.

Kontorlokaler til leje på Nørrebro

Nørrebro har gennemgået en transformation over de sidste mange år og er i dag ét af de mest populære og multikulturelle områder i hele Københavns Kommune. Nørrebro er den perfekte kombination af diversitet, kultur og erhverv, så derfor kan du næsten ikke gå galt med et kontor til leje på Nørrebro.

Find ledige kontorlokaler på Vesterbro

Ligesom de ovennævnte bydele, er Vesterbro også blevet forandret gennem en årrække. Hvor Vesterbro før blev anset som Københavns arbejderkvarter, er det nu et af de mest hippe og attraktive steder i Københavns Kommune. Vil du se hele udbuddet af kontorlokaler til leje på Vesterbro?

Aktuelle kontorlokaler på Amager

Amager buldrer derudaf med nye bolig- og erhvervsområder, og interessen for Amager er eksploderet. De mange nybyggede kontorlokaler betyder, at du kan vælge og vrage mellem nye kontorlokaler i denne del af Københavns Kommune. Vil du se kontorlejemål på Amager? Så klik på linket.

Ledige kontorlejemål i Valby

Mens de ovenstående bydele har en central beliggenhed, så har Valby ligeledes mange fordele, hvor beliggenheden også er én af byens tiltrækningskræfter. Valbys placering i udkanten af Københavns Kommune er særlig attraktiv for dig, som vil have et kontorlokaler, hvor du kan have din bil med.

I Valby har du mindre trafik og bedre parkeringsmuligheder end i midten af Københavns centrum.

Er du interesseret i et ledigt kontorlejemål i Valby?

Lej kontor i Vanløse

Med et kontorlokale i Vanløse er får du den gode følelse af Københavnerlivet samtidig med at du ikke er omringet af trafikstøj i samme omfang. Vanløse er en spændende bydel, hvor du finder mange spændende kontorer til leje, som opfylder din virksomheds behov.

Se alle ledige kontorlejemål i Vanløse.

Lej kontorlokaler i Brønshøj

Har du en drøm om at finde et ledigt kontorlokale i Brønshøj? Så er du ikke alene! Brønshøj tilbyder mange gode erhvervslokaler til kontor og erhvervsmæssig brug, og kontorlokalerne er oftest også i den billigere ende end hvis du sammenligner med den mere centrale del af Københavns Kommune.

Find kontorlokaler i Brønshøj lige her.

Find nye kontorlokaler, der passer til dine ønsker og behov

At finde de rette kontorlokaler kan være et stort arbejde, hvis du skal gennemgå alle kontorer her på Ejendomstorvet. Derfor bør du særligt have taget en beslutning om, hvor meget plads du behøver og hvor meget budget du har afsat til husleje.

Har du behov for et stort eller lille kontor?

Størrelsen på dit  lejemål har både betydning for dig, dine medarbejdere og din virksomhed.

Er dit kontorlejemål for stort, vil du betale for en masse plads, som du ikke har behov for. Er det derimod for småt kan du opleve pladsmangel, at du må ofre dit mødelokale til kontorpladser eller at du ikke kan udvide din medarbejderstab.

Vær derfor bevidst om, hvor meget plads du behøver i dit erhvervslejemål, så kontoret er tilpasset til dine behov.

Prisen på dit kontorlejemål

Prisen for lejemålene er selvfølgelig en vigtig faktor at tage stilling til. Som udgangspunkt er det en tommelfingerregel, at jo tættere på Københavns centrum, jo dyre kontorlokaler. Så hvis du er på udkig efter et billigt kontor, kan du med fordel overveje yderområderne i Københavns Kommune - fx Valby, Vanløse, Amager eller Brønshøj.

At prisen har betydning kommer vi desværre ikke udenom. Er dit lejemål for dyrt, kan du ikke betale husleje eller må nedprioritere andre dele af din virksomhed.

Leje kontor eller eje kontorejendom?

Hvorvidt du ønsker at leje eller eje et erhvervslokale er ganske enkelt op til dig. Men vi vil alligevel gerne komme tættere ind på nogle af de fordele der er ved et lejemål.

Når du lejer et kontorlokaler eller en hel kontorejendom, vil der særligt være fordele, når det omhandler fleksibilitet, men også økonomiske fordele og lavere risici ved at finde et kontor til leje i stedet for et kontor til salg.

Det er fleksibelt at finde en ny placering til dine kontorlokaler i København

Københavns Kommune er hele tiden i udvikling, og bydele som tidligere havde en lav efterspørgsel er pludselig blevet populære og eftertragtede igen.

Derfor vil den perfekte beliggenhed for dit lejemål måske ændre sig undervejs, og her er det en fordel, at du blot skal opsige din kontrakt som lejer til din udlejer, og herefter kan du flytte placering af dine kontorlokaler.

Det er fleksibelt at finde et kontor til leje i en anden størrelse

Har du brug for mere eller mindre plads i dine kontorlokaler, så kan du ganske enkelt finde et nyt kontorlejemål, som har den rigtige størrelse. Du skal ikke først sælge dine kontor lokaler, men blot opsige lejemålet.

Du skal ikke bekymre dig om markedets påvirkning på dine lokaler

Fordi du ikke har købt, og dermed ejer dine kontorlokaler til leje, så behøver du heller ikke at bekymre dig om markedstendensen eller markedet op- og nedgange - det er nemlig ejendommens ejers hovedpine.

Du kender budgettet for dit kontor til leje i Københavns Kommune

Når du lejer et kontor, så er du allerede bekendt med den faste husleje, hvori drift er inkluderet. Derfor er et kontorlejemål ganske nemt at budgettere i dit regnskab.

Kontorlokaler til leje, kontorhotel eller kontorfællesskab?

Nu har vi gennemgået, hvilken placering du kan vælge, når du leder efter et kontor til leje, hvorfor pris og størrelse kan have betydning for at finde de helt rigtige lokaler og hvorfor leje af ledige lokaler kan give mening.

Nu vil vi så fortælle dig lidt mere om forskellen på at leje et kontorlokale og finde en kontorplads til udlejning i enten et kontorhotel eller et kontorfællesskab.

Kontorlokaler til leje i en erhvervsejendom

At finde kontorlokaler til leje i en erhvervs- eller kontorejendom er den typiske og mest generelle måde at finde kontorlejemål på.

Her lejer du dig ind i et ledigt kontor, hvor det kun er dig og din virksomhed, som lejer kontoret og kontorlokalerne. Du er som udgangspunkt selv ansvarlig for inventar og indretning af kontorlokalerne medmindre andet er specificeret for det ledige lejemål.

Kontorhotel

Når du lejer dig ind på et kontorhotel, lejer du en eller flere kontorpladser i det åbne kontormiljø. Kontorhotellet står for at udleje kontorlokaler til dig og andre virksomheder, som alle lejer sig ind i kontorhotellet.

På kontorhoteller vil der oftest være forskellige faciliteter tilknyttet; det kan være alt fra gratis p pladser, fælles mødelokaler, kaffemaskine, gratis WiFi osv. Der vil ofte være et kæmpe udvalg af faciliteter, som du kan vælge til eller fra.

Når du er på udkig efter et kontorhotel kan du vælge mellem en fast kontorplads, en flexplads eller et lukket kontor i kontor hotellet.

Kontorfællesskab

Et kontorfællesskab ligner på mange måder et kontorhotel. Den største og mest væsentlige forskel er, at du forventes at sparre, samarbejde og networke med de øvrige firmaer og virksomheder i kontorfællesskabet. Særligt mange start-ups og mindre firmaer med en iværksætter i maven.

Mange spændende projekter er opstået i et kontorfællesskab og dette er også en præmis for at leje sig ind i kontorfællesskabet.

Ligesom i et kontorhotel er der også mange forskellige muligheder for faciliteter i et kontorfællesskab.

Centrale kontorlokaler til leje i København

Mange kontorlokaler i Københavns Kommune

At der er mange kontorlokaler og kontorlokaler til leje i Københavns Kommune er ingen hemmelighed. Udlejningen af kontorlokaler er stor, men det samme gælder for efterspørgslen, så de forskellige kontorlejemål ligger ikke lang tid på Ejendomstorvet.

Vi har gjort det nemt og hurtigt for dig at finde et nyt kontor til leje i Københavns Kommune med vores filtermenu, som du finder oppe i venstre side. Her kan du nemlig justere på forskellige parametre, og derefter kun se det aktuelle udvalg af kontorlejemål.

I vores filtermenu kan du både sortere ud fra parametre såsom pris, størrelse, lokaletype, placeringen for dine kontorlokaler i København. Brug søgefunktionen, hvis du gerne vil søge efter en specifik bydel, område eller vejnavn.

Lav søgeagenter for kontorlokaler til leje

Lav en eller flere søgeagenter, hvis du endnu ikke har fundet det rette kontorlejemål eller kontorlokale til leje. Med en søgeagent lader du Ejendomstorvet skanne markedet, så du får besked når vi får nye lokaler og kontorlokaler til leje på Ejendomstovet.

På denne måde kan du læne dig tilbage og lade os gøre arbejdet for dig. Alt du behøver er at oprette dig med din mail og dine søgekriterier for dit ønskede kontor til leje, og så får du dagligt opdateringer omkring nye kontorlokaler til leje på Ejendomstorvet.

Se Kontor til leje her: