Butik til leje Frederiksberg

Står du med en drøm om at drive en butik på Frederiksberg? Så lad Ejendomstorvet hjælpe dig med at finde en butik til leje På Frederiksberg. Vi er nemlig mere end bare en erhvervsportal - vi er Danmarks førende erhvervsportal med tusindvis annoncer og mere end 200 erhvervsmæglere, som giver garanti for, at du finder noget efter din smag.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Du kan allerede nu se alle ledige butikslokaler til leje på Frederiksberg ligesom du kan finde erhvervslokaler til detailhandel. God fornøjelse!

Butik til leje på Frederiksberg

Frederiksberg byder på mange muligheder, så måske skal Frederiksberg snart byde velkommen til dig? Vi sørger i hvert fald for at give dig det fulde overblik over butikslokaler til leje på Frederiksberg, så du kan finde alle ledige lokaler på ét og samme sted - nemlig Ejendomstorvet.

Lige nu ser du alle ledige butikslokaler til leje i Frederiksberg Kommune, men hvis du kun ønsker at se butikslejemål i Frederiksberg centrum, kan du enten klikke på linket eller benytte søgefeltet i vores filtermenu oppe i venstre side.

Butik til leje på Frederiksberg

Shopping og butikker til leje på Frederiksberg

Frederiksberg er en særlig attraktiv bydel med både seværdigheder og gode muligheder for shopping. For udover Zoologiske Have og Frederiksberg Have, som er to klassiske seværdigheder på Frederiksberg, findes der også mange attraktive områder for butikker og restauranter i området.

Søger du ledige butikker på populære gader?

De mest populære gader, hvorpå mange drømmer om at finde en butik til leje på Frederiksberg inkluderer:

På disse gader vil du uden tvivl føle det pulserende liv i gaderne, og derfor kan det også være, at det netop er på én af disse gader, du vil finde et butikslokale til leje på Frederiksberg.

Mange butikker på Frederiksberg

Der kommer hele tiden nye butikker på Frederiksberg - men de er også i høj efterspørgsel, og bliver hurtig udlejet igen.

Frederiksberg består af såvel nye som ældre ejendomme, men én ting har de til fælles: selv de gamle bygninger er veldrevet ejendomme, som har gode lokaler og attraktive lejemål og butikslokaler til leje.

Så uanset om dit butikslokale skal være stort og lyst, eller om du søger en lille butik på Frederiksberg, så har du stor chance for at finde butik og butikslokaler til leje, som opfylder kravene til dine nye erhvervslokaler.

Hvad kan jeg sælge i min butik til leje?

Du kan kort sagt sælge lige hvad du har lyst til i din butik, så længe det er inde for lovens rammer. Butikslokaler til handel med madvarer, handelsvarer og specialvarer er særligt benyttede handelsvarer i butikker på Frederiksberg.

Supermarked eller butik til madvarer på Frederiksberg

Madvarer kan både sælges i form af butikker til supermarkeder, kiosker og købmænd, men det kan også være en isbutik eller slikbutik.

Tøjbutik eller butik til udvalgsvarer på Frederiksberg

Udvalgs varer er et bredt term for varer, der sælges i kategorier, fx en ny butik til beklædning, skobutik, butik med salg af elektronik eller butikker til isenkram.

Specialbutikker på Frederiksberg

Specialvarer er nicheområder, og kan fx være helsebutikker.

Butikker til liberalt erhverv

Du kan finde butikker til køreskoler, klinikker, saloner m.m.

Find butik på Frederiksberg

Din jagt efter nye lokaler og erhvervslokaler til leje på Frederiksberg og til leje i København er netop begyndt. Uanset om du leder efter ledige butikker på en gågade eller lejemål i udkanten af Frederiksberg, er de her.

For at finde dit butikslejemål vil vi anbefale at du benytter filtermenuen, så du kun ser relevante erhvervslokaler og butikslejemål.

Lille butik med stor eksponering på gågade

Det er nemt at leje en butik på Frederiksberg

Der er et utal af muligheder, når du søger efter en butik til leje på Frederiksberg. Fordi du har mange muligheder, har du også en større mulighed for at stille krav til pris, årlig leje, størrelse og beliggenhed.

Dog bør du overveje, at sortere og filtrere din søgning i vores filtermenu, så du ikke behøver at bladre igennem en masse butikker til leje på Frederiksberg, som alligevel ikke har din interesse.

Gør din søgning efter ledige lejemål lettere

Du finder filtermenuen i venstre side, og her kan du blandt andet filtrere din søgning ud fra parametre som placering, lokaletype, pris og årlig leje og antal kvadratmeter.

Ved at gøre brug af filtermenuen, vil du altså afgrænse din søgning og dermed kun se relevante visninger for de butikker til leje på Frederiksberg, som faktisk passer til dine behov og kriterier for et butikslejemål.

Fremtidige butikslejemål på Frederiksberg

Har du ikke fundet det perfekte butikslokale til leje på Frederiksberg endnu? Bare rolig, det er nok lige på trapperne, da vi hver uge får butik til leje og nye butikslokaler på portalen.

Opret en søgeagent, som formidler butikslokaler

Derfor giver vi dig muligheden for, at oprette dine egne personlige søgeagenter, så du kan finde din nye butik. Søgeagenten scanner hele tiden markedet og matcher udbudte annoncer med dine valgte søgekriterier. Det vil sige, at du får besked når vi får ledige butikslokaler på Ejendomstorvet.

Udover det, så sørger søgeagenten for at gemme dine søgeresultater, til næste gang du besøger Ejendomstorvet. Det eneste søgeagenten skal bruge, er din mailadresse og ønskede kodeord.

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor er beliggenhed vigtigt, når jeg skal have et nyt butikslokale på Frederiksberg?

Gennemstrøm af mennesker, synlighed og infrastruktur er essentielle parametre for din butiks succes - særlig hvis du fx skal have en specialbutik, helsebutik eller lignende. Det mest populære placeringer for butik er:

  • Gl. Kongevej
  • Falkoner Allé
  • Godthåbsvej
  • HC Ørstedsvej
  • Peter Bangs Vej
  • Frb. Allé
  • Smallegade
  • Værnedamsvej

Kan jeg søge efter butikslokaler på Frederiksberg ud fra størrelse, beliggenhed og pris?

Ja det kan du sagtens. Det er nemt og hurtigt at søge på Ejendomstorvet, hvor du kan filtrere din søgning efter pris, husleje, størrelse, lokaletype, placering og meget andet.

Hvilke udgifter kan jeg forvente ved at have en butik til leje?

Når du skal starte en butik, er der mange udgifter du skal have styr på: Husleje, varekøb, svind, løn til dig selv og dine medarbejdere, alarmsystem, forsikring, bogholderi, administration og revisor, telefon, internet, markedsføring, efteruddannelse og etablering og inventar til butikken

Skal jeg vælge en fysisk butik eller en webshop?

Nethandel er blevet populært over flere år, men det er alligevel ikke lige så populært som fysiske butikker. Fysiske butikker emmer god kundeservice, gode og hyggelige oplevelser og mulighed for at få varen over desken i dag