Find butik til leje København Ø

Er du på udkig efter en butik til leje i København Ø? Så er du kommet til den helt rigtige side. Ejendomstorvet er nemlig Danmarks førende erhvervsportal, og derfor får du også det fulde udvalg af ledige butikslokaler til leje i København Ø - også kendt som Østerbro.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Mange butikker i København Ø

København Ø er en bydel i vækst, som har den perfekte kombination af erhverv og bolig, og eksklusivitet og en rolig atmosfære. De store, grønne områder, de brede gader og de spændende attraktioner er blot nogle af de ting, der har gjort København endnu mere interessant gennem de sidste mange år - også når det kommer til placerer sit butikslejemål i København Ø.

Gode lokaler til butik med udvalgsvarer

Skal du bruge det ledige lejemål som tøjbutik, skobutik eller fx butik til elektronik? Så skal du bruge dit butikslejemål til udvalgsvarer, som betyder, at de har planer om at sælge en type vare - som fx beklædning. Tænk over, om du skal bruge et lager til pladskrævende varer.

Forretning eller butik med specialvarer

En specialbutik sælger nichevarer som fx kan være helseprodukter. Her kan du overveje, om du også skal have et tilhørende kontor eller lager.

Find butik til liberalt erhverv

Butik til liberale erhverv kan både være en køreskole, en frisørsalon, en klinik eller noget helt fjerde. Disse kan eventuelt have behov for særlig inventar, så tag en snak med mægleren om dine behov.

Lokaler til butik til detailhandel

Kiosker, købmænd og supermarkedet hører under butik til detail.

Butik til leje i København Ø

Mængden af ledige butikker på Østerbro svinger, da efterspørgslen for et butikslokale til leje i København Ø er stor. Interessen for København Ø er ikke kun stor, når det omhandler butikker og erhverv, men også for bolig og ned på kommuneplan.

Østerbro er en bydel i vækst, og særligt i Nordhavn kan man netop se, den store interesse for erhverv i bydelen.

Find et butikslokale til leje i København Ø

Interessen for erhverv er som nævnt tidligere ganske stor på Østerbro, og dette gælder i særdeleshed også for at drive butikslokaler i København Ø. Årsagen er, ligesom inden for andre erhverv, at bydelen er i vækst. Dertil kan seværdigheder og andre turistattraktioner også skabe værdi for din butik.

Hvor der er seværdigheder, vil der nemlig tit også være mennesker. Dette gælder fx for Langelinie, Svanemøllestranden og Fælledparken om sommeren, ligesom øvrige seværdigheder og oplevelser også tiltrækker turister og mennesker til resten af året.

Butikker til leje nær seværdigheder på Østerbro

 1. Telia Parken
 2. Fælledparken
 3. Den indendørs legeplads
 4. Øbro Hallen
 5. Kastellet
 6. Nordhavn
 7. Langelinie
 8. Det lille museum
 9. Zoologisk Museum
 10. Østre Gasværk
 11. Classens Have
 12. Svanemøllestranden

Dette er nogle af de attraktioner og oplevelser, som hvert år tiltrækker lokale og turister fra nær og fjern - så hvorfor ikke benytte muligheden for ekstra eksponering, når du drømmer om at have en butik til leje i København Ø?

Nye lokaler med en perfekt placering på Østerbros foretrukne gågade

Kan det betale sig at leje en butik på Østerbro?

Det kan være svært at spå ud i fremtiden, men Østerbro er i vækst og området ser kun ud til at blive mere og mere populært med tiden.

Din butiks fremtid kommer dog an på flere forskellige ting:

Fleksibilitet ved butik til leje i København Ø

Har du planer om at din butik vokser? I så fald kan du hurtigt komme ud af lejekontrakten og finde et større lokale. Det samme gælder også, hvis din butik mod forventning ikke er i vækst

Du vil have mulighed for at flytte til en ny butik

At leje kan særligt betale sig, hvis du har planer om at flytte lokaler inden for fem år - og ønsker friheden til at gøre det.

Du kan finde butik ud fra årlig leje og fast husleje

Vil du gerne vil have en fast pris, at budgettere med uden overraskelser? Så er butikslokaler til leje noget for dig.

Butikslokaler til leje påvirkes ikke af markedet

Med nye butikslokaler til leje i København Ø bliver du ikke påvirket af markeds risici ved op- eller nedture.

Butikslokaler til salg?

Synes du ovenstående pointer er argumenter? Så vil det nok være en god ide at leje din butik i København Ø. Hvis ikke, så bør du overveje at se butikker til salg i på Østerbro i stedet for til leje.

Nem søgning efter butik til leje i København Ø

Det har aldrig været nemmere at lede efter butikker til leje i København Ø, da du kun behøver at søge efter ledige lokaler ét sted - nemlig her på Ejendomstorvet. Du får det fulde udvalgt, og kan yderligere justere din søgning ud fra parametre, så din søgning er så let og effektiv, som muligt.

Du kan finde butikker nemt og hurtigt

Du kan justere på parametrene oppe i vores filtermenu, som du finder i den grønne boks oppe i venstre side. Her kan du blandt andet justere på pris, størrelse, beliggenhed og meget andet.

Når du benytter vores filtermenu vil du kun få vist de butikslokaler, som passer til dine ønsker - og resten er blevet frasorteret. Nemt ikke?

Søgeagenten formidler butikslokaler til dig

Hvis du ikke har fundet det perfekte butikslokale til leje i København Ø, kan du oprette en eller flere søgeagenter. Med en søgeagent vil du automatisk få besked når vi får ledige butikslokaler i København Ø på Ejendomstorvet.

Nye erhvervslokaler med søgeagenten

Alt du skal gøre for at oprette en søgeagent er, at du skal oprette dig med din e-mail og et kodeord. Herefter indstiller du kriterierne for dit butikslokale i filtermenuen og så er du klar. Vi vil nu skanne markedet for dig, og give dig besked ved nye butikker på Ejendomstorvet.

Du kan altid oprette flere søgeagenter, ligesom du nemt og hurtigt kan slette dem igen.

Skal du finde erhvervslokaler til din nye butik? Måske erhvervslokaler som minder om butikslokalet her?