Find butik til leje i Indre By

Er du på udkig efter butik til leje i Indre By i København? På Ejendomstorvet kan du dykke ned i tusindvis erhvervslokaler fra mere end 200 erhvervsmæglere og ejendomsindehavere i Danmark.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Ejendomstorvet er Danmarks førende erhvervsportal og giver dig mulighed for at finde butik til leje i Indre By helt gratis og uforpligtende.

Butik til leje i Københavns Indre By

Med en butik til leje i Indre By er du sikker på maksimal eksponering, da der dagligt passerer tusindvis af mennesker igennem bydelen. Derfor er butik til leje i Indre By også både eftertragtet og efterspurgt.

Vi har dagligt massevis af søgninger efter ”Butik til leje i Indre By” – netop fordi det anses som værende et attraktivt sted at drive forretning.

Find den ideelle butik til leje i Indre By

Indre By, der også omtales som City blandt de mere trendy mennesker, finder du i København, som er Danmarks hovedstad og et centralt knudepunkt for Norden.

Et af de mest ideelle steder at søge efter butik til leje er i Indre By, da såvel udbud som efterspørgsel er høj. Indre By ligger inden for søerne og havneløbet, men bydelen inkluderer også Christianshavn.

Når vi omtaler søerne, er der tale om Sortedams Sø, Peblinge Sø og Skt. Jørgens Sø.

Fordi Indre By er det mest centrale sted i København, kan du uden tvivl også finde mange forskellige butikslokaler til leje i Indre By – uanset hvad du drømmer om at sælge i dit nye butikslejemål.

Særligt tre faktorer kan medvirke til din butiks succes. De tre faktorer er:

Du kan læse meget mere om disse faktorer, og hvorfor de er vigtige herunder.

Beliggenheden er vigtig for din butik i Indre By

Din butiks beliggenhed er et centralt aspekt for din kommende butiks potentiale og succes. Med den rigtige placering, kan du nemlig opnå god eksponering, stor gennemstrøm af mennesker samt mange besøg fra målgruppen.

I Indre By passerer der på daglig basis mange tusinde mennesker igennem bydelen – og alle disse kan være dine potentielle kunder. Dertil er der en god infrastruktur i København og Indre By, hvilket også betyder, at dine kunder let kan komme til og fra dit butikslokale i City.

I Indre By finder du mange forskellige områder, som vi vil gennemgå herunder.

Gammelholm og Strøget

Gammelholm omkranses af Inderhavnen, Slotsholmen, Holmens Kanal og Nyhavn.

I zonen Gammelholm i Indre By finder du også Strøget og Nyhavn, som er to attraktive steder i Indre København.

Særligt for butikker, er dette en ideel placering som følge af den store menneskegennemstrøm, hvor der alene på Strøget passere mere end 8000 mennesker i timen.

Strøget er derudover også Danmarks største shoppinggade, hvor unge som gamle samles om at handle alle slags varer – fra tøj til helse og til souvenirs.

Strøget er også et centralt knudepunkt for julehandel, hvor både lokale Københavnere, Sjællændere og udenlandske turister samler sig om den danske julehygge og diverse indkøb.

Du klan se alle vores ledige butikker til leje på Strøget i København eller butikker til salg på Strøget

Metropolzonen

Metropolzonen findes mellem middelalderbyen og Vesterbro. Zonen afgrænses af Frederiksholms Kanal, Stormgade, Kalvebod Brygge, Vester Voldgade, Jarmers Plads, H. C. Andersens Boulevard, Sankt Jørgens Sø, Gammel Kongevej, Trommesalen, Vesterbrogade, Reventlowsgade, Tietgensbroen og Bernstorffsgade.

Denne zone indeholder Rådhuspladsen, Glyptoteket, Tivoli, Scala, Dagmar Teateret, Dansk Design Center, Palads Teatret, Tycho Brahe Planetarium og Hovedbanegården.

Middelalderbyen

Middelalderbyen er den ældste del af Indre By, som er afgrænset af Vester Voldgade, Stormgade, Vindebrogade, Holmens Kanal, Kongens Nytorv, Gothersgade og Nørre Voldgade. I denne del af Indre By finder du også Pisserenden og Latinerkvarteret

Middelalderbyen indeholder mange butikker og restauranter, som trækker mange mennesker til denne del af Indre By

Frederiksstaden

Frederiksstaden ligger mellem Bredgade, Sankt Annæ Plads, Toldbodgade og Esplanaden.

Frederiksstaden driver mange turister – både lokale og internationale til med seværdigheder som Tivoli, Den lille Havfrue, Rosenborg, Amalienborg, Christiansborg og Rundetårn.

Kartoffelrækkerne

Kartoffelrækkerne inkluderer gader såsom Webersgade, Wiedeweltsgade, Jens Juels Gade, Abildgaardsgade, Eckersbergsgade, Wilhelm Marsstrands Gade, Skovgaardsgade, Høyensgade, Hallingsgade, J. A. Schwartz Gade og Voldmestergade.

Ny-København

På trods af navnet, Ny-København, har bydelen en historie, der går helt tilbage til Christian IV. I dag er bydelen dog modernistisk og findes fra Gothersgade, Bredgadem Store Kongensgade og Øster Voldgade

Hvilken placering er bedst?

Alle ovenstående dele af Indre By har potentiale for, at du kan drive en succesfuld forretning. Vi kan ikke sige at én placering er bedre end den anden, da vi ikke kender til forudsætningerne for dit butikslokale.

Skal du bruge et butikslejemål i Indre By til udvalgsvarer såsom tøj, sko eller anden beklædning – eller skal du bruge et butikslokale, som du vil drive stormagasin i? Præmissen er nemlig ikke nødvendigvis den samme for de forskellige butikstyper

Derudover bør du overveje følgende spørgsmål, inden du beslutter dig for den optimale placering for netop din butik i Indre By:

Generelt set, vil beliggenheden for din butik også kunne afspejles i prisen. Særligt butikker omkring Strøget og midt i City har en høj efterspørgsel, hvilket også kan ses i prisen.

Den rigtige størrelse butik er vigtig

Størrelsen har meget at sige, i forhold til den type butik, du gerne vil have i Indre By.

Din butik skal selvfølgelig være stor nok til alle dine varer, men den bør heller ikke være så stor, at du betaler for kvadratmeter, som du ikke bruger – hverken nu eller fremadrettet.

Størrelsen på din butik til leje i Indre By spiller nemlig en væsentlig rolle for prisen og huslejen for dit butikslokale

Hvad vil du betale for din butik til leje i Indre By?

Du har sikkert allerede en idé om, hvad du gerne vil betale for en butik til leje i Indre By.

Som vi allerede har nævnt, vil du ofte kunne forvente en højere pris jo mere centralt i City og mod Strøget din butik ligger – og jo større den er. Det samme gør sig dog også gældende den anden vej.

Du kan med fordel benytte vores filtermenu, hvis du kun vil se butikker til leje i Indre By, som passer til dit budget. Du kan læse mere om vores filtermenu herunder.

Filtermenu

Vores filtermenu finder du her i venstre side. Filtermenuen indeholder en række opstillede kriterier, som du kan filtrere din søgning ud fra.

Jo mere specifik du filtrerer din søgning, desto bedre resultater vil du også få vist, da de faktisk afspejler dine ønsker og behov.

I vores filtermenu kan du blandt andet sortere ud fra kriterier som areal, pris og beliggenhed - helt ned på vejnavns-niveau eller på særlige ord såsom Strøget.

Har du endnu ikke fundet en butik til leje i Indre By, som passer 100% til dine ønsker, kan du med fordel oprette en søgeagent, som fremadrettet vil orientere dig via mail, når der kommer en ny butik til leje i Indre By, som passer med dine specifikke ønsker

Opret en søgeagent – helt gratis

Med en søgeagent kan du lade Ejendomstorvet gøre arbejdet for dig – helt gratis

For at oprette en søgeagent skal du blot oprette dig med din mail, indstille dine kriterier og derefter vente på at få automatisk besked i takt med, at der kommer nye butikslokaler til leje i Indre By.

Du kan altid slette din søgeagent igen, når du har fundet drømmelokalet

Mere end 200 erhvervsmæglere

Hos Ejendomstorvet har vi mere end 200 af Danmarks bedste erhvervsmæglere tilknyttet, så du altid er sikker på at få det bedste udbud.

Du kan se en liste over vores erhvervsmæglere lige her.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke faktorer bør jeg overveje, når jeg skal finde en butik til leje i Indre By?

Der er tre vigtige faktorer, du med fordel kan overveje, når du skal finde den rigtige butik til leje i Indre By. Den første faktor er butikkens beliggenhed, den anden er butikkens størrelse og den sidste er butikkens pris.

Er butikker til leje i Indre By populært?

Butikker til leje i Indre By er meget populære. Det gælder særligt for disse områder:

  • Gammelholm og Strøget
  • Metropolzonen
  • Middelalderbyen
  • Frederiksstaden

Er det en god idé med en butik på Strøget?

Strøget er Danmarks største og mest populære gågade med over 8000 passerende mennesker i timen. Med en butik på Strøget får du en god eksponering, og du kan nemt ramme målgruppen. Dog er butikker til leje på Strøget ofte mere kostbare end andre steder. De fleste synes dog, at en butik på Strøget er en god idé

Kan jeg sortere ud fra størrelse, pris og lokaletype?

Ja det kan du sagtens. På Ejendomstorvet er det nemt, hurtigt og gratis at filtrere dine søgninger efter pris, størrelse, beliggenhed, lokaletype og meget mere.

Hvor kan jeg finde ledige butikker til leje i Indre By?

Du kan få hele overblikket og finde udbudte butikslokaler i Indre By hos Ejendomstorvet. Se mere her: Butikker til leje i Indre By