Butikker til leje på Strøget

På Ejendomstorvet finder du butikker til leje på Strøget. Vi har butikker til leje fra mere end 200 erhvervsmæglere og ejendomsindehavere fra hele landet. Her kan du gratis og uforpligtende finde en butik til leje på Strøget, og du er samtidig garanteret markedets bedste og bredeste udbud.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Hvorfor vælge en butik til leje på Strøget

Der er mange gode grunde til, hvorfor en butik til leje på Strøget er en fordel. Stor eksponering, unikke placeringer og en gade dedikeret til shoppingturen er blot nogle af de fordele, der er ved leje af butikker på Strøget.

Stor eksponering på Strøget

Strøget er Danmarks mest besøgte gågade og den fjerde største i hele Europa. Der er mere end 80.000 mennesker på Strøget på en sommerdag, mens der op til jul er op mod 120.000 daglige besøgende på Strøget. Det vurderes, at der i gennemsnit passerer omkring 8.000 personer gennem Strøget pr. time.

Derudover har Strøget mange turister, som også er interesseret i København og Strøgets gamle, smukke bygninger, hvilket også betyder, at placeringen endnu engang giver en stor eksponering til din butiks facade på Strøget.

Overvejer du en butik til leje på Strøget, kan du altså forvente en eksponering, som du ikke kan få andre steder i landet. Derfor er Strøget også en optimal placering, hvis du leder efter en butik til leje på Strøget.

Mange unikke placeringer for butikslejemål på Strøget

Strøget består af flere gader og torve. De gader der danner Strøget er:

Derudover består Strøget af flere torve, hvor der er tale om: Gammeltorv, Nytorv og Amagertorv.

Det er særligt disse gader og torve, som giver butikker på Strøget deres unikke omgivelser.

Kultorvet og Købmagergade er store sidegader til Strøget.

Strøget er den ultimative shoppinggade

Strøget er den ultimative shoppinggade i København, hvor der er flere end 150 butikker, som de besøgende kan kigge i.

Fordi Strøget tilbyder en bred variation af butikker, restauranter og andre bygninger, er Strøget også et sted, som er velbesøgt, når vennegruppen, familien eller kollegaerne skal på shoppingtur.

Strøget får hvert år mange tusinde besøg af danskere, men købeglade turister er også værd at tage med i betragtningen, når du skal beslutte om din nye butik skal ligge på Strøget

Hvilke ulemper er der ved en butik til leje på Strøget

Fordi der er mere end 150 butikker på Strøget alene, er der selvfølgelig også en stor konkurrence om kundernes gunst og opmærksomhed.

For at sikre dig, at du ikke ligger lige ved siden af din største konkurrent, når du skal leje en butik på Strøget, vil vi anbefale, at du går en tur ned ad strøget og ser, hvilke butikker, der ellers er i det umiddelbare område.

En anden ulempe ved et butikslejemål på Strøget er den høje husleje. På grund af den fremragende placering, er din husleje også sat derefter. Derfor er en butik til leje på Strøget oftest dyrere end butikker til leje, der er lidt mere afsides.

Hold dig opdateret med en søgeagent

Hold dig opdateret med vores gratis søgeagent. Med en gratis søgeagent slipper du for at skulle lede efter nye butikker til leje på Strøget på daglig basis. Du vil nemlig automatisk få besked, lige så snart der er en ny butik til leje på Strøget.

For at oprette en søgeagent skal du blot oprette dig med din e-mail og et selvvalgt kodeord, lave en søgning med dine ønsker og krav, og så læne dig tilbage, mens du lader søgemaskinen gøre arbejdet for dig.

Du kan vælge, hvorvidt du vil have besked hver gang der kommet en ny butik på Ejendomstorvet – eller om du hellere vil modtage én samlet mail med alle nye lokaler én gang i døgnet. Når du har fundet din nye butik til leje på Strøget, kan du altid afmelde din søgeagent igen.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor ligger Strøget

Strøget er Danmarks største indkøbsområde, som ligger i Indre By i København mellem Rådhuspladsen og Kongens Nytorv

Hvilke gader hører til Strøget

Strøget består af gaderne Frederiksberggade, Nygade, Vimmelskaftet og Østergade. Derudover er torvene Amagertorv, Gammeltorv og Nytorv også en del af Strøget. Købmagergade og Kultovet er kendte sidegader til Strøget

Fordele og ulemper ved en butik på Strøget

En butik på Strøget har mulighed for stor eksponering som intet andet sted i Danmark. Der er dagligt mange tusinde købeglade turister og Københavnere, som bevæger sig gennem strøget – ca. 8000 personer i timen. Derudover har Strøget mange unikke placeringer, ligesom det er Danmarks ultimative shoppinggade. Ulemperne består oftest af høj husleje og eventuelle nærliggende konkurrenter

Hvem kan med fordel leje en butik?

Især iværksættere, mindre virksomheder og nyetablerede startups kan undgå de store kapitalbindinger, der findes i forbindelse med at eje en butik i en ejendom. Ved at leje en butik vil virksomheden altså sparre de givne omkostninger og kan i stedet bruge dette på brand, eksponering, medarbejdere og mange andre ting.

Hvilke fordele er der ved at leje en ledig butik?

Der er flere fordele ved at leje en butik. De største fordele omhandlerfleksibilitet, frigørelse af tid, mindre risiko for økonomiske risici og værditab samt lettere budgettering af økonomi. Se mere på denne side

  • Fleksibilitet til at skifte lokaler ved vækst i medarbejderstaben
  • Frigørelse af tid ved, at du ikke skal bruge tid på vedligeholdelse af bygningen
  • Mindre risiko for dig, da du ikke behøver at koncentrere dig om markedet eller ejendommens værdi
  • Økonomi, da du ikke skal binde likviditet i en ejendom, ligesom der ikke kommer uforudsete udgifter i forbindelse med et kontorlejemål

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor er det gratis at søge efter ledige butikslokaler på Ejendomstorvet?

Ejendomstorvet er det gratis at søge efter butikslokaler til leje, fordi vi er en forening, som har til formål at få udbud og efterspørgsel til at mødes. Dette opnår vi bedst, hvis din søgning efter ledige butikker til leje er gratis.

Kan jeg sortere ledige butikker ud fra pris, størrelse og lokaletype?

Ja, det kan du. Du kan gøre din søgning mere overskuelig ved at sortere efter areal, lokaletype og husleje m.m.

Er butikker på Strøget eftertragtede?

Ledige butikslokaler på Strøget er meget eftertragtede, da du ikke finder en gade i Danmark med større synlighed, antal besøgende og eksponering. Derfor er butikslokaler til leje på Strøget også populære