Hotel og restaurant til salg i København

Har du tanker om at indtræde i hotel eller restaurationsbranchen i nærmeste fremtid, og leder derfor efter et hotel eller en restaurant til salg? Ejendomstorvet kan glædelidt præsentere restauranter til salg i København, såvel som hoteller til salg i København fra over 200 erhvervsmæglere og ejendomsindehavere fra hele landet.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

 Du får altså de bredeste, men også bedste rammer for at finde det perfekte hotel eller restaurant til salg i København, som matcher dine ønsker og drømme.

Opstøv et herligt hotel til salg i København

Ejendomstorvet er en gratis erhvervsportal, som lader dig søge gratis og uforpligtende rundt i blandt markedets største udbud af investeringsejendomme, erhvervslokaler, erhvervsejendomme, butikslokaler og meget mere.

Ejendomstorvet er Danmarks foretrukne portal for ledige hoteller til salg

Dertil har vi udviklet en søgeportal og en søgemaskine, der sikrer dig og alle andre en suveræn brugeroplevelse i forbindelse med jeres søgninger.

Det har gjort, at vi i dag er erhvervslivet foretrukne erhvervsportal, som med andre ord betyder at; Ejendomstorvet er, hvor erhvervslivet bor.

På Ejendomstorvet får du adgang til Danmarks største online database over erhvervslokaler og erhvervsejendomme. Dette er med til at sikre dig overblikket og de bedste forudsætninger for at finde et hotel til salg i København.

Hotel til salg i København

København er Danmarks mest befolkede område, og derfor er der også et stort potentiale for at finde et hotel til salg.

Dertil kommer der hvert år mange tusindvis turister til København, som er endnu en forretningsfaktor for at finde et hotel til salg i København.

De udbudte hoteller på Ejendomstorvet er ofte i god stand, men søger blot en ny fremtid med en ny ejer. Dermed sagt, så venter hotellerne på, at en ny ejer kommer og sparker nogle nye planer for hotellet i gang.

Vi ved, at du som kommende hotelejer har blod på tanden. Derfor håber vi, at Ejendomstorvet kan være med til at finde et hotel til salg i København til dig.

Kro til salg i København

Banker dit hjerte mere for en charmerende kro end et hotel til salg i København? Bare rolig, du kan også finde ledige kroer på Ejendomstorvet, hver gang der er en kro til salg i København.

Mens et hotel i København vil have som hovedformål at have overnattende gæster, så er et formålet med en kro først og fremmest at servere mad og drikke - og sekundært; overnatning.

Kroer forbindes oftest med mindre, charmerende beværtninger i forhold til hoteller, som kan gå fra 1-5 stjerne. Se ledige kroer til salg i København.

Find restaurant til salg i København

Ejendomstorvet vil gerne bidrage til, at du får de bedste og mest overskuelige søgeresultater. Derfor er der udviklet diverse filtermenuer, som du med stor fordel kan bruge til din søgning efter restauranter til salg i København.

Filtermenuen lader dig præcisere dine søgninger inden for forskellige faktorer. Når du søger efter restaurant til salg i København, så kan du fx filtrere dine søgninger efter grundareal, salgspris, kvadratmeter pris, etageareal og så videre.

Vi håber og tror på, at du finder en restaurant til salg i København på Ejendomstorvet, som passer perfekt til dig.

Restaurant til salg

Cafe til salg i København

Københavnerne elsker cafelivet, og det er en stor del af storbyens kultur at tage på cafe med venner, familie og kollegaer.

Mens restauranter ofte er finere i indretning og menusortiment, er cafeer præget mere af den uformelle stemning med færre udvalg af retter. Det er også mere acceptabelt kun at bestille drikkevarer på en cafe frem for en restaurant.

Se ledige cafeer til salg i København.

Find det det rette hotel eller restaurant til salg

Der kan være mange resultater for hoteller og restauranter, som kan være tidskrævende at gennemgå. Derfor giver vi dig herunder nogle gode overvejelser, som kan hjælpe dig videre i din søgning.

København er et mekka af muligheder for at drive restaurant og hotel

Det er ingen hemmelighed at København er en attraktiv beliggenhed for restauratører og hotelejere. København er ikke kun Danmarks hovedstad og største by, men det er også et centralt knudepunkt i Skandinavien.

København har ligeledes en stor tiltrækningskraft for både lokale, nationale og internationale besøgende og turister. Uanset om turisterne er på jagt efter et centralt overnatningssted eller et godt måltid, så leverer København med sine storslåede hoteller og sine fremragende restauranter.

Tænk på størrelsen for dit hotel eller restaurant i København

Den rette størrelse for dine lokaler kommer selvfølgelig an på dit behov. Skal du bruge en hyggelig cafe eller en stor eller lille restaurant? Har du behov for en lille, hyggelig kro eller et storslået hotel?

I korte træk kan man sige, at jo større dine lokaler eller ejendomme er, jo mere kostbart bliver det også. Derfor er det også dumt at betale for kvadratmetre, som du alligevel ikke benytter. Omvendt må hotellet eller restauranten i København heller ikke være for lille, så du går glip af forretning.

Beliggenhed er essentiel for et hotel eller restaurant til salg i København

København er en stor by med mange områder. Du skal overveje om du vil have købe en restaurant eller et hotel i det hippe Vesterbro, det multikulturelle Nørrebro, det eksklusive Østerbro, det unikke Amager - eller måske endda i Indre by nær havneområderne?

Overvej gerne, hvor din målgruppe opholder sig, og om det valgte område afspejler din vision for et hotel eller restaurant.

Hvad skal det koste for hoteller og restauranter til salg i København?

Der er uden tvivl stor forskel på prisen for en restaurant til salg i København og et hotel til salg i København. Derudover er der også stor forskel på, hvad dine lokaler vil koste dig. Som hovedregel siger man, at jo tættere på Indre by, jo dyrere. Det samme gælder for størrelsen af dine lokaler: jo større forretning, jo højere pris.

Nye hoteller og restauranter til salg i København

Hver dag tjekker der nye restauranter og hoteller ind på Ejendomstorvet. For at holde sig opdateret og ikke miste overblikket, så kan du oprette din egen søgeagent. Søgeagenten opretter du gennem din personlige e-mailadresse og indstiller den efter dine søgekriterier.

Når et hotel til salg eller en restaurant til salg i København, bliver sat i udbud, så får du direkte besked på din tilknyttede e-mailadresse.

Hertil sørger søgeagenten for at gemme dine søgeresultater på siden, så de er tilgængelige hver gang du besøger Ejendomstorvet.

Du bestemmer selv dine søgekriterier og kan til enhver tid ændre dem, eller vælge at slette din søgeagent.