Hoteller og restauranter til salg på Sjælland

Søger du efter hotel til salg Sjælland? Så er du havnet på den helt rigtige erhvervsportal - nemlig Danmarks førende erhvervsportal. Ejendomstorvet.dk præsenterer over 9.500 erhvervsejendomme- og lokaler fra mere end 200 erhvervsmæglere og ejendomsindehavere. Det betyder kort sagt, at du er garanteret det bedste udbud indenfor restaurant og hotel til salg på Sjælland. 

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

35+ resultater for hotel til salg på Sjælland 

Hvor end du leder efter hotel til salg på Sjælland, så finder du det på denne side. Her har vi samlet udbuddet fra både Hovedstadsområdet, Nord-, Øst-, Syd-, og Vestsjælland, ja og mere til endda, vi har nemlig samlet alle udbudte hoteller til salg på hele Sjælland. Det er især det stigende antal turister der besøger Sjælland, som gør det helt ideelt at gøre sin indtræden på den sjællandske hotelbranche. 

I 2018 var der samlet set på Sjælland over 16 millioner overnatninger af danske såvel som udenlandske turister. Det betød også at man i en turismeomsætning på Sjælland i 2018 kunne præsentere 12,8 mia. kr., hvoraf København udgjorde den største turismeomsætning med 31,2 mia. kr. Turisternes overnatninger foregår primært på hotel, hvorfor det også er særlig interessant at finde hotel til salg på Sjælland. 

Hvor skal hotellet ligge? Skal det være tæt på København? Tæt på nogle af de største attraktioner såsom Nyhavn, Tivoli, Christiansborg Slot og så videre? Det er i hvert fald oplagt at finde hotel til salg på Sjælland og nærmere betegnet København, hvor den største branchevækst for både overnattende turister er størst. Hvis du trykker på "vis kort" ude i højre side, så kan du faktisk se hvor de udbudte hoteller og restauranter er beliggende.

Hvad må det koste? Hvor stort skal det være? Tryk på "se filtre" og sorter dine søgeresultater via filtermenuen. Her kan du vælge et interval for købspris såvel som grund- eller etageareal. Det gør det formentlig lettere for dig at finde det helt ideelle hotel til salg på Sjælland.

Hvis der ikke er udbudt et hotel til salg på Sjælland der vækker din interesse lige nu, så opret din egen personlige søgeagent. Den oprettes gennem din e-mailadresse og et kodeord, hvorefter du får direkte besked med nye udbudte emner.