Caféer til salg i Aarhus

På denne side kan du se alle cafeerne til salg i Aarhus. Det er gratis og uforpligtende at søge, og du kan gratis kontakte den ansvarlige mæglere for den valgte café, hvis du skulle have nogle spørgsmål til ejendommen.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Cafeer til salg i Aarhus

Leder du efter cafeer til salg i Aarhus, så er du på den rigtig side. Her kan du se udbuddet af cafeer i Aarhus fra over 200+ erhvervsmæglere fra hele landet. Når du har fundet den cafe du leder efter, så kan du klikke på ”Se hos Mægler”. Dette vil lede dig videre til mæglernes egen hjemmeside, hvor du kan du få kontakten til den ansvarlige mægler for den givne cafe. Det er også denne mægler, du skal stille dine ejendomsspecifikke spørgsmål til. 

Aarhus er en by i rygende udviklingen seneste med introduktion af den længe ventede letbane, som har givet byen et kæmpe løft i sin offentlige transport. Aarhus er dog mest kendt som universitetsbyen i Danmark. Den konstante tilstrømning af nye mennesker gør Aarhus til den ideel placering for en café. Aarhus er også Danmarks næst største by med omkring 350.000 indbyggere. Dette giver rig mulighed for at finde en placering, som giver stor eksponering. Hvis du f.eks. kan finde en cafe omkring Aarhus Hovedbanegård, hvor omkring 25.000 mennesker dagligt tager toget. Her vil du opnå en eksponering, som kun kan overgås af strøget i København. 

Aarhus har også et livligt kulturliv. Aarhus er bl.a. kendt for deres festnat, hvor mange tusinde mennesker flokkes til gaderne, som de lokale cafeer nyder godt af. Derudover blev Aarhus kåret til den europæisk kulturhovedstad i 2017. 

Opret en søgeagent

Aarhus er en meget eftertragtet by for cafeejere, derfor kan det være vigtigt at handle hurtigt, når der kommer en cafe i udbud. Her på Ejendomstorvet kan du gratis oprette en søgeagent, som vil give dig besked, når et nyt cafelokale kommer i udbud i Aarhus. Du kan med fordel også hente Ejendomtorvet App, hvor du kan få straks-notifikationer, når en cafe er til salg i Aarhus.  

Se Café til salg her: