Værksteder til leje i København

På ejendomstorvet.dk finder du mange værksteder til leje i København, så du kan finde netop det værksted eller autoværksted til leje i København, som du går og drømmer om.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Selvom det måske kan lyde besværligt og bøvlet at finde netop det værksted til leje, eller den værkstedsplads til leje i København, som du gerne vil have, har vi gjort processen nem for dig ved at lave en overskuelig søgeportal med mulighed for at filtrere din søgning, så du kun får vist værksteder i København, der passer til din søgning og dermed dine behov.

Forskellige værksteder til leje i København

København er en storby med mange muligheder og mange indbyggere. Derfor er grundlaget for at kunne drive forretning og værksted stor, hvilket er et godt skridt på vejen til succes.

Der findes flere forskellige værksteder til leje på markedet, som du kan bruge til mange formål.

Uanset om du ønsker at leje et autoværksted i København - eller om det skal kombineres med et lager eller et showroom, så findes det her på siden.

Som du måske har fået en fornemmelse af allerede, så kan du leje værksteder til flere formål, og mulighederne er mange. Derfor er det også vigtigt for dit valg, at du har mulighed for at få alle oplysninger omkring dit nye værksted til leje.

Dette kan du se ved at klikke ind på de viste værksteder til leje, hvor du altid kan se mange relevante oplysninger og kontakte mægleren.

Hvorfor leje et værksted i København?

København er Danmarks hovedstad og den største by med flest indbyggere i Danmark. Derfor er der også stor mulighed for at få mange besøgende, når du lejer et værksted i København.

København har yderligere en stor gennemstrøm af mennesker, og derfor har du også en stor synlighed og mulighed for eksponering, når du lejer et værksted i København.

Hvis dit værksted til leje ikke kræver, at kunderne skal kunne komme nemt til og fra dit værksted i bil, vil et værksted centralt i Københavns indre by kunne gavne din forretning.

Prøv at sætte dig i kundens sted: vil de kunne komme let til og fra dit værksted i København – enten på gåben, cykel, med offentlig trafik eller med bil? Du kan med fordel teste dette, ved simpelthen at afprøve mulighederne for at komme til og fra værkstedet.

Lej et autoværksted i København

Skal du bruge dit værksted som et autoværksted, giver det mening, at du specifikt kigger efter autoværksteder til leje i København.

Overvej gerne, hvor i København du gerne vil have dit autoværksted. Det kan have stor betydning, at dit autoværksted er placeret, således at dine kunder kan komme problemfrit til og fra dit autoværksted i bil – for hvis de ikke kan det, så finder de bare et andet autoværksted i København, hvor de nemt og hurtigt kan komme til.

Et autoværksted til leje i København kan med fordel ligge en smule udenfor indre by – men samtidig med gode muligheder for at komme til og fra værkstedet, hvis ikke de får en lånebil.

Interesseret i at læse autoværkstedsbekendtgørelsen? Så læs den her.

Afgræns din søgning

Vi anbefaler altid, at du benytter vores filter-funktion, hvis du allerede har en klar vision om, hvad du vil bruge dit værksted i København til. Ønsker du blot at kigge lidt rundt, kan du undlade at sætte et søgefilter på, og du vil få vist alle værksteder til leje i København.

Du kan vælge at tage stilling til etagearealet, den årlige leje inkl. drift/årlig leje pr. kvadratmeter inkl. drift, afståelse og grundareal.

Du kan også skrive, hvis der er et specifikt område du gerne vil se ledige værksteder til leje i København.

Har du ikke fundet præcis det værksted til leje i København, som får dit hjerte til at slå lidt hurtigere? Så anbefaler vi, at du opretter en søgeagent med din personlige e-mail, så du fremadrettet automatisk får besked, når der er et værksted eller autoværksted til leje i København, som passer til søgning, dine ønsker og behov.

Kontakt mægler for at leje et værksted i København

På ejendomstorvet.dk vil du altid få præsenteret værksteder og andre erhvervsejendomme i de områder, hvor du søger. Du vil derfor også altid let kunne komme i kontakt med den mægler, der har udbudt et værksted til leje i København og få vigtige og praktiske oplysninger herom.

Du kan med fordel booke en fremvisning eller stille spørgsmål til mægleren, som har indgående kendskab til værkstedet i København. Mægleren vil også kunne besvare dine spørgsmål, som blandt andet kan omhandle, hvorvidt værkstedet er godkendt til det formål, som du tænker, at du vil bruge ejendommen til.

Du kan også sagtens spørge ind til, om der er noget, som du bør vide om værkstedet eller noget du skal tage hensyn til. Din erhvervsmægler kan svare på alle disse spørgsmål.

Du kan se alle vores erhvervsmæglere her.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilken type værksted kan jeg finde i København?

Du kan finde mange forskellige værksteder i København: autoværksted, showroom, håndværkerværksted, værksted til kunst og meget mere.

Er København et godt sted til et værksted?

København er Danmarks hovedstad, og derfor er der også mange mennesker, der passerer de forskellige gader i storbyen. Udover en stor eksponering og mange kunder, byder København også på gode transportmuligheder, der gør det let for dine kunder at komme frem og tilbage.

Hvilke typer erhvervslokaler kan jeg finde i København?

Der er mange ledige erhvervslokaler i København, som du kan bruge til forskellige formål. De mest populære lokaletyper er: butik, kontor, lager og produktion, restaurant og hotel samt værksted, som blandt andet dækker over autoværksted.

Kan jeg sortere ud fra størrelse, pris og lokaletype?

Ja det kan du sagtens. På Ejendomstorvet er det nemt, hurtigt og gratis at filtrere dine søgninger efter pris, størrelse, beliggenhed, lokaletype og meget mere.

Hvor kan jeg finde ledige værksteder i København?

Du kan få hele overblikket og finde udbudte værksteder i København hos Ejendomstorvet. Se mere her: Ledige værksteder i København