Værksteder til leje på Fyn

Fyn er beliggende i midten af Danmark og har derfor en meget central placering i landet, som har forbindelse til både Jylland via Lillebæltsbroen og Sjælland via Storebæltsbroen. Hele Fyn har over 450.000 indbyggere og du finder byerne Middelfart, Nyborg, Svendborg og selvfølgelig Danmarks tredje største by Odense, med lige godt 180.000 indbyggere. Søger du et værksted til leje på Fyn, så er denne side den helt rigtige.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

 

Værksted til leje på Fyn

På Fyn er der flere byer, hvor der er gode muligheder for tilkørsel. Dette gælder både vest, øst, syd og midt på Fyn. På Vestfyn er byen Middelfart den by, som har direkte adgang til Lillebæltsbroen og derfor også mange passerende køretøjer, der dagligt kommer fra bl.a. Jylland.

Lej værksted i Odense

Midt på Fyn er Odense og med byens høje indbyggertal betyder det også, at der er et stort potentiale for at kunne opnå en stor kundeportefølje i dit værksted til leje på Fyn, i for hold til de små byer på Øen.

Her er der værksteder, som kan bruges til bl.a. værksted, lager, showroom m.m. De er meget fleksible i deres brug, hvad end du har en håndværkervirksomhed eller et engrosfirma. Der vil naturligvis være mere trafik i Odense end andre steder.

Find værksted til leje på Sydfyn

Nede på Sydfyn er det Svendborg, som er en af de mest populære byer. Der går en motorvej fra Odense til Svendborg, hvilket skaber en kort og let transport fra E20, som går tværs over Fyn og forbinder Fyn med resten af landet. I Svendborg er der gode muligheder for at drifte dit lejet værksted på Fyn inde for industrien, da byen har en lang historie for at være en industriby. 

Forskellige typer af værksted

Der findes mange forskellige typer af værksteder på Fyn. Du kan stort set altid finde et værksted til leje på Fyn, som kan dække de fleste behov. Det gælder både værksteder med mindre kontorer, produktion, lager og showroom. De mange typer af værksteder gør at dine behov kan indfries og mere til.

Dette betyder selvfølgelig også, at der kan findes et værksted til leje på Fyn i forskellige areal-størrelser, lige fra de helt små på ca. 100 m2 til de større over 2000 m2. Spændet er meget bredt og det kan derfor være en fordel, hvis du bruger søgefunktionerne på siden, så du lettere kan finde det mest optimale værksted til leje på Fyn.

Lej et værksted med hjælp fra din erhvervsmægler

Når du overvejer at leje et værksted, kan du med fordel tage kontakt til den pågældende erhvervsmægler. Erhvervsmægleren kan nemlig hjælpe dig med yderligere informationer omkring værkstedet, lokalområdet og lignende spørgsmål. Så kontakt din mægler, når du overveje at finde et værksted til leje på Fyn.

Lej et værksted - nemt og hurtigt

Det har aldrig været nemmere at leje et værksted, og årsagen er helt simpel: du finder alle ledige værksteder til leje på Fyn på én samlet side, nemlig på Ejendomstorvet.dk.

På Ejendomstorvet.dk kan du benytte vores filtermenu oppe i venstre side, hvor du kan sortere de ledige værksteder ud fra blandt andet pris, størrelse og beliggenhed.

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor er det gratis at søge efter værksteder til leje på Ejendomstorvet?

Ejendomstorvet er det gratis at søge efter værksteder til leje samt andre erhvervslokaler, fordi vi er en forening, som har til formål at få udbud og efterspørgsel til at mødes. Dette opnår vi bedst, hvis din søgning efter ledige værksteder til leje er gratis.

Kan jeg sortere ud fra pris, størrelse og lokaletype?

Ja, det kan du tro. Du kan gøre din søgning mere overskuelig ved at sortere værkstederne ud fra areal, lokaletype og husleje.

Hvilke typer erhvervslokaler til leje kan jeg finde på Fyn?

Du kan finde mange forskellige ejendomme og erhvervslokaler på Fyn. Det kan fx være værksteder, butikslokaler, kontorer, produktionshaller, restauranter osv.

Hvad kan jeg bruge et værksted på Fyn til?

Du kan bruge et værksted til mange forskellige ting: det kan være et autoværksted, et værksted til snedkermøbler, et værksted til håndværk såsom kunst, smykker osv. Kun din fantasi sætter grænser for dit værksted på Fyn.

Hvor kan jeg finde værksteder til leje henne?

På Ejendomstorvet kan du finde ledige værksteder til leje i hele Danmark - herunder Fyn. Vi har mere end 200 erhvervsmæglere tilknyttet, hvilket giver dig det bedste overblik over ledige værksteder til leje i hele Danmark.