SENEST SET
FAVORITTER

Rabalderstræde 5, 4000 Roskilde

Nyopført lejemål til butik og café/restaurant i Musicon

253.150,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4633 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 403600401Type : Detailhandel/butik

Store vinduespartier fra gulv til loft, nyt toilet og tekøkken. Lejemålet er omgivet af spændende butikker og caféer.

Lejemålet er beliggende i den sydlig del af Roskilde bymidte, nær Havsteensvej og Søndre Ringvej, og i gåafstand til gågaden og Roskilde Station.

Ejendommen og dertil lejemålet er opført i 2021, og er beliggende i stueetagen med store vinduespartier. Lejemålet har flere indgange, toilet, højt til loftet og installeret udsugning for godt indeklima.

De nyopførte og fleksible lejemål har moderne faciliteter og er velegnet til café, restaurant, butik eller kreativt, liberalt erhverv.

Lejemålet er på 166 m² og er rummeligt og indbydende med højt til loftet. Lejemålet har fedtudskiller installeret til hårdere køkkenfaciliteter, og ligger en smule mere tilbagetrukket, hvilket sikrer en hyggelig og til dels uforstyrret atmosfære – bl.a. med udsigt til ejendommens gårdmiljø med et stort, smukt glashus. Lejemålet er derfor oplagt som café eller restaurant med udeservering.

Om Musicon:
Musicon er en ny kreativ bydel i et af Roskildes tidligere industriområder mellem Roskilde Dyreskueplads og Roskilde Station. Musicon består i dag af flere end 70 aktører; virksomheder, foreninger, kulturinstitutioner, caféer og restauranter mm. Musicon appeller til det kunstneriske sind, hvilket ligger til grund for de forskellige underholdningsformer der findes i området såsom danseteater, museum, kunstskole, skatehal, spisesteder, øvelokaler og mange forskellige boligformer.

Området er karakteriseret ved det rustikke og rå udtryk fra de tidligere industribygninger, der er blevet interageret i udviklingen af det nye byliv.

Musicon er i stor vækst og er blevet en ny attraktiv bydel i Roskilde Kommune. Området har formået at tiltrække en masse forskellige kulturinstitutioner, stærke frivillige aktiviteter og et blomstrende erhvervsliv. Adskillige iværksætter og start-up virksomheder etablerer sig i Musicon.

Forslag til anvendelse

Café
Butikker
Butik

Økonomi

Årlig leje
215.800,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
253.150,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
21.096,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.525,-
Årlige driftsudgifter kr.
37.350,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
225,-

Lokalet

Etage areal
166 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Toilet
Gårdmiljø
Køkkenfacilitet

Teknik

Udsugning

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTSJÆLLAND / Detailhandel/butik / - Mar2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere