Kontor til leje i Roskilde

Er du på udkig efter et kontor til leje i Roskilde? På Ejendomstorvet kan du dykke ned i hele markedets udbud af ledige kontorlokaler til leje i Roskilde, så du kan finde de helt rigtige lokaler. På Ejendomstorvet har vi et kæmpe udvalg af kontorer til leje fra mere end 200 erhvervsmæglere - så mon ikke du kan finde gode lokaler, der passer til din virksomheds behov.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Mange kontorlejemål i Roskilde 

Roskilde er ikke kun hovedbyen i Roskilde Kommune, men også en af Danmarks ældste byer og med mange ledige kontorlokaler på diverse handelsgader og byens største gågade. Roskilde er en Østsjællandsk by mellem Holbæk, Ringsted og København.

Byen er både kendt for Roskilde Domkirke og Vikingeskibsmuseet samt den famøse Roskilde Festival.

Lej kontor på en attraktiv adresse i Roskilde

Roskilde er kendt for at være den primære og mest attraktive handelsby i regionen, som bl.a. Stjernebutikkerne forsøger at vedligeholde. Det er især bymidtens gågade der er centreret om både kontorlejemål samt shopping- og spisemuligheder. Dertil er det værd at benævne RO's Torv der er et øst beliggende butikscenter. 

Roskildes erhvervs- og kontorliv er sundt

Roskilde tiltrækker årligt en stor del af erhvervslivet samt flere nye borgere. Erhvervsforum Roskilde er et af de alternativer, som sikrer erhvervsudvikling og erhvervsservicen i kommunen.

Transportmulighederne til dit kontor

Det er selvfølgeligt vigtigt, at man enten i bil eller med offentlig transport kan komme til- og fra kontorlejemålet i Roskilde. 

Som bilist kan man gøre brug af Holbækmotorvejen, som strækker sig fra Vigerslev og til Holbæk. Der er også hovedvejsruterne, som forbinder Roskilde med Solrød Strand samt Ringsted og Næstved.

Den offentlige transport til dit lejemål

Den offentlige transport findes ved byens trafikknudepunkt, Roskilde Station. Her afgår både tog og busser. Togforbindelserne er den transportmulighed, som forbinder Roskilde med Østerport, Københavns Lufthavn, Frederikshavn osv. Hvis man står og skal til enten indre- eller ydre del af Roskilde by, så er der både bybusser og lokalbusser.

Det er derfor lettilgængeligt at komme til- og fra det pågældende kontorlejemål i Roskilde

Nye kontorlokaler nær uddannelsesinstitutionerne

Roskilde er ligeledes en by hvor omdrejningspunktet er diverse universiteter og uddannelsesinstitutioner. Den største uddannelsesinstitution er Roskilde Universitet, hvor der er massevis af bacheloruddannelser og kandidatuddannelser.

Det sikrer at virksomheder har gode og lettilgængelige muligheder for at ansætte nyudklækkede studerende ligesom, at de har gode muligheder for ansættelse af studentermedhjælpere, praktikanter og elever. 

Udover Roskilde Universitet, så er det også værd at benævne University College Sjælland, Roskilde Tekniske Skole samt gymnasium uddannelserne. Det at være en uddannelses by er den tredje gode grund til at finde kontor til leje i Roskilde.

Lyst kontor i Roskilde midtby

Du har sikkert allerede en klar vision om, hvordan dine ledige lokaler skal se ud, og hvordan de skal være indrettet. De mange kontorlejemål gør, at du gerne skulle finde de rette kontorlokaler at drive forretning i.

Kontorlokalernes fysiske stand

Leder du efter nye kontorlokaler, som gerne må være rustikke i en ellers veldrevet ejendom eller vil du have et nyistandsat kontor? Fordi vi har mange forskellige kontorlokaler, kan du helt sikkert også finde det rigtige kontor til leje i Roskilde for dig, din virksomhed og dine medarbejdere.

Størrelsen på dine kontorlokaler til leje er vigtig

Et ledigt kontor med den forkerte størrelse er ærgerligt af flere årsager:

Derfor bør du nøje overveje, om du ønsker lyse cellekontorer, hvor mange konkrete lokaler du har bryg for, og hvorvidt du skal bruge et mødelokale eller ej.

Kan man få et billigt kontor i Roskilde?

Det er meget subjektivt, om man synes et kontor er billigt eller ej. Men blandt de mange kontorlokaler er der også ledige kontorer i forskellige prisklasser. Du skal huske på, at jo større kontorlokalerne er, jo mere vil de oftest også koste.

Det samme gælder for placeringen for dut erhvervslejemål: jo tættere på Roskilde centrum, jo mere kostbart bliver kontorlokalet.

Skal jeg vælge et kontorlokale, et kontorhotel eller et kontorfællesskab?

Forskellige virksomheder har forskellige behov for kontor lokaler. I Roskilde er der ikke mange kontorhoteller og kontorfællesskaber, men det er langt fra umuligt at finde ledige kontorpladser i et åbent kontormiljø i erhvervsejendomme, der er lavet som kontorfællesskab eller -hotel.

Lej et ledigt kontorlokale

Når du lejer et kontorlejemål, vil kontorlokalet kun være udlejet til dig og din virksomhed. Lokalerne vil være et lejemål, som skal benyttes til erhvervsmæssig brug. Denne type kontorlokaler til leje er den typiske lejeform for mange virksomheder.

Kontorhotel

På et kontorhotel lejer du kontorpladser til dig og dine medarbejdere. Her vil man være en del af et åbent kontormiljø, hvor andre virksomheder også lejer sig ind.

Kontorhoteller vil ofte inkludere forskellige faciliteter såsom WiFi, gratis p pladser, fælles mødelokaler osv. De specifikke faciliteter kan du se på det specifikke kontorhotel.

Kontorfællesskab

Et kontorfællesskab er langt hen ad vejen det samme som et kontorhotel: du lejer en kontorplads i et åbent kontormiljø, du får inkluderet faciliteter som et mødelokale osv. Den store forskel ligger i, at du i et kontorfællesskab er forventet at networke, sparre og samarbejde med de øvrige virksomheder.

Tomt kontorlokale til leje i Roskilde

Er det klogt med kontorlokaler til leje?

Der kan være rigtig mange gode grunde til, at et kontor til leje er et klogt valg for dig og din forretning. Herunder vil vi komme ind på nogle af de grunde til, at leje af kontorlokaler er attraktivt.

Kontorer til leje giver fleksibilitet

Der er ingen tvivl om, at det er fleksibelt at leje et kontor frem for at eje det. Når du har et kontorlejemål kan du hurtigt flytte til nye lokaler, en ny beliggenhed eller finde lejemål, som afspejler din virksomheds nyeste udtryk og vision.

Der kan være mange gode grunde til, at du vil have et nyt kontor til leje: måske har du fået flere eller færre medarbejdere og vil gerne have et kontorlokale i en anden størrelse? Måske er placeringen for dit kontorlejemål ikke længere attraktivt?

Med et kontor til leje får du altså et fleksibelt lejemål, som kan opsiges uden længere varsel.

Erhvervslejemål uden stor risiko

Når du ejer et kontorlejemål skal du hele tiden forholde dig til, at kontoret og erhvervsejendommen måske kan falde i værdi over tid. Du skal også bekymre dig om udlejning og finde lejere til kontoret, hvis du ikke selv ønsker at benytte det længere. Som lejer er dette ikke din hovedpine.

Økonomiske fordele ved at leje kontorer

De økonomiske fordele er særligt fremtrædne, hvis du har planer om at fraflytte dit kontor til leje indenfor fem år. Derudover skal du ikke investere kapital eller likviditet i kontoret og lejemålenes økonomi er ganske gennemskuelig.

Ved at leje et kontor kan du altså nemt budgettere den faste husleje, og du skal ikke bekymre dig om en masse uforudsete udgifter.

Kontor til leje i Roskilde er populært

Du går næsten ikke galt i byen med et kontor til leje i Roskilde. Derfor er interessen for kontorlokaler til leje også stor i såvel byen som kommunen. Når du får vist alle kontorer og aktuelle kontorlokaler, kan der også være en stor del af ledige lejemål, som du skal gennemgå i jagten på et perfekte kontorlejemål.

Derfor har vi gjort det nemmere at komme frem til det perfekte kontor.

Brug søgefunktionen til at gennemgå de mange kontorlokaler

For at komme frem til relevante kontorlejemål og kontorlokaler til leje i Roskilde, kan du med fordel benytte vores søgefunktion og filtermenu til at finde det rette kontor. Med filtermenuen kan du sortere kontorlokalerne til leje ud fra følgende parametre:

I takt med at du justere de forskellige parametre, vil du kun blive præsenteret for de kontorlokaler til leje, som faktisk passer med de kriterier du har sat for det pågældende kontorlejemål.

Få besked om de nyeste ledige kontorlokaler

Opret en gratis søgeagent og få besked når der kommer nye kontorlokaler på Ejendomstorvet. Alt du skal gøre er, at oprette en eller flere søgeagenter med din din e-mail og dine ønsker for et kontorlejemål - og så skanner vi markedet og fortæller dig, hvis der kommer et kontor på Ejendomstorvet, som kunne have interesse.

Kontorudlejning i Roskilde - find lejere til dit kontorlokale

Står du med ledige kontorlejemål i Roskilde - og vil du gerne udleje kontorlokaler? Du kan annoncere dit eget kontor til leje på Danmarks førende erhvervsportal - Ejendomstorvet. Vi har over 200.000 månedlige besøgende, og derfor er det den ideelle portal for kontor udlejning i Roskilde, hvor du får både kvalitetsleads- og trafik til dig. 

Lyder udlejning af dine kontorlokaler til leje i Roskilde som noget for dig? Du kan høre mere om os og se dine annonceringsmuligheder på Ejendomstorvet her.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg finde gratis kontorlokaler til leje i Roskilde på Ejendomstorvet

Ja, det kan du. Vi udbyder kun gratis kontorlokaler og ledige erhvervslokaler på Ejendomstorvet. Vi har lige nu mange ledige kontorer til leje i Roskilde som du kan se her.

Kan jeg sortere ud fra pris, størrelse og lokaletype?

Ja, det kan du tro. Du kan gøre din søgning mere overskuelig ved at sortere efter areal, lokaletype og husleje.

Hvorfor er der så mange erhvervslokaler og erhvervsejendomme på Ejendomstorvet?

Ejendomstorvet er Danmarks førende erhvervsportal med mere end 200 erhvervsmæglere tilknyttet. Derfor finder du også alle ledige kontorer her.

Se Kontor til leje her: