Værksteder til leje i Roskilde Kommune

Roskilde er byen, der er kendt for Danmarks og Nordens største festival nemlig Roskildefestival. Men foruden festivalen så kan du også finde et værksted til leje i Roskilde. Byen ligger lige syd for Roskilde Fjord og har flere små byer som nabobyer her i blandt Svogerslev, Kamstrup og Vindinge.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Find et værksted til leje i Roskilde som er et handelspunkt

Roskilde har et indbyggertal på 51.000 og har en gennemkørende motorvej, Holbækmotorvejen, som fungerer som en let forbindelse til København. Byen er et handelspunkt med mange forskellige virksomheder, der levere produkter til b.la. København, som er en vigtig del af byens erhvervsliv. Med et værksted til leje i Roskilde, kan du lave samme forretnings plan. I og med at der ikke er langt imellem Roskilde og hovedstaden, er det oplagt at bruge denne mulighed til, at leverer produkter til mange kunder. Ud over hovedstaden er det også oplagt at benytte sig af Roskildes opland, samt Roskilde by, hvor du helt sikkert vil kunne komme lidt tættere på dine kunder og få en god kontakt til dem. Ydermere går der både tog og busser til Roskilde, som giver gode vilkår for både ansatte, kunder og evt. samarbejdspartnere.   

Hvad andre virksomheder siger om Roskilde

Der er flere virksomheder som udtaler, at de er glade for at være bosiddende i Roskilde. Her nævner Rambøll, Emmerys og Malmos A/S at de valgte Roskilde pga. af byen gode beliggenhed, kommunens fremsynethed og ikke mindst gode transportmuligheder. Roskilde tager varmt imod nye tilflyttere, så de kan føle sig velkommen og få en sund forretning op at stå. Har du drømme om et værksted til leje i Roskilde, er det med om at gribe chancen. Byen emmer af positive takter og er i vækst, som du med et værksted til leje i Roskilde ville kunne opleve på egen hånd. 

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor er det gratis at søge efter værksteder til leje på Ejendomstorvet?

Ejendomstorvet er det gratis at søge efter værksteder til leje samt andre erhvervslokaler, fordi vi er en forening, som har til formål at få udbud og efterspørgsel til at mødes. Dette opnår vi bedst, hvis din søgning efter ledige værksteder til leje er gratis.

Kan jeg sortere ud fra pris, størrelse og lokaletype?

Ja, det kan du tro. Du kan gøre din søgning mere overskuelig ved at sortere efter areal, lokaletype og husleje.

Hvilke typer erhvervslokaler til leje kan jeg finde i Roskilde?

Du kan finde mange forskellige ejendomme og erhvervslokaler i Roskilde. Det kan fx være værksteder, butikslokaler, kontorer, produktionshaller, restauranter osv.

Hvad kan jeg bruge et værksted i Roskilde til?

Du kan bruge et værksted til mange forskellige ting: det kan være et autoværksted, et værksted til snedkermøbler, et værksted til håndværk såsom kunst, smykker osv. Kun din fantasi sætter grænser for dit værksted i Roskilde.

Hvor kan jeg finde værksteder til leje henne?

På Ejendomstorvet kan du finde ledige værksteder til leje i hele Danmark - herunder Roskilde. Vi har mere end 200 erhvervsmæglere tilknyttet, hvilket giver dig det bedste overblik over ledige værksteder til leje i hele Danmark.

Se Værksted til leje her: