Find flot butik til leje i Køge

Er du på jagt efter en butik til leje i Køge – eller eventuelt flere butikslokaler til leje i Køge? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Med flere tusinde erhvervslokaler og erhvervsejendomme fordelt i hele landet, kan du hurtigt og effektivt få vist aktuelle butikslejemål i Køge på Ejendomstorvet.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Udover vores mange tusinde erhvervslokaler har vi også tilknyttet mere end 200 erhvervsmæglere, som har er specialister i de udbudte lokaler, herunder din fremtidige butik til leje i Køge.

Dyk ned i de mange søgeresultater og begynd din søgning efter butik til leje i Køge her på Ejendomstorvet, så er vi sikre på, at du snart har et flot butikslokale i Køge.

Se butikslokaler til leje i Køge

På Ejendomstorvet præsenterer vi dig lige nu for de udbudte butikslokaler til leje i Køge. Vi viser dig altid kun aktuelle butikker til leje, og fjerner udlejede butikker, så snart de er udlejet. På denne måde kan vi forsikre sig om, at den butik til leje – eller de butikker til leje – som du bliver vist, også er tilgængelige.

Synes du, at det kan virke uoverskueligt at skulle gå igennem de mange butikslejemål i Køge, kan du med fordel benytte dig af vores filter-funktion, således at du kun får vist de butikslokaler til leje, som faktisk passer til dine ønsker.

Se mere om vores filterfunktion længere nede i teksten.

Beliggenhed for din butik til leje i Køge

Du finder Køge i smørhullet mellem flere af Sjællands fremtrædende byer, og med 45 kilometer til Næstved, små 40 kilometer til København, 27 kilometer til Ringsted og bare 25 kilometer til Roskilde, er det intet under, at Køge er en attraktiv by at drive virksomhed i.

Dertil har Køge flere store virksomheder og uddannelsesinstitutioner i kommunen, hvilket er vigtigt for butikker, da gennemstrømningen af mennesker er stor i Køge.

Når du skal have en butik i Køge, er det derfor også en god idé at tage forbi lokalet og se, hvor mange mennesker der passerer butikslokalet til leje, hvor mange konkurrenter, du finder i nærområdet samt om butikkens facade og vinduespartier er synlige for folkemængden.

Køge huser Zealand Business Collage, Campus Køge, Erhvervsakademiet Sjælland og Køge Gymnasium, som kan være en fordel, når du leder efter en butik til leje i Køge – særligt hvis studerende og yngre mennesker er en del af din målgruppe.

Køge Torv

Køge Torv er et charmerende torv i Køge centrum, hvor der er liv og glade dage i form af mange mennesker, butikker, restauranter og andre aktiviteter.

Butikslokaler til leje på Køge Torv er ofte populære, da Køge Torv er en helt central del af Køge by.

På Køge Torv finder du mange butikker og restauranter, hvilket også betyder, at der netop er mange mennesker her. Yderligere er Køge Torv tæt på stationen, hvilket gør det nemt at komme til og fra torvet.

Du kan med fordel benytte vores kort-funktion, hvis du ønsker at finde en butik til leje i Køge på torvet. Alt du skal gøre er at klikke på ”Kort”, finde Køge Torv og se alle de butikslejemål, som du finder på Køge Torv.

Se et satelitbillede af Køge Torv oppefra på Google Maps.

God infrastruktur til og fra til dit butikslokale i Køge

Det er ikke kun Køges beliggenhed, der bør spille en rolle, når du kigger efter en butik til leje i Køge. Infrastrukturen er også essentiel for, at der kan komme mennesker til og fra butikslejemålet i Køge.

Heldigvis er Køges infrastruktur fremragende, da den både dækker over motorveje, S-tog, busser og færgeforbindelsen til Rønne.

S-tog til og fra København er blot én af de muligheder, som Køges infrastruktur byder på. Derudover er der adskillige lokalbusser, der kører til nær og fjern, ligesom færgen til Rønne kan findes i Køge Havn.

Er du nervøs for, at de offentlige trafikmuligheder ikke er tilstrækkelige for et butikslejemål i Køge, så finder du også motorvejene E20, E47 og E55, som har afkørsel til Køge. Derfor er der også rig mulighed for, at bilister kan komme frem til din butik i Køge.

Køge har altså god infrastruktur fra København, Midt-, Vest- og Østsjælland, hvilket også gør butikker til leje i Køge populære.

Følg markedstendensen i Køge

Vi er stor fortaler for, at du altid har mulighed for at holde dig opdateret omkring markedstendensen og markedsudviklingen i den by, som du leder efter lokaler i.

Du har derfor fri mulighed for at se udbudsprocenten, efterspørgslen, antal handler mm i vores markedsindex her på siden.

Det er en god ide at vælge den region, du søger efter lokale i – samt den lokaletype som du ønsker – så du får et godt indblik i, hvordan markedet er nu, og hvordan det har udviklet sig de sidste 13 måneder. Se markedsindexet i forhold til en butik til leje i Køge her.

Find den rigtige butik til leje i Køge – nemt og hurtigt

Du kan nemt og hurtigt finde et butikslejemål i Køge ved at lave din søgning her på Ejendomstorvet. For at gøre din søgning så konkret som muligt, kan du benytte dig af vores filter-funktion, som tillader dig at konkretisere din søgning – og derfor kun få fremvist relevante søgninger vedrørende butikslokaler til leje i Køge.

Du kan filtrere din søgning indenfor nøje udvalgte kriterier:

Ved at tage stilling til disse kriterier kan du få en fyldestgørende søgning, hvor du kun ser butikslejemål i Køge, som faktisk et match i forhold til dine ønsker, forventninger og krav til butikslokalet.

Har du endnu ikke fundet den ideelle butik til leje i Køge, så kan du med fordel oprette en søgeagent. Vores søgeagent er gratis og vil give dig besked, hver gang der kommer et nyt butikslokale til leje i Køge, som passer til din søgning.

Med søgeagenten behøver du altså ikke hele tiden at opdatere dig via. Ejendomskontoret, men du kan i stedet for bruge tiden på andre vigtige ting som indretning, sortiment eller noget helt andet til butikslejemålet i Køge.

Du opretter din søgeagent med din e-mail, og du kan altid afmelde din søgeagent igen, når du har fundet det rette butikslokale til leje i Køge.

Hvorfor bruge Ejendomstorvet til at finde en butik til leje i Køge?

Ejendomstorvet er Danmarks førende erhvervsportal, hvor du nemt og hurtigt kan finde relevante og aktuelle lokaletyper i hele landet – herunder butikslejemål i Køge.

Vi har flere tusinde erhvervslokaler og erhvervsejendomme på vores portal – uanset om du er interesseret i leje, køb eller ejendomsinvestering. Med andre ord, du finder altså alle de udbudte erhvervslokaler og erhvervsejendomme fra nær og fjern i det danske land – lige her!

Du kan også nemt finde markedsstatistik, mæglere og andre relevante informationer, der omhandler leje af butikker i Køge.

Se Detailhandel & Butik til leje her: