Find udbudte butikslokaler til leje i Roskilde

Leder du efter en butik til leje i Roskilde? På Ejendomstorvet kan du søge rundt på Danmarks førende erhvervsportal inden for erhvervsejendomme, erhvervslokaler, investeringsejendomme, butikslokaler og meget mere. Dette inkluderer selvfølgelig også, når du gerne vil leje en butik i Roskilde.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Benyt Ejendomstorvet til at finde ny butik

Ejendomstorvet bidrager til at give dig markedets bedste og bredeste overblik på markedet for udbudte butikslokaler til leje i Roskilde. Det er med til at sikre dig, at du kan finde lige nøjagtig det butikslejemål i Roskilde, som matcher dine ønsker og behov.

Find butik til leje i Roskilde

På Ejendomstorvet kan du altid se alle vores udbudte butikker til leje i Roskilde. Vi har butikslokaler til leje i Roskilde, som du kan bruge til alle formål, herunder: skomager, guldsmed, bank, udsalgsvarer, tøjbutik, sko, erhverv og frisørsalon.

Du kan altså finde det butikslokale til leje i Roskilde, som stemmer bedst overens med dine tanker og behov for butikslokalet. Du kan altså med fordel skabe dig et bedre overblik over udbudte butikker til leje i Roskilde på Ejendomstorvet.

Søg hurtigt efter ledige butikslokaler

Du kan filtrere dine søgninger ud fra vores filtermenu, så du kan finde din nye butik allerede i dag. Når du har fundet dit nye butikslokale, kan du klikke ind på, så du kan se mere information omkring de nye butikslokaler til leje i Roskilde. Du kan yderligere se billeder af de nye erhvervslokaler og kontakte den tilknyttede erhvervsmægler, der udlejer butikken til leje i Roskilde.

Hvorfor vælge en butik til leje i Roskilde?

Der er mange gode grunde til at vælge butikker til leje i Roskilde. Roskilde har en lang og spændende historie med pulserende byområder og smukke naturområder.

Du kan finde butikker i gode omgivelser

Udover museer, Roskilde Katedral og de store naturoplevelser, som Roskilde har at byde på, vil du også opleve, at Roskildes byliv er særligt og aktivt.

Dette er blot én af mange årsager til, at du med fordel kan vælge en butik til leje i Roskilde – og gerne inde i centrum ved den hyggelige gågade, hvor der er en stor gennemstrøm af mennesker.

Hvor skal jeg leje en butik i Roskilde?

Roskilde er en fantastisk by med masser af befolkning, attraktioner og historie.

I Roskilde finder du mange gode steder at drive forretning, men det perfekte sted kan være svært at udpege, når vi ikke ved hvad du vil sælge i dit butikslokale.

Lejemål til udvalgsvarer i Roskilde

En butik der sælger udvalgsvarer, kan fx være en butik til tøj, butik med elektronik, en skobutik, en butik med make up osv.

Denne slags butik plejer at trives godt i områder, hvor der kommer mange mennesker forbi. Dette kan fx være i centre eller på gågader.

Find den ideelle placering for dit lejemål

I Roskilde er der særligt tre steder, hvor du kan placere dit butikslejemål:

Butikslokaler på RO's Torv

RO's Torv er et populært storcenter i Roskilde, hvor din butik vil ligge side om side med øvrige butikker i centret.

Ledige lejemål på gågaderne

Algade går hen og bliver til Skomagergade og disse to veje er en lang gågade tæt på Roskilde Station.

Nye lokaler til liberalt erhverv

Butikker erhverv kan både inkludere frisørsaloner, klinikker og køreskoler. Derfor er denne gruppe lidt svær at lave anbefalinger til, når det kommer til beliggenhed.

Særligt for klinikker kan du dog indtænke om det bør være en lokaler i stueplan eller en butik i en bygning med elevator.

Butik til specialvarer

Specialvarer kan inkludere helseprodukter eller øvrige nicheprodukter. Disse butikker har tit en stor succes på gågader, i centre og ud mod trafikerede veje. Da en specialbutik ikke sælger det samme som så mange andre butikker, vil de fleste være villige til at tage længere for at komme hen til din butik med specialvarer.

Denne form for butik vil ofte være den eneste i området, som sælger netop dem type produkt, hvilket gør ovenstående placeringer fordelagtige for din forretning.

Gode lokaler til dagligvarer

Butikker til dagligvarer kan næsten placeres, hvor som helst. Uanset om det er i center, mod en trafikeret vej eller i et boligområde, så kan en butik til detailhandel give mening i disse områder.

Fleksibiliteten for din dagligvarebutik i Roskilde er altså stor for dig som butiksejer.

Lille butik og kiosk. Se alle nye butikker

Lej butik i nærheden af Roskilde

Du kan også overveje, om du gerne vil se på butikker til leje i nærheden af Roskilde. Dette kan blandt andet inkludere nabobyerne:

Ledige butikker i Roskilde; benyt din mægler

Mægleren har stor erfaring og indgående kendskab til den valgte butik til leje i Roskilde. Derfor anbefaler vi, at du benytter dig af mæglerens ekspertise, og får et godt kendskab til lokalet.

Se alt om det nye butikslokale hos mægleren

Derudover kan du også bede mægleren om mere information om blandt andet årlig leje og husleje, se flere billeder eller bestille en fremvisning, så du kan se butikken til leje i Roskilde. Gør endelig brug af erhvervsejendomsmægleren, når du vil finde erhvervslokaler til leje i en veldrevet ejendom i Roskilde.

Mange butikker i Roskilde

I forbindelse med din søgning efter butikslokaler til leje i Roskilde, kan du oprette din egen, personlige søgeagent. Søgeagenten skal bruge dine ønskede søgekriterier inden for butikslokaler til leje i Roskilde, hvorefter den sørger for at scanne markedet efter nye, udbudte butikker til leje.

Benyt søgeagenter, som formidler butikslokaler direkte til dig

Søgeagenten sender en mail, hvor du kan se den butik, som netop er blevet lagt på Ejendomstorvet. Du får derfor besked når vi får ledige butikslokaler til leje på Ejendomstorvet, så du kan finde den perfekte butik til leje i Roskilde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke udgifter kan jeg forvente ved at have en butik til leje i Roskilde?

Når du skal starte en butik i Roskilde, er der mange udgifter du skal have styr på: Husleje, varekøb, svind, løn til dig selv og dine medarbejdere, alarmsystem, forsikring, bogholderi, administration og revisor, telefon, internet, markedsføring, efteruddannelse og etablering og inventar til butikken

Skal jeg vælge en fysisk butik i Roskilde eller en webshop?

Nethandel er blevet populært over flere år, men det er alligevel ikke lige så populært som fysiske butikker - bl.a. i Roskilde. Fysiske butikker emmer god kundeservice, gode og hyggelige oplevelser og mulighed for at få varen over desken i dag

Er der ledige butikker til leje i Roskilde lige nu?

På Ejendomskontoret finder du hele udvalget af ledige butikslejemål i Roskilde - helt gratis!

Hvorfor er det gratis at søge efter butikker i Roskilde på Ejendomstorvet?

Ejendomstorvet er det gratis at søge efter et butikker til udlejning i Roskilde, fordi vi er en forening, som har til formål at få udbud og efterspørgsel til at mødes.

Se Detailhandel & Butik til leje her: