SENEST SET
FAVORITTER

Pilestræde 44, 1112 København K

Lejemål med yderst central beliggenhed

209.979,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7788 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: MV-23025Type : Kontor

Klar til snarlig indflytning

Ejendommen på Pilestræde ligger i hjertet af Københavns pulserende bymidte, hvilket tilbyder enestående bekvemmelighed med fremragende transportforbindelser rundt i hele København og rest af Storkøbenhavn herunder Nordsjælland. Dette gør stedet til et
attraktivt valg for pendling og erhvervsmæssig aktivitet.

Pilestræde er kendt for sin livlige atmosfære med en blanding af shopping, kultur og erhvervsliv. Området er rigt på historie og charme, og byder på en række eksklusive butikker, caféer, restauranter samt kulturelle tilbud såsom teatre og kunstgallerier, der skaber en unik og dynamisk oplevelse for både beboere og besøgende.

Tæt på ejendommen finder man flere grønne oaser inden for byens rammer. Blandt andet Kongens Have og Botanisk Have, der tilbyder fredfyldte omgivelser til gåture og afslapning midt i byens travlhed.
Københavns ikoniske vartegn og turistattraktioner, såsom Rundetårn og Strøget, ligger også i umiddelbar nærhed, hvilket yderligere understreger områdets attraktivitet.

Dette erhvervslejemål på Pilestræde 44, 1. sal, kombinerer rummelighed og funktionalitet med en central og dynamisk beliggenhed.
Lejemålet er i fremragende stand og klar til straks at blive taget i brug, og tilbyder en unik mulighed for virksomheder, der ønsker at være placeret i hjertet af København.

Inde i lejemålet mødes man af en indbydende atmosfære i det store lyse rum, og man har fornemmelsen af at stå i en hyggelig Københavnerlejlighed.
Lejemålet indeholder 3 store, sammenhængende rum med rigtig fint lysindfald. Da der tidligere har været frisør, er der placeret vaskesøjle og van/afløb i det bagerste rum ind mod gården.
Køkkenet er med hvide fronter, mørk bordplade og alt hvad man skal bruge af hårde hvidevarer. Ved siden af køkkenet er desuden et fint lille område hvor der nemt placeres spisebord hvor frokosten kan nydes.
Lejemålet indeholder også hvidt flisebadeværelse hvilket er et kæmpe plus hvis medarbejderne cykler eller løber til og fra jobbet.

Dette lejemål er ideelt for en bred vifte af virksomheder, fra konsulentfirmaer og designstudier til IT-virksomheder og små til mellemstore firmaer, der søger et professionelt og inspirerende miljø i centrum af København.DK

Økonomi

Årlig leje
209.979,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
209.979,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
17.498,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
2.121,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
99 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
356 m²

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
KØBENHAVN BY / Kontor / - Apr2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere