Kontor til leje i Frederiksberg Kommune

Er du på udkig efter et kontor til leje i Frederiksberg Kommune? I så fald finder du masser kontorlejemål på Frederiksberg - lige her på Ejendomstorvet. Ejendomstorvet er Danmarks førende erhvervsportal med flere tusinde erhvervslejemål, erhvervslokaler og investeringsejendomme - herunder kontorlejemål.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Vores mange kontorer til leje er udbudt af mere end 200 erhvervsmæglere og ejendomsindehavere rundt omkring i landet, og derfor kan vi også garantere dig det bredeste, men også bedste udbud af kontorlejemål på Frederiksberg.

Mange kontorlokaler i Frederiksberg Kommune

Frederiksberg er en kommune med en tæt befolkning, som skaber ideelle rammer for erhvervslivet, dine medarbejdere og ledige kontorlokaler.

I Frederiksberg Kommune finder du allerede veletablerede virksomheder såsom Codan, Royal Copenhagen, Georg Jensen og McDonald's. De mange indbyggere og byens centrale beliggenhed er blot nogle af de faktorer, der skaber de perfekte rammer for at drive forretning i de rette kontorlokaler.

Så skal dit kontor ikke også ligge på Frederiksberg?

Kontor til leje med god udsigt

Frederiksberg har mange skønne områder og seværdigheder, som driver byen og erhvervslivet. Måske drømmer du om at nyde udsigten over de mange attraktioner fra dit lejemål?

Nogle af Frederiksbergs mest besøgte og iøjnefaldende seværdigheder inkluderer:

Der hersker altså ingen tvivl om, at Frederiksberg Kommune har hele pakken, og det er måske også derfor, at du leder efter kontor til leje på Frederiksberg? I så fald, så vil vi gerne konkretisere Frederiksbergs inddeling og de muligheder der findes for kontorlejemål.

Lejemål til kontor på Frederiksberg C

Kontorlejemål på en attraktiv adresse

I jagten på dit fremtidige kontorlejemål i Frederiksberg Kommune er det vigtigt at kende til den byplanmæssige inddeling. Frederiksberg er officielt opdelt i syv dele:

  1. Det centrale Frederiksberg
  2. Sydvest delen af Frederiksberg
  3. Vest- og midt-delen af Frederiksberg
  4. Kvarteret omkring Fuglebakken og Femte Juni Plads
  5. Kvarteret omkring Kronprinsesse Sofies Vej
  6. Kvarteret syd for Gammel Kongevej
  7. Kvarteret nord for Gammel Kongevej

Kontorlokaler til leje i det centrale Frederiksberg

Det Centrale Frederiksberg er nok den mest kendte bydel, hvor historiske bygninger skaber helt unikke rammer. I det Centrale Frederiksberg finder du gaderne: Allégade, Howitzvej og Fasanvej.

På disse gader eller i kvarterer omkring findes Falkoner Centret, Frederiksberg Centret, Solbjerg Plads osv.

Her finder du det mest efterspurgte kontorlejemål i Frederiksberg Kommune, men den årlige leje pr. kvadratmeter er også sat i forhold til efterspørgslen.

Kontor til leje i Sydvest delen af Frederiksberg

Kvarteret syd for Peter Bangs Vej er sydvest delen af Frederiksberg, som leder sig vej forbi KB Hallen, Jens Jessens Vej og den sydlige del af Peter Bangs Vej. I

dette kvarter finder du grønne arealer samt større boligejendomme.

Kontorer til leje i vest- og midt-delen af Frederiksberg

Ser vi mod vest og midten af Frederiksberg findes kvarteret omkring Flintholmen, hvor du finder Solbjerg Have, Den Sønderjyske By samt Nimbusparken.

Lej kontor i kvarteret omkring Fuglebakken og Femte Juni Plads

Kender du til Nordre Fasanvej, Godthåbsvej og Borups Allé? Det er langs disse veje at du finder kvarteret omkring Fuglebakken og Femte Juni Plads, hvor villaområder, rækkehuse samt større boligbyggerier.

Ledige kontorlejemål i kvarteret omkring Kronprinsesse Sofies Vej

Det absolut tættest bebyggede område findes ved kvarteret omkring Kronprinsesse Sofies Vej, som er kendt for sine boligbyggerier fra 1800-1900-tallet, Metronomen og Frederiksberg Svømmehal.

Ledige kontorlokaler i kvarteret syd for Gammel Kongevej

Mod den sydlige ende, huser dette kvarter både Rosenhaven, Sankt Thomas Plads samt større områder med etagebebyggelse.

Kontorleje i kvarteret nord for Gammel Kongevej

Kvarteret syd for Gammel Kongevej inkluderer Hostrups Have, Det Biovidenskabelige Fakultet, Forum og Radiohuset. 

Det kan hurtigt slås fast, at Frederiksberg infrastruktur er ideel for både privatlivet og erhvervslivet. Det har gode transportmuligheder, som yderligere er udvidet med Cityringen, et populært uddannelsesområde og veletablerede virksomheder, hvortil der skal nævnes alt det kulturelle som der findes i de forskellige bydele.

Find kontorlokaler til leje på Frederiksberg

Når du leder efter kontorlokaler i København, eller nærmere bestemt på Frederiksberg, bør du overveje størrelsen og prisen. Vi har allerede gennemgået de forskellige muligheder for en attraktiv beliggenhed, og derfor vil vi også sørge for at gennemgå disse parametre.

Stort eller lille kontor?

Når du leder efter de helt rigtige lokaler til dit og din virksomheds behov, er det vigtigt at du finder den rette størrelse på det valgte kontorlokale. Er kontoret for småt, har du ikke plads nok til dine medarbejdere, kontorpladser eller et mødelokale.

Er kontoret derimod for stort, vil du betale for kvadratmetre, som du ikke har behov for. Derfor er vores opfordring, at du finder en passende størrelse på dit nye kontorlokale.

Prisen på dine nye kontorlokaler er essentiel

At prisen for kontorlokaler til leje er vigtig for din forretning, giver sig selv. Find derfor ud af, hvor meget du har mulighed for at betale i husleje for kontorlokalerne, samt hvor meget du eventuelt vil gå på kompromis med størrelse, placering og andre faktorer.

Det er også en god ide at overveje, hvad du definerer som et billigt kontor.

Mange kontorlejemål giver stor diversitet

De mange kontorlokaler betyder, at der er et stort udvalg: du kan finde et lyst kontor, et nyistandsat kontor, et kontor med et mødelokale, et kontor med konkrete lokaler til større og mindre kontorlokaler i samme kontorejendom.

Uanset dit behov, så finder du det på Ejendomstorvet, hvis der er ledige lokaler, som stemmer overens med dine ønsker.

Leder du efter et kontorhotel eller et kontorfællesskab?

På denne side finder du ledige lejemål til kontor, men måske har du i virkeligheden brug for at leje dig ind på et kontorhotel eller et kontorfællesskab?

De gængse kontorlokaler til leje den mest populære måde at leje kontorer på, men hvis du har behov for at leje kontorpladser i åbne kontormiljøer, bør du læse med herunder.

Lejemål med kontorområde på Frederiksberg

Kontorhotel

På et kontorhotel på Frederiksberg finder du kontorpladser til leje i åbne kontormiljøer, ligesom flere andre virksomheder benytter sig af denne mulighed. Her lejer du altså en kontorplads til erhvervsmæssig brug fremfor konkrete kontorlokaler.

Et kontorhotel tilbyder tit flere måder for udlejning af kontorpladser: fast plads, flexplads eller leje af lukkede kontorer.

Derudover finder du også mange forskellige faciliteter, som blandt andet kan inkludere fælles mødelokaler, WiFi, gratis p pladser, kaffe og mange andre ting.

Kontorfællesskab

Et kontorfællesskab minder meget om et kontorhotel. I et kontorfællesskab får du de samme ydelser som på et kontorhotel, mens den store forskel er, at du på et kontorfællesskab koncentrerer dig om fællesskabet. Dette betyder, at sparring, networking og samarbejde er i højsædet.

Find det perfekte kontor til leje på Frederiksberg

Der er mange kontorlejemål på Frederiksberg, men hvis du gerne vil finde det helt ideelle kontor til leje, så er du også nødsaget til at sortere og filtrere dine søgeresultater; brug søgefunktionen til fritekst eller juster de forskellige parametre i filtermenuen.

På Ejendomstorvet præsenteres hele landet ud af erhvervslokaler, erhvervslejemål og erhvervsejendomme, hvor du gratis og uforpligtende kan søge efter kontor til leje på Frederiksberg.

I forbindelse med søgningen efter kontor til leje i Frederiksberg Kommune, så kan du blandt andet vælge etageareal, grundareal eller årlig leje inkl drift. Det er hurtigt og let at skabe relevans i dine søgeresultater.

Hvis du mangler det helt store overblik i forhold til beliggenhed af det givne kontorlejemål på Frederiksberg, så kan du anvende kortfunktionen ved at klikke på 'Kort'.

Aktuelle kontorlokaler fra mange erhvervsmæglere

På Ejendomstorvet finder du alle kontorer, der er udbudt fra mere end 200 erhvervsmæglere og erhvervsudbydere. Disse erhvervsmæglere udbyder lejemål, ledige kontorer og et kæmpe udvalg af nye lokaler i hele landet - herunder kontor lokaler Frederiksberg Kommune og Frederiksberg C.

Opret en søgeagent og få besked når vi får nye kontorlejemål

Søgeagenten er et søgeværktøj, som du opretter igennem din e-mailadresse og et personligt kodeord. Her kan du få notifikationer ved de nyeste ledige kontorlokaler, og på denne måde konstant blive holdt opdateret på markedet om nye kontorlokaler.

Du kan dertil også tilføje og gemme favoritter, så du hurtigt kan vende tilbage til interessant kontorlejemål på Frederiksberg.

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor er søgning efter kontorlokaler til leje gratis på Ejendomstorvet?

Ejendomstorvet er en forening, som har til formål at få udbud af kontorlokaler og efterspørgsel efter kontorer til at mødes. Den bedste måde hvorpå vi kan løse denne opgave er ved at forblive gratis for vores mange lokalesøgende.

Kan jeg sortere kontorlokaler ud fra pris, størrelse og lokaletype?

Ja, det kan du tro. Du kan gøre din søgning efter det rette kontor mere overskuelig ved at sortere efter areal, lokaletype og husleje.

Er der kontorlokaler til leje på Frederiksberg lige nu?

Der er masser af kontorlokaler til leje på Ejendomstorvet lige nu. Besøg vores hjemmeside og start din søgning efter et ledigt kontor allerede i dag.

Er kontor til leje en god ide?

Et kontor til leje giver en stor fleksibilitet, da du ikke skal knytte likviditet i et kontor. Derudover skal du heller ikke bekymre dig om markedstendensen, hvilket er nogle af de største goder ved at leje et kontorlokale frem for at eje det. Derfor kan et kontorlokale til leje være en god ide.

Hvor kan jeg finde et ledigt kontorlokale henne?

På Ejendomstorvet kan du finde ledige kontorer i hele Danmark. Vi har mere end 200 erhvervsmæglere tilknyttet, hvilket giver dig det bedste overblik over lejemål i hele Danmark.