Kontor til leje i København K

Er du på udkig efter kontor til leje i København K? På Ejendomstorvet finder du et kæmpe udvalg af kontorlejemål i København K fra over 200 erhvervsmæglere og ejendomsindehavere. Ejendomstorvet er Danmarks førende erhvervsportal, og derfor finder du også alle aktuelle kontorlokaler og de nyeste ledige kontorlokaler i København K samlet på ét sted.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Derfor er du garanteret de bedste forudsætninger for at finde de rigtige lokaler og det rette kontor for dig og din forretning. Fortsæt blot din søgning efter kontorer og ledige lejemål her på siden og få vist alle kontorlokalerne på Ejendomstorvet. Dine nye lokaler venter på dig.

Mange kontorlejemål i København K

København K er også kendt som City, Indre By og Middelalderbyen. København K er altså hjertet af København, og derfor er København K også ganske populær, når det kommer kontorer til leje. Den høje popularitet skyldes mange forskellige faktorer, men vi vil gennemgå de mest væsentlige herunder.

Kontorlokale i København K

København Centrum er det perfekte sted til kontorlokaler

København Centrum, København C, Indre By - ja kært barn har mange navne! Centrum anses generelt for at være det ideelle sted at have kontorlokaler, da det er tæt på alt og har en god infrastruktur.

Det er nemt at komme til og fra København centrum, og derfor også til og fra dit kontorlejemål.

I København K kan du finde forskellige kontorlokaler; et lyst kontorlokale, et kontorlokale med mødelokale, et nyistandsat kontor, et billigt kontor osv. Uanset hvad dine ønsker er, kan du i hvert fald finde et ledigt kontor på en attraktiv adresse.

Kontorer til leje i Indre By

Kontorer til leje i Indre By omfatter særligt området omkring Strøget. Strøget er en populær gågade, som både er attraktiv for medarbejdere, arbejdspladser og forbipasserende personer. Et kontorlokale på Strøget og i Indre by bliver ikke mere centrale.

Lej kontor i den rigtige størrelse

Skal du have storrumskontorer til dine medarbejdere eller skal kontoret være flere konkrete lokaler? Skal der være frokoststue eller et mødelokale?

Ligesom der selvfølgelig skal være nok kontorpladser og nok plads til alle dine medarbejdere, er det også ærgerligt at betale for en masse kvadratmetre, som du ikke bruger.

Kontor til leje i København K kan være kostbar

Generelt siger man, at jo tættere på centrum, jo mere kostbart. Størrelse og andre faktorer har selvfølgelig også meget at sige, men de centrale adresser er generelt mere eftertragtet på grund af omgivelser og transportmuligheder.

God infrastruktur til- og fra dit kontorlejemål

København K er indbegrebet af god infrastruktur og mange transportmuligheder. Det er nemt at komme til og fra byen med cykel og offentlig transport. Derudover er der muligheder for at tage færge og fly videre til resten af Europa.

Den eneste ulempe kan være de få gratis p pladser, som du finder i København - og oftest kun i korte tidsintervaller.

Fordelene ved kontor til leje i København K

Fordele ved kontor leje i København K, kan både findes på regnskabets bundlinje, men også i den fremtidige udvikling af virksomheden. Herunder får du fem gode grunde til, hvorfor du skal leje kontorlokaler i stedet for at eje kontorlokalet.

1. Undgå at binde kapital i kontorejendomme

Hvis du vælger at købe et kontor, så binder du automatisk en stor mængde likviditet i dine lokaler og dertilhørende omkostninger.

Hvis du som iværksætter, mindre virksomhed eller nyetableret virksomhed gerne vil undgå kapitalbinding i en kontorejendom, så er et kontor leje i København K en besparelse, der blandt andet kan bruges på udvikling af kerneforretningen i stedet for.

2. Lej kontor og få mere tid til arbejdet

Hvis du vælger at leje dig ind i et kontorlokale, så slipper du for vedligeholdelse af ejendomme. Det vil sige, at du kan bruge al tiden på kerneforretningen i stedet for at skulle fikse en vandskabe, tagsten eller andet.

"Time is money", så hvorfor ikke få det meste ud af din egen?

3. Få stor fleksibilitet med kontorlokaler til leje

Du besidder en større, kontraktlig fleksibilitet ved leje end køb, da du hurtigere kan fraflytte i tilfælde af, at du får brug for mindre eller større kontorlokaler - eller kontorlokaler placeret et andet sted i København K.

Du skal dermed ikke bekymre dig om, at ejendommen skal sælges og hvordan markedsforholdene er i forhold til salg. Så hvis du enten har planer om at vækste medarbejderstaben eller flytte i nær fremtid, så er kontor leje i København K tiltalende.

4. Frygt ikke risiko ved lejemål

Er der inflation? Hvordan er konjunkturen? Er der prisfald? Hvordan er tomgangsniveauet?

Alt dette skal du ikke bryde tankerne med, hvis du er lejer. Når du finder et kontor til leje, så er det for dig irrelevant om ejendommens værdi falder eller stiger samt hvordan markedsforholdene udvikler sig. Som lejer bærer du ikke den økonomiske risiko, som du ville have gjort ved køb af ejendom til kontorlokaler. 

5. Få mere for pengene med kontor lokaler

Det ses gennemsnitligt, at kontorlejemål i København K ender med at være den billigste løsning. Det er blandt andet fordi, at man som virksomhed undgår uforudsete omkostninger og kan planlægge ens månedsbudget efter den faste udgift til lejemålet.

Dertil er der jo den omtalte økonomiske fordel, som lader virksomheden flytte ind billigere ved ikke at skulle binde stor likviditet i bygningen, hvor man kan bruge disse likvide midler på investering i forretningens udvikling.

Som hovedregel er det i hvert fald økonomisk attraktivt, at leje kontorlokaler i stedet for at købe dem, hvis du alligevel har planer om at fraflytte kontoret indenfor fem år.

Nye kontorlokaler, kontorhotel eller kontorfællesskab i København K?

Måske har du hørt om kontorhoteller? Eller måske om et kontorfællesskab i København K? Og måske undrer du dig over, hvad forskellen egentlig er på de tre koncepter? Bare rolig, du får svarene lige herunder:

Ledige kontorlejemål

Når vi omtaler ledige kontorer, så mener vi de kontorlejemål, som kun dig og din virksomhed lejer. Det er private kontorlokaler til leje i en kontorejendom, som kun er for jer.

Med et kontor til leje i København K vil du altså drive forretning i egne lokaler.

Kontorhotel og kontorfællesskaber i København K

Ligheden mellem et kontorhotel og et kontorfællesskab er ganske stor. Generelt set er der åbne kontormiljøer i et kontorhotel og et kontorfællesskab i København K, hvor der vil være flere virksomheder, som har lejet sig ind. Begge steder vil der være forskellige faciliteter tilknyttet, og du kan se de specifikke faciliteter på det enkelte kontorfællesskab eller -hotel.

Den helt store forskel på et kontorhotel og et kontorfællesskab er, at du forventes at være aktiv i det sociale miljø i et kontorfællesskab, hvor sparring, networking og samarbejde mellem virksomhederne er i højsædet.

Begge steder finder du tre former for udlejning: Leje af faste kontorpladser, leje af flexpladser eller et lukket kontor i kontormiljøet.

Fast plads

Du lejer en fast plads i det valgte kontorfællesskab eller -hotel. Her vil du altid have den samme plads og det samme skrivebord.

Flexplads

Med en flexplads er du altid garanteret en kontorplads, men du kan sætte dig, hvor du har lyst. Så måske vil du sidde nær det fælles mødelokale den ene dag, mens det er en vinduesplads, som trækker dagen efter.

Lukket kontor

Det lukkede kontor er placeret i kontorhotellet eller -fællesskabet, men her har du dog mulighed for at lukke døren bag dig.

Uanset hvilken type kontorplads du ønsker, finder du det i byens fleksible kontorfællesskab og -hoteller.

Mange kontorlokaler i København

Hvis du søger efter kontor til leje i København K, så kommer der omtrent 200 søgeresultater. Måske orker du ikke at gennemgå alle kontorer og de mange ledige lokaler, så derfor kan du med fordel benytte vores filtermenu.

Med filtermenuen kan du afgrænse din søgning ud fra kriterier såsom:

Når du gør brug af disse kriterier, vil du kun få vist de kontorlokaler til leje i København K, som faktisk passer til de ønsker, som du har for kontorlokalet. På denne måde skal du ikke bladre igennem de mange kontorlokaler, men kan derimod finde et ledigt kontorlokale, som passer til din virksomheds behov.

Kontor med udsigt i København K

Opret søgeagent og find ledige kontorlejemål

Vil du gerne holdes opdateret når der udbydes nye kontorlejemål i København K? 

Du kan gratis og uforpligtende oprette din egen personlige søgeagent på Ejendomstorvet.dk, som lader dig gemme dine søgninger, favoritter samt giver dig besked hvis et nyt kontor til leje i København K udbydes.

Du opretter søgeagenten igennem din e-mailadresse og personlige kodeord, hvorefter du indtaster dine søgekriterier. Du vil herfra modtage et link når der kommer nye kontorlejemål i København K i udbud, som opfylder dine søgekriterier. Du kan på den måde sikre dig at kontakte erhvervsmægleren som en af de første og dermed sikre dig det givne kontor til leje i København K. 

Find nye kontorlokaler med Ejendomstorvet

Ejendomstorvet blev af Foreningen Erhvervsmæglerbasen i 1999 grundlagt, da man gerne ville skabe en erhvervsportal til imødekommelse af online søgninger indenfor erhvervslokaler, erhvervslejemål, investeringsejendomme m.v. og samtidig sørge for, at erhvervsportalen ikke ville have personlig profit i sinde.

Siden da er tiden fløjet afsted og Ejendomstorvet har positioneret sig som Danmarks førende erhvervsportal, men stadigvæk uden at fokusere på personlig profit. Vi er til stede for at hjælpe det danske erhvervsliv med at finde erhvervsejendomme og erhvervslokaler i hele landet fra alle erhvervsmæglere og ejendomsindehavere. 

Ledige kontorlokaler fra mere end 200 erhvervsmæglere

Med over 200 erhvervsmæglere og ejendomsindehavere der alle overholder Dansk Ejendomsmæglerforenings gældende regler for etik og professionalisme, så kan vi trygt forsikre dig om, at dine søgninger er i de bedste hænder, når du leder efter det perfekte erhvervslejemål og kontorlokaler til leje. 

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg sortere ud fra pris, størrelse og lokaletype?

Ja, det kan du tro. Du kan gøre din søgning mere overskuelig ved at sortere efter areal, beliggenhed, lokaletype og husleje.

Er kontorlejemål en god ide?

Et kontorlejemål giver en stor fleksibilitet, da du ikke skal knytte likviditet i en ejendom til kontorlokaler. Derudover skal du heller ikke bekymre dig om markedstendensen, hvilket er nogle af de største goder ved at leje et kontor frem for at eje det. Derfor kan et kontorlejemål til leje være en god ide.

Hvor kan jeg finde kontorlokaler til leje henne?

På Ejendomstorvet kan du finde mange kontorlejemål i hele Danmark - og særligt i København K. Vi har mere end 200 erhvervsmæglere tilknyttet, hvilket giver dig det bedste overblik over ledige kontorlokaler til leje i København K - og i hele Danmark.