Værksteder til leje i Fredericia Kommune

Har du altid gerne ville have et værksted i Fredericia, så har du nu muligheden for dette. Her kan du tilgå værksted til leje i Fredericia og se hvilke værksteder, der er mulighed for at leje på nuværende tidspunkt.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Værksted til leje i Fredericia – et knudepunkt

Byen Fredericia har over 41.000 indbyggere og er beliggende lige ved Lillebæltsbroen på den jyske side. Dette betyder, at der er god trafik fra Fyn, hvor der dagligt kører omkring 80.000 køretøjer over. Det vil sige, at der kommer næsten det dobbelte af indbyggertallet over broen på daglig basis.

Fredericia er et vigtigt trafikalt knudepunkt

Byen er også godt forbundet med motorvejen E20 fra Fyn og E45 fra Midt- og Nordjylland. Det er i Fredericia, at disse to store motorveje forbindes med hinanden, og derfor er dette et stort knudepunkt for den danske trafik.

Et værksted til leje i Fredericia vil derfor være aldeles attraktivt, da det er her, at store dele af trafikken vil komme forbi. Det skaber en god mulighed for at få en god forretning op at køre.

I dette knudepunkt kører både store køretøjer for virksomheder, såvel som personbiler fra den ene del af landet til den anden del. Sagt med andre ord, så vil der altid være forbipasserende i dette knudepunkt og dermed et stort marked for dit nye værksted til leje i Fredericia.

Fredericia er ikke kun et knudepunkt for lastbiler og biler, men det er også et knudepunkt for togtrafikken. Fredericia station forbinder, lige som de to motorveje E20 og E45, Fyn med Midt- og Nordjylland. Derfor er denne by et af de største trafikale knudepunkter i landet.

Hvad kan du bruge et værksted til?

Et værsked kan have mange forskellige formål. Så uanset om du leder efter et værksted til leje i Fredericia, som skal bruges til håndværksmæssige formål, som autoværksted eller noget helt tredje, så kan du finde det lige her på siden.

Du kan fx bruge et værksted til leje i Fredericia til:

Ud over ovenstående formål, skal du huske, at et værksted oftest kan bruges til mange andre ting end de udvalgte eksempler. Dertil kan du også finde værksteder til leje i Fredericia, som har et kontorlokale tilknyttet til ejendomme, hvis du også har brug for et lokale til kundeservice eller administrativt arbejde.

Mange værkstedslokaler i Fredericia har et stort udenoms areal, som med fordel kan bruges til materialer, der benyttes i produktionen, parkeringspladser til evt. interessenter og meget andet. Dette gør også varemodtagelsen i dit værksted til leje i Fredericia mere bekvemmelig, hvis materiale bliver leveret med lastbil.

Hvorfor kan værkstedet med fordel ligge i Fredericia?

Fredericia er en dejlig dansk by i Jylland, som huserer mange små-, store- og mellemstore virksomheder.

Dette inkluderer selvfølgelig den favorable placering, som et trafikalt knudepunkt, som har gode til- og frakørselsmuligheder for såvel personale, leverandører, samarbejdspartnere og kunder.

Både den offentlige trafik og muligheder for at komme til Fredericia med andre køretøjer er helt unik. Du finder en stor togstation med bus- og togforbindelser ud til hele Danmark, samt muligheder for at komme til Tyskland og videre gennem Europa.

Dertil finder du E20 og E45 motorvejene samt motortrafikvejen til Vejle. Fredericia er altså en perle, der er placeret lige i knudepunktet til Fyn, resten af Jylland og med muligheder for at komme let ud i Europa.

Men det er ikke kun de gode trafikale forhold, der gør Fredericia attraktiv for erhvervslivet. Fredericia har også gang i et af Danmarks største erhvervsudviklingsprojekter, hvor attraktive grunde sælges til virksomheder, som har store krav til logistik, arbejdskraft og beliggenhed.

Fredericia er altså et ideelt sted at have virksomhed, da alt er tilgængeligt – og dette inkluderer også et værksted til leje i Fredericia

Kan jeg finde værksted til leje i Fredericia omegn?

Ud over de mange værksteder, som du kan finde her på siden og i Fredericia, kan du også vælge at lede efter værksted til leje i de omkringliggende byer. Det kunne for eksempel være:

Du har mulighed for at blive en del af det lokale netværk

Med et værksted til leje i Fredericia vil du opleve, at kommunen går meget op i at kunne hjælpe din virksomhed med at udvikle sig. Dette gør de via det lokale netværk Business Fredericia, som du kan blive en del af. Her kan du få sparring og komme tættere på det lokale erhvervsliv. 

Alt dette er nogle af de mange gode grunde til at have et værksted til leje i Fredericia.

Få et lettere overblik med vores søgemenu

Vi har mange ledige værksteder til leje i Fredericia – og der bliver hele tiden lagt nye værksteder på Ejendomstorvet, ligesom der hele tiden bliver udlejet værkstedslokaler ud.

Fordi vi har mange forskellige værksteder i udbud, kan du med fordel specificere din søgning, således at du kun ser relevante værksteder til leje i Fredericia i din søgning. Dette gør du blandt andet ved, at du vælger, at du kun ønsker at leje lokaler, at lokaletypen skal være et værksted samt at du kun vil se resultater for Fredericia.

Ønsker du kun at se resultater fra en særlig del eller et særligt område i Fredericia, kan du med fordel benytte vores kort, hvor du kan tegne området, som du vil se resultater fra.

Er din søgning stadig for bred? Så kan du bruge filtermenuen i venstre side, hvor du kan filtrere din søgning yderligere. Her har du mulighed for at filtrere ud fra følgende kriterier:

Når du har justeret disse filtre, vil du nu kun få fremvist de søgeresultater, som stemmer overens med dine ønsker, kriterier og krav til dit nye værksted til leje i Fredericia.

Opret en søgeagent og få automatisk besked, når der kommer et nyt værksted til leje i Fredericia på Ejendomstorvet

Har du endnu ikke fundet det rette lokale – eller ønsker du blot at holde dine muligheder, øjne og øre åbne? Så kan du spare dig selv for en masse tid ved at oprette en søgeagent, hvor du automatisk vil få besked, når der kommer et nyt værksted til leje i Fredericia, som passer til dine ønsker og de søgekriterier du har lavet.

Det er nemt, hurtigt og gratis at oprette en søgeagent, hvor du blot skal tilkoble den mail, som du ønsker at få besked på.

Om Ejendomstorvet

Ejendomstorvet er Danmarks førende erhvervsportal, hvor du gratis kan søge og finde ledige erhvervslokaler til salg, til leje og som investeringsmuligheder.

Vi viser dig kun aktuelle lokaler, og vi giver dig mulighed for at komme i kontakt med den rigtige mægler, som er ekspert på område.

På Ejendomstorvet har vi mere end 200 erhvervsmæglere tilknyttet, og vi kan derfor garantere dig en høj faglighed og en høj ekspertise.

Har du nogle spørgsmål til et værksted til leje i Fredericia, så tager du blot fat i erhvervsmægleren, som har et indgående kendskab til såvel værkstedet som lokalområdet. Du kan også kontakte mægleren med henblik på at få en fremvisning af værkstedet til leje i Fredericia.

Ejendomstorvet er gratis

Ejendomstorvet er gratis for dig, som leder efter nye værksteder og andre erhvervslokaler til salg og leje i Fredericia og resten af Danmark. Derfor kan du med god samvittighed starte din søgning her.

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor er det gratis at søge efter værksteder til leje på Ejendomstorvet?

Ejendomstorvet er det gratis at søge efter værksteder til leje samt andre erhvervslokaler, fordi vi er en forening, som har til formål at få udbud og efterspørgsel til at mødes. Dette opnår vi bedst, hvis din søgning efter ledige værksteder til leje i Fredericia er gratis.

Kan jeg sortere ud fra pris, størrelse og lokaletype?

Ja, det kan du tro. Du kan gøre din søgning mere overskuelig ved at sortere værkstederne i Fredericia ud fra areal, lokaletype og husleje.

Hvilke typer erhvervslokaler til leje kan jeg finde i Fredericia?

Du kan finde mange forskellige ejendomme og erhvervslokaler i Fredericia. Det kan fx være værksteder, butikslokaler, kontorer, produktionshaller, restauranter osv.

Hvad kan jeg bruge et værksted i Fredericia til?

Du kan bruge et værksted til mange forskellige ting: det kan være et autoværksted, et værksted til snedkermøbler, et værksted til håndværk såsom kunst, smykker osv. Kun din fantasi sætter grænser for dit værksted i Fredericia.

Hvor kan jeg finde værksteder til leje henne?

På Ejendomstorvet kan du finde ledige værksteder til leje i hele Danmark - herunder Fredericia. Vi har mere end 200 erhvervsmæglere tilknyttet, hvilket giver dig det bedste overblik over ledige værksteder til leje i hele Danmark.

Se Værksted til leje her: