Værksteder til leje i Middelfart Kommune

Middelfart er en mindre by, der ligger på Fyn ved Lillebæltsbroen, som giver en let adgang til Fredericia og ikke mindst resten af Jylland. Hvis din virksomhed har planer om at være grøn, er det godt at have et værksted til leje i Middelfart, da byen støtter de grønne virksomheder.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Værksted i Middelfart

Da byen ligger tæt på motorvejen E20, kan man let komme både til Odense, der er Danmarks tredje største by, og Jylland, hvor byerne Kolding, Fredericia og Vejle samt Middelfart er med til at udgøre Trekantsområdet. Dit værksted til leje i Middelfart vil derfor have gode handels muligheder omkring sig inde for industrien. Den tætte beliggenhed til Jylland gør, at værksteder til leje i Middelfart, har en tæt forbindelse til de øvrige byer der udgør Trekantsområdet med mange virksomheder, og dermed er kunder og partnere aldrig langt væk. Middelfart er bl.a. derfor et attraktivt sted for virksomheder at have adresse.

Middelfart er derfor et centrum for biltransport og et ideelt sted til et værksted med fokus på bilreparation. 

I Middelfart er der muligheder i at arbejde med grøn teknologi

Når det handler om grøn vækst, så er det helt rigtigt at have et værksted til leje i Middelfart. Her støtter de virksomheder, der bruger grøn teknologi, som er med til at mindske CO2 udslippet. Middelfart har et mål om at mindske CO2 udslippet med 7 procent hvert år, har du derfor planer om at benytte grøn teknologi til fordel for miljøet, så kan et værksted til leje i Middelfart være en fordel. 

Erhvervsrådgivning

Middelfart erhvervscenter giver dit værksted til leje i Middelfart adgang til rådgivning, hvor din virksomhed bliver sat i fokus og hvordan den bedst kan udvikle sig. Dette gøres igennem flere forskellige værktøjer og i deltagelse af erhvervsnetværks konferencer, der kan udvide dit netværk og dermed også sikre dit værksted til leje i Middelfart en god grobund.

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor er det gratis at søge efter værksteder til leje på Ejendomstorvet?

Ejendomstorvet er det gratis at søge efter værksteder til leje samt andre erhvervslokaler, fordi vi er en forening, som har til formål at få udbud og efterspørgsel til at mødes. Dette opnår vi bedst, hvis din søgning efter ledige værksteder til leje er gratis.

Kan jeg sortere ud fra pris, størrelse og lokaletype?

Ja, det kan du tro. Du kan gøre din søgning mere overskuelig ved at sortere værkstederne ud fra areal, lokaletype og husleje.

Hvilke typer erhvervslokaler til leje kan jeg finde i Middelfart?

Du kan finde mange forskellige ejendomme og erhvervslokaler i Middelfart. Det kan fx være værksteder, butikslokaler, kontorer, produktionshaller, restauranter osv.

Hvad kan jeg bruge et værksted i Middelfart til?

Du kan bruge et værksted til mange forskellige ting: det kan være et autoværksted, et værksted til snedkermøbler, et værksted til håndværk såsom kunst, smykker osv. Kun din fantasi sætter grænser for dit værksted i Middelfart.

Hvor kan jeg finde værksteder til leje henne?

På Ejendomstorvet kan du finde ledige værksteder til leje i hele Danmark - herunder Middelfart. Vi har mere end 200 erhvervsmæglere tilknyttet, hvilket giver dig det bedste overblik over ledige værksteder til leje i hele Danmark.

Se Værksted til leje her: