Værksteder til leje i Esbjerg Kommune

Esbjerg er den største by i det vestlige Jylland, hvor særdeles Esbjerghavn er en stor aktivitet skaber for byen. Esbjerg er kendt for sit off-shore virke og har et indbyggertal på lidt over 72.000. Er du på udkig efter et værksted til leje i Esbjerg, kan du finde det her.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Her finder du et værksted til leje i Esbjerg med bekvemmelige tilkørselsforhold 

Der kan findes værksted til leje i Esbjerg, hvor der er meget gode tilkørsesforhold. Byen har tidligere været en stor fiskerby og derfor er der mange gader, især ved havnen, som har sin udformning her af.

Men hvad betyder det egentligt? Det betyder at vejende er store og brede, så der let kan komme lastbiler og andre store køretøjer forbi med et stor læst bag på. Derfor er det meget let at komme til og fra området, selv for de helt store køretøjer.

Udover dette er fordelen ved at finde et værksted til leje i Esbjerg, at der er en direkte forbindelse til Kolding og Odense via motorvejen E20. Det giver gode muligheder for at få besøgende fra områder, som ligger mere centralt i landet og det giver gode forbindelser for byen. 

Esbjerg havn er centrum for erhvervslivet

Esbjerg har sit ophav i fiskeindustrien, men det er en industri de er ved at ligge bag sig. Da havnen tidligere har været brugt i fiskeindustrien betyder det også, at det er her, at erhvervslivet stadig holder til.

Når du søger efter værksted til leje i Esbjerg, er det typisk også ved Esbjerg havn, at du finder lokationen på de fleste værksteder til leje i Esbjerg. Derfor er havnen centrum for erhvervslivet i Esbjerg. 

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor er det gratis at søge efter værksteder til leje på Ejendomstorvet?

Ejendomstorvet er det gratis at søge efter værksteder til leje samt andre erhvervslokaler, fordi vi er en forening, som har til formål at få udbud og efterspørgsel til at mødes. Dette opnår vi bedst, hvis din søgning efter ledige værksteder til leje i Esbjerg er gratis.

Kan jeg sortere ud fra pris, størrelse og lokaletype?

Ja, det kan du tro. Du kan gøre din søgning mere overskuelig ved at sortere værkstederne i Esbjerg ud fra areal, lokaletype og husleje.

Hvilke typer erhvervslokaler til leje kan jeg finde i Esbjerg?

Du kan finde mange forskellige ejendomme og erhvervslokaler i Esbjerg. Det kan fx være værksteder, butikslokaler, kontorer, produktionshaller, restauranter osv.

Hvad kan jeg bruge et værksted i Esbjerg til?

Du kan bruge et værksted til mange forskellige ting: det kan være et autoværksted, et værksted til snedkermøbler, et værksted til håndværk såsom kunst, smykker osv. Kun din fantasi sætter grænser for dit værksted i Esbjerg.

Hvor kan jeg finde værksteder til leje henne?

På Ejendomstorvet kan du finde ledige værksteder til leje i hele Danmark - herunder Esbjerg. Vi har mere end 200 erhvervsmæglere tilknyttet, hvilket giver dig det bedste overblik over ledige værksteder til leje i hele Danmark.

Se Værksted til leje her: