Værksteder til leje i Haderslev Kommune

Haderslev beliggende i det sydlige Jylland og ligger lige syd for Trekanktområdet, med stor aktivitet og vækst. Byen har 22.000 indbyggere med motorvejen E45 tæt ved. Et værksted til leje i Haderslev vil have en tæt placering til vækstområdet nord for byen og dette giver større mulighed for, at kunne drive et godt værksted med kort afstand til kunder.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Find et værksted til leje i Haderslev tæt på vækstområde

Med den direkte forbindelse til E45, kan man hurtigt komme til Universitets byen Kolding, som har flere store virksomheder beliggende, både byen og i byens nærområde. Med en beliggenhed lige uden for vækstområdet vil der kunne drages fordel af den lavere årlig leje samtidig med at væksten fra f.eks. Kolding ville kunne smitte af på dit værksted til leje i Haderslev. Tager man turen syd på, kommer man til Aabenraa og kører man lidt længere syd på, er man ved den dansk-tyske grænse og dermed ikke langt fra den tyske by Flensborg. Dette kunne give anledning til at eksportere produkter til Tyskland, som er Danmarks største og vigtigste handelspartner.

Opbyg dit netværk igennem Haderslev erhvervsråd

Du kan blive medlem af Haderslev erhvervsråd og få erhvervs service, som kan hjælpe din virksomhed. Der vil være mulighed for at skabe et netværk med andre medlemmer, som også har virksomhed i Haderslev. Der vil i denne forbindelse kunne blive opbygget er lokalt netværk, som der kan sparres med. Netværket ville dermed kunne bidrage positivt, hvis du selv har virksomhed her, ekskl. et værksted til leje i Haderslev. Du kan som medlem også være med til at udvikle erhvervslivet i kommunen yderligere og deltage i beslutninger herom. 

Hvad gør du hvis ikke kan finde et værksted i Haderslev

Hvis du ikke kan finde et værksted til leje i Haderslev, kan du altid oprette en agent her på siden, som vil give dig besked, når der dykker et op. Det giver dig mindre besvær og ikke mindst mere tid til at anden, du skal derfor ikke bruge din tid på at tjekke denne side, for at se om der kommet et værksted til leje i Haderslev op. 

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor er det gratis at søge efter værksteder til leje på Ejendomstorvet?

Ejendomstorvet er det gratis at søge efter værksteder til leje samt andre erhvervslokaler, fordi vi er en forening, som har til formål at få udbud og efterspørgsel til at mødes. Dette opnår vi bedst, hvis din søgning efter ledige værksteder til leje er gratis.

Kan jeg sortere ud fra pris, størrelse og lokaletype?

Ja, det kan du tro. Du kan gøre din søgning mere overskuelig ved at sortere værkstederne ud fra areal, lokaletype og husleje.

Hvilke typer erhvervslokaler til leje kan jeg finde i Haderslev?

Du kan finde mange forskellige ejendomme og erhvervslokaler i Haderslev. Det kan fx være værksteder, butikslokaler, kontorer, produktionshaller, restauranter osv.

Hvad kan jeg bruge et værksted i Haderslev til?

Du kan bruge et værksted til mange forskellige ting: det kan være et autoværksted, et værksted til snedkermøbler, et værksted til håndværk såsom kunst, smykker osv. Kun din fantasi sætter grænser for dit værksted i Haderslev.

Hvor kan jeg finde værksteder til leje henne?

På Ejendomstorvet kan du finde ledige værksteder til leje i hele Danmark - herunder Haderslev. Vi har mere end 200 erhvervsmæglere tilknyttet, hvilket giver dig det bedste overblik over ledige værksteder til leje i hele Danmark.

Se Værksted til leje her: