Værksteder til leje i Vejle Kommune

Vejle har sin placering i de sydlige Danmark nærmere betegnet i Sydjylland, for enden af Vejle fjord. Byen har ca. 57.000 indbyggere og er dermed en af de lidt større byer i landet. Dette betyder, hvis du vil have et værksted til leje i Vejle, at der er et stort lokalt marked at henvende sig til. 

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Du kan med et værksted til leje i Vejle drage fordel af trafikken

Vejle er i dag kendt for at være hjemsted for mange IT-virksomheder som Curit og IT Globalview, der er konsulenthuse i It-branchen.

Selvom der er mange IT-virksomheder, så er der selvfølgelig også brug for værksteder. Markedet er et lidt større marked og ligger forholdsvis tæt på det trafikale knudepunkt ved Fredericia og Kolding, som giver en god trafik til byen. Udover dette går motorvejen E45 igennem Vejle og videre nord på til Aarhus, som sikre gode transport forhold.

Der er flere måder at bruge et værksted på

Et værksted til leje I Vejle kan bruges til mange ting, f.eks. kan det bruges som et kunstværksted, hvor du kan udfolde dine kreative ideer og bruge dine evner indenfor dette område. Værkstedet kan også bruges til lager eller til produktion af produkter og emner.

Med et værksted til leje i Vejle, kan det komme en til fordel, at der er en tæt trafik uden, at skulle have en årlig leje, som svare til en storby. Det giver dig et stort kundegrundlag og en lavere leje og dermed et større råderum.  

I Vejle vil de sikre din produktionsvirksomheds videre udvikling

Der er i Vejle fokus på at skabe vækst for produktionsvirksomheder, med tiltag der bl.a. består af dialog og samarbejde imellem din virksomhed og Vejle. Dette omhandler f.eks. produktudvikling, kommercialisering og andet.

Dit værksted til leje i Vejle vil af den grund have nogle af de bedste forudsætninger for, at kunne udvikle sig og du ville kunne drive en produktionsvirksomhed, som kan imødekomme fremtidens efterspørgsel på markedet. 

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor er det gratis at søge efter værksteder til leje på Ejendomstorvet?

Ejendomstorvet er det gratis at søge efter værksteder til leje samt andre erhvervslokaler, fordi vi er en forening, som har til formål at få udbud og efterspørgsel til at mødes. Dette opnår vi bedst, hvis din søgning efter ledige værksteder til leje i Vejle er gratis.

Kan jeg sortere ud fra pris, størrelse og lokaletype?

Ja, det kan du tro. Du kan gøre din søgning mere overskuelig ved at sortere værkstederne i Vejle ud fra areal, lokaletype og husleje.

Hvilke typer erhvervslokaler til leje kan jeg finde i Vejle?

Du kan finde mange forskellige ejendomme og erhvervslokaler i Vejle. Det kan fx være værksteder, butikslokaler, kontorer, produktionshaller, restauranter osv.

Hvad kan jeg bruge et værksted i Vejle til?

Du kan bruge et værksted til mange forskellige ting: det kan være et autoværksted, et værksted til snedkermøbler, et værksted til håndværk såsom kunst, smykker osv. Kun din fantasi sætter grænser for dit værksted i Vejle.

Hvor kan jeg finde værksteder til leje henne?

På Ejendomstorvet kan du finde ledige værksteder til leje i hele Danmark - herunder Vejle. Vi har mere end 200 erhvervsmæglere tilknyttet, hvilket giver dig det bedste overblik over ledige værksteder til leje i hele Danmark.

Se Værksted til leje her: