Værksteder til leje i Kolding Kommune

Kolding er en central by i trekantsområdet, som er placeret i Region Syddanmark. Her finder du aktuelle værksteder til leje i Kolding, en by som har flere gode ting at byde på.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Med et værksted til leje i Kolding placere du dig i et vækstområde med alt hvad du skal bruge lige i nærheden

Med et indbyggertal på næsten 61.000 er Kolding den syvende største by i Danmark, med en lang tradition for design og industrierne såsom transport, fødevarer, energi og maskiner. Udover dette ligger Kolding også ud til Kolding fjor, hvor byen har sin egen erhvervshavn.

Du har med et værksted til leje i Kolding, lige det du har brug for, rundt om hjørnet. En tog-, bus-, skibs- og vejforbindelse ud til resten af landet. Har du et værksted til leje i Kolding, vil du kunne opleve, at du befinder dig i et stærkt handelsområde, som er i vækst.

Kolding er ikke kun stærk inde for erhverv, men også inde for uddannelse, som en Universitetsby. Her ligger Syddanskuniversitet med design- og it-uddannelser, som er med til at skabe fremtiden for design af mode og udvikling af digitale oplevelser med brugeren i centrum.

Ud over dette er der også at finde Koldings tekniske skole Hansenberg, der uddanner faglærte. Har du brug for kvalificeret arbejdskraft, har du med et værksted til leje i Kolding det hele samlet i samme by.

Skab et netværk med Business Kolding

Du kan med dit værksted til leje i Kolding via "Business Kolding", skabe et netværk gennem events og få vejledning som erhvervsdrivende. Du kan på den måde komme let i kontakt med erhvervslivet samt de forskellige uddannelsesinstitutioner, hvor du evt. kan skabe et samarbejde til fordel for både dit værksted til leje i Kolding og til den anden part.

Du kommer til at stå stærkt med den centrale placering, som Kolding har i handelsområdet.

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor er det gratis at søge efter værksteder til leje på Ejendomstorvet?

Ejendomstorvet er det gratis at søge efter værksteder til leje samt andre erhvervslokaler, fordi vi er en forening, som har til formål at få udbud og efterspørgsel til at mødes. Dette opnår vi bedst, hvis din søgning efter ledige værksteder til leje i Kolding er gratis.

Kan jeg sortere ud fra pris, størrelse og lokaletype?

Ja, det kan du tro. Du kan gøre din søgning mere overskuelig ved at sortere værkstederne i Kolding ud fra areal, lokaletype og husleje.

Hvilke typer erhvervslokaler til leje kan jeg finde i Kolding?

Du kan finde mange forskellige ejendomme og erhvervslokaler i Kolding. Det kan fx være værksteder, butikslokaler, kontorer, produktionshaller, restauranter osv.

Hvad kan jeg bruge et værksted i Kolding til?

Du kan bruge et værksted til mange forskellige ting: det kan være et autoværksted, et værksted til snedkermøbler, et værksted til håndværk såsom kunst, smykker osv. Kun din fantasi sætter grænser for dit værksted i Kolding.

Hvor kan jeg finde værksteder til leje henne?

På Ejendomstorvet kan du finde ledige værksteder til leje i hele Danmark - herunder Kolding. Vi har mere end 200 erhvervsmæglere tilknyttet, hvilket giver dig det bedste overblik over ledige værksteder til leje i hele Danmark.

Se Værksted til leje her: