SENEST SET
FAVORITTER

Nordre Jernbanevej 13C, 3400 Hillerød

Velindrettet erhvervslejemål i to etager

252.450,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 12-9218Type : Kontor

Velindrettet erhvervslejemål i to etager centralt i Hillerød

Helt centralt på Nordre Jernbanevej - lige over for biografen - i Hillerød udbyder vi nogle gode og regulære lokaler til leje. Måske er det klinik, du vil indrette og drive, lige her bag ejendommens høje vinduer?

Ejendommen fremstår pæn og indflytningsklar. Du bliver en del af en god ejerforening, og den flotte rødstensbygning tager sig nydelig ud med sine stik over vinduerne og gesims under taget. Herude er der god plads til at sætte et skilt op - eller måske vil du indrette med bænk og planter?

Lejemålet har tidligere fungeret som klinik for fodterapi. Dets gode rum gør sig godt til netop klinik, og der er god plads til både dig, kunder og kolleger. Man modtages først og fremmest af en entré med afsæt til et rummeligt gangareal - her er rig mulighed for at have et venteværelse, og det er også herfra, at der er adgang til et toilet. Gulvene er pæne, det naturlige lysindfald er behageligt, og i det hele taget er det hele lige til at gå til. Derudover er der adgang til en lille håndfuld kontorer, hvilket også gør lejemålet oplagt til det lille kontorfællesskab. Arealerne afsluttes af en lys og højloftet kælder, der ligeledes fremstår ganske pæn. Der er både toilet og køkken, og så er der direkte adgang til en rolig gårdhave til en pause i det fri.

Der er parkeringspladser omme bag ved ejendommen, hvilket er et stort plus, når man befinder sig så centralt. Som nævnt får du arbejdsgang lige over for Nordisk Films biograf i Hillerød, og så er der kun 100 meter til gågademiljøet - der er således et godt kundeflow gennem gaden. Derudover er der 450 meter til Hillerød Station, hvis mange tog- og busforbindelser forbinder dig og kunder let med de attraktive lokaler.

Forslag til anvendelse

Kontor
Kontorer
Kontorfællesskab
Klinik

Økonomi

Årlig leje
252.450,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
252.450,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
21.038,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.350,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
187 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Toilet
Gårdhave
Kælder
Parkeringsplads
Køkken
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
NORDSJÆLLAND / Kontor / - Apr2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere