Værksteder til leje i Hillerød Kommune

Hillerød ligger i Nordsjælland og er en del af region hovedstaden og har et stort omkringliggende opland, hvor byerne Tulstrup og Hammersholt kan nævnes. Et værksted til leje i Hillerød giver dig en by med 33.000 indbyggere og en god forbindelse til Helsingør. 

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Få en tæt placering på store virksomheder med et værksted til leje i Hillerød

Starter man sit nye værksted til leje i Hillerød, kommer man i et fint selskab hvor virksomhederne Novo Nordisk, Foss og ATP er at finde i adressebogen. De store virksomheder i området, kan være med til at tiltrække sig andre virksomheder eller samarbejdspartner, der kan være en fordel.

Der er i Hillerød gode muligheder for at kunne tiltrække kunder fra bl.a. København, som ikke ligger langt væk fra byen. Den forholdsvis tætte placering på København vil kunne skabe et udmærket grundlag for et marked, for dit værksted til leje i Hillerød.

Foruden København vil der også være mulighed for at kunne anskaffe sig kunder fra Helsingør, der er den tætteste decideret by, hvor Hillerødvejen er en god forbindelse her. 

Hillerød er en del af et vækstsamarbejde

Region hovedstaden er i vækst og Hillerød er med sit hovedsæde for regionen med til at udvikle den strategi, der ligger til grund for væksten i regionen. Projektet/samarbejdet hedder Greater CoPENHAGEN, hvor region hovedstaden går sammen med en række andre kommuner, om at skabe et stærkt vækstområde med gode forhold. Med et værksted til leje i Hillerød, kan du blive en del af denne vækststrategi og udvikle dit værksted.

Der findes flere transportmuligheder til og fra Hillerød 

Der går tog fra Hillerød både til Helsingør og direkte til København. Udover dette er der to hovedveje der også føre til København, så biler, lastbiler og andre køretøjer kan komme let frem og tilbage.

De gode forbindelser gør det meget bekvemt for evt. leverandører eller kunder, at tilgå dit værksted og giver dit værksted til leje i Hillerød gode forhold i en by, hvor det går godt i forvejen. 

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor er det gratis at søge efter værksteder til leje på Ejendomstorvet?

Ejendomstorvet er det gratis at søge efter værksteder til leje samt andre erhvervslokaler, fordi vi er en forening, som har til formål at få udbud og efterspørgsel til at mødes. Dette opnår vi bedst, hvis din søgning efter ledige værksteder til leje er gratis.

Kan jeg sortere ud fra pris, størrelse og lokaletype?

Ja, det kan du tro. Du kan gøre din søgning mere overskuelig ved at sortere værkstederne ud fra areal, lokaletype og husleje.

Hvilke typer erhvervslokaler til leje kan jeg finde i Hillerød?

Du kan finde mange forskellige ejendomme og erhvervslokaler i Hillerød. Det kan fx være værksteder, butikslokaler, kontorer, produktionshaller, restauranter osv.

Hvad kan jeg bruge et værksted i Hillerød til?

Du kan bruge et værksted til mange forskellige ting: det kan være et autoværksted, et værksted til snedkermøbler, et værksted til håndværk såsom kunst, smykker osv. Kun din fantasi sætter grænser for dit værksted i Hillerød.

Hvor kan jeg finde værksteder til leje henne?

På Ejendomstorvet kan du finde ledige værksteder til leje i hele Danmark - herunder Hillerød. Vi har mere end 200 erhvervsmæglere tilknyttet, hvilket giver dig det bedste overblik over ledige værksteder til leje i hele Danmark.

Se Værksted til leje her: