Kontor til leje i Hørsholm

Søger du efter kontor til leje i Hørsholm? Ejendomstorvet.dk præsenterer her på siden over 30 udbudte kontorlejemål i Hørsholm, ja faktisk samler vi over 9.500 erhvervslokaler- og ejendomme fra mere end 200 ejendomsindehavere og erhvervsmæglere. Ejendomstorvet.dk er Danmarks førende erhvervsportal, og portalen hvor du finder, det bredeste og bedste udbud af kontorlokaler til leje i Hørsholm. 

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Gode grunde til at finde kontor til leje i Hørsholm 

Hvis vi kigger mod Nordsjælland, omtrent 25 kilometer mod nord for Københavns centrum, så finder vi byen Hørsholm. Hørsholm er lidt atypisk registreret under flere kommuner, hvori byområdet både knyttes til Rudersdal Kommune, Fredensborg Kommune og Hørsholm Kommune. 

Der er selvfølgelig en grund til, at du leder efter kontor til leje i Hørsholm, men vi vil også gerne fortælle dig lidt om de gode grunde til at finde kontorlejemål i Hørsholm.

Først og fremmest så er der transportmulighederne ved brug af Hørsholms nærliggende togstationer, herunder Rungsted Kyst Station og Kokkedal Station, som garanterer konstante togafgange på strækningen mellem Helsingør og København. Dermed er du sikret hyppige togforbindelser til- og fra det givne kontor til leje i Hørsholm. Hvis du er i bil, så er der Hørsholms tre motorvejsafkørsler i henholdsvis Kokkedal, Hørsholm C og Hørsholm S, som alle er forbundet til Helsingørmotorvejen. Dermed er der rige transportmuligheder til kontorlejemål i Hørsholm. 

Dernæst er der byens andre aspekter såsom Hørsholm Midtpunkt, som er et overdækket butikscenter med omtrent 65 butikker, cafeer og restauranter, men hvis det ikke er nok, så er der også Kongevejs-Centret. I forhold til uddannelsesinstitutioner er der Rungsted Gymnasium, fire folkeskoler og to privatskoler. 

Der er altså rigeligt med gode grunde til at finde kontor til leje i Hørsholm. Der er lige nu over 30 udbudte kontorlokaler til leje i Hørsholm, så det er bare at udforske søgeresultater og finde det helt perfekte kontorlejemål.

Oprettelse af søgeagenten

Vil du gerne have besked når et nyt kontor til leje i Hørsholm bliver udbudt? Søgeagenten er et gratis og uforpligtende til dig, som gerne vil have en e-mail notifikation, hvis der udbydes nye relevante emner på Ejendomstorvet.dk. Søgeagenten opretter du gennem din e-mailadresse og et personligt kodeord, hvorefter du indstiller dine søgekriterier, som herefter bruges til at scanne udbuddet for relevante kontorlejemål i Hørsholm.

Se Kontor til leje her: