Kontorlokaler til leje i Hillerød

Leder du efter kontorlejemål i Hillerød? Ejendomstorvet.dk har i dette øjeblik over 40 udbudte kontorlokaler til leje i Hillerød, så der er rig mulighed for at finde et kontor der matcher dine ønsker. Ejendomstorvet.dk er Danmarks førende erhvervsportal med over 9.500 emner fra mere end 200 erhvervsmæglere og ejendomsindehavere.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Det er også derfor vi kan vise dig, det bedste og bredeste udbud indenfor kontorlejemål i Hillerød. 

Gå på opdagelse i mere end 40 kontorlokaler til leje i Hillerød

Den tredjestørste by i Region Hovedstaden beliggende centralt i Nordsjælland, ja der er selvfølgelig tale om Hillerød. Lige præcis i Hillerød har vi på Ejendomstorvet.dk fornøjelsen af at kunne præsentere over 40 udbudte kontorlejemål fra både erhvervsmæglere og ejendomsindehavere. Men hvad er det særlige ved Hillerød? Det kan vi prøve og fortælle dig lidt om.

Hillerød er som by formet som bogstavet Y og har derfor både en sydlig, østlig og vestlig del, som er omgivet af henholdsvis marker, Stenholtsvang, Store Dyrehave og Gribskov. Hvis du bevæger dig op hen til Slotshaven kan du via byens højeste punkt se Fredensborg Slot samt Frederiksborg Slot, men faktisk også den svenske by Kullen og Danmarks næststørste sø Esrum.

I og med du søger efter kontorlejemål i Hillerød, så er du nok også interesseret i at høre om byens handels- og erhvervsliv. Hillerøds handelsliv primært centreret om Helsingørsgade, Slotsgade og Hillerød Torv. Selve erhvervslivet er i Hillerød placeret i den sydvestlige del af byen, hvor man finder virksomheder såsom ATP, Foss, Biogen og Novo Nordisk. Dette er også et tydeligt signal om, at der er gode rammer for byens erhvervsliv, hvorfor flere og flere også søger efter kontorlejemål i Hillerød. 

Mange af dem der søger efter kontorlokaler til leje i Hillerød, er tiltrukket af byens kulturliv. Hillerød har flere aspekter af deres kulturliv, som er spredt på både sporten, kunsten og musikken. Byen huser mange sportsklubber og Hillerød Stadion kan rumme op imod 10.000 tilskuere til fodbold og atletik arrangementer. I forhold til kunsten er der Støberihallen, Frederiksborgcenteret, Folkemuseet og Hillerød Bymuseum.

Sidst, men ikke mindst er der uddannelsesinstitutionerne. Det er disse der skal sikre virksomhederne mulighed for ansættelse af alt fra elever, praktikanter, studentermedhjælpere til nyudklækkede arbejdskraft. I Hillerød er der både Erhvervsakademiet Nordsjælland, Erhvervsskolen Nordsjælland og Professionshøjskolen Metropol. Dette er endnu en god grund til at finde kontorlejemål i Hillerød.

Find ideelle kontorlejemål i Hillerød

Hvor mange kvadratmeter skal kontoret være? Hvad må det koste? Hvor skal det være beliggende? 

Hvis du allerede kender svarene til disse spørgsmål, så foreslår vi dig at bruge dem i din søgning efter kontorlokaler til leje i Hillerød. Du kan ved klikke på "se filtre" åbne filtermenuen, hvor du let og hurtigt kan afkrydse og vælge forskellige søgekriterier. Det kan være alt fra lokaletypen til den årlige husleje pr. kvadratmeter til grundarealet.

Derigennem sikrer du dig, at dine søgeresultater herefter er både relevante og overskuelige. Hvis du så gerne vil se hvordan de pågældende kontorlejemål i Hillerød er placeret ift. motorvej, offentlig transport, indkøbsmuligheder og så videre, så kan du klikke på "vis kort", som åbner vores kortfunktion. Kortfunktion viser dig hvordan de udbudte kontorlejemål i Hillerød er placeret, så du kan få det helt store overblik.

Ofte stillede spørgsmål

Hvem kan med fordel leje et kontor i Hillerød?

Især iværksættere, mindre virksomheder og nyetablerede startups kan undgå de store kapitalbindinger, der findes i forbindelse med at eje et kontor i en ejendom. Ved at leje et kontor i Hillerød - frem for at købe det - vil virksomheden altså sparre de givne omkostninger og kan i stedet bruge dette på udvikling af medarbejdere, IT, brand og mange andre ting.

Er der ledige kontorlejemål i Hillerød lige nu?

Du kan du se alle vores aktuelle kontorer til leje i Hillerød lige her. Vi har nemlig mere end 3000 kontorlejemål lige nu!

Hvordan udlejer jeg mit kontor på Ejendomstorvet?

Det er nemt at oprette annoncer på Ejendomstorvet. Du kan læse mere om annoncering på Ejendomstorvet, hvor du også finder priser. Du kan også kontakte os på tlf. 9398 9898 og få mere information omkring dine annonceringsmuligheder.

Hvorfor er det gratis at søge efter kontorlejemål i Hillerød på Ejendomstorvet?

Ejendomstorvet er det gratis at søge efter et kontor til udlejning i Hillerød samt andre erhvervslokaler, fordi vi er en forening, som har til formål at få udbud og efterspørgsel til at mødes. Dette opnår vi bedst, hvis din søgning efter ledige kontorlokaler til leje er gratis.

Kan jeg sortere ud fra pris, størrelse og lokaletype?

Ja, det kan du tro. Du kan gøre din søgning efter kontor til leje i Hillerød mere overskuelig ved at sortere efter areal, lokaletype og husleje.

Se Kontor til leje her: