SENEST SET
FAVORITTER

Helsingørsgade 52A, 3400 Hillerød

Flot istandsatte erhvervslokaler

240.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 12-9133Type : Kontor

Flot istandsatte erhvervslokaler til leje i Hillerød

Velkommen til Helsingørsgade 52A i Hillerød, hvor vi lige nu udbyder store og flotte erhvervslokaler til leje. Din hverdag kommer til at udspille sig i en pænt udseende ejendom med pudsede mursten, hvor de store, sydligt vendte vinduespartier sikrer et flot lysindfald hele dagen. Huset følger det kuperede terræn, hvilket kommer til udtryk indenfor, hvor underetagen er i forskudte plan. Fordelt på to etager består erhvervslejemålet af to store, åbne sale samt en entre, et kontor, et køkken og to brusebadeværelser. De store sale og gode baglokaler gør lejemålet optimalt til showroom, undervisningslokaler, klinik eller åbent kontorlandskab. Lejemålet er ovenikøbet pænt istandsat med bl.a. nyt badeværelse og nyt køkken under opførsel, som vil stå klar, når du flytter ind, så her er du sikret indbydende og moderne lokaler, mens klassiske detaljer som blotlagte bjælker og buede vinduer giver stedet charme og karakter.

Til ejendommen hører egne parkeringspladser med direkte adgang til en god stenbelagt terrasse. Placeringen på Helsingørsgade betyder i det hele taget god tilgængelighed, for her går bussen lige udenfor døren, mens Hillerød St., hvorfra både lokaltog og S-tog kan fanges, venter blot tre minutter væk på cykel. Du er med andre ord placeret centralt i Hillerød, hvor Slotsarkadernes mange shoppemuligheder er i gåafstand, og hvor du har Slotssøens blå vand og smukke udsigt lige i baghaven.

Forslag til anvendelse

Kontor
Klinik

Økonomi

Årlig leje
240.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
240.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
20.000,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
851,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
282 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Badeværelse
Bjælker
Kontorlandskab
Parkeringsplads
Terrasse
Køkken
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
NORDSJÆLLAND / Kontor / - Apr2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere