SENEST SET
FAVORITTER

Fiolgade 10C, 3000 Helsingør

Klinik/kontor tæt på byens centrum

177.650,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 2163 XX XX Se nummer
E-mail xx@boldsenerhverv.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: U2041Type : Kontor

Klinik/kontor tæt på byens centrum i egen gårdmiljø

Velkommen til Fiolgade 10, hvor historie møder modernitet på den mest charmerende måde! Vi præsenterer jer for denne tidligere smedie, der har fået en makeover, der ville få selv Cinderella til at kigge misundeligt.

Træd ind i gården, hvor indgangspartiet lyser op som et smil på en solskinsdag, og hvor mulighederne for patientkørsel får selv den mest patientløse til at smile bredt. Forestil dig at starte din arbejdsdag her - du kommer ind i et lyst og rummeligt lokale, hvor selv bjælkerne kigger på dig med beundring for din beslutning om at indtage denne plads.

I stueetagen finder du et stort lokale med synlige bjælker, der tilføjer en ekstra dosis karakter til rummet. Og når sulten melder sig, er køkkenet/frokoststuen lige rundt om hjørnet, så du kan nyde din mad med stil. Og selvfølgelig er der et toilet, fordi selv helte har brug for en pause.

Træd op ad den charmerende trætrappe til første sal, hvor du bliver mødt af to store kliniklokaler, der venter på at blive forvandlet til din drømmeklinik. Og når ventetiden bliver for lang, er der endda et hyggeligt venteværelse, hvor dine klienter kan slappe af og føle sig velkommen.

Beliggenheden er også en vinder! Tæt på offentlig transport, så du kan komme rundt som en konge eller dronning, og de hyggelige gågader venter lige uden for døren, klar til at blive udforsket i dine pauser.

Parkering? Selvfølgelig! Enten i Fiolgade eller i Bycentret, så du aldrig skal bekymre dig om, hvor du skal parkere din vogn.

Så, hvad venter du på? Dette lejemål er perfekt til kontor, klinik, undervisning eller hvad dit hjerte begærer! Tag med os på en tur gennem historien, mens du skaber din egen fremtid på dette fantastiske sted i hjertet af Helsingør.

Forslag til anvendelse

Undervisning
Klinik
Kontor

Økonomi

Årlig leje
177.650,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
177.650,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
14.804,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.100,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
162 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Bjælker
Toilet
Gårdmiljø
Parkering
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
NORDSJÆLLAND / Kontor / - Apr2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere