Værksteder til leje i Helsingør Kommune

I det Nordøstligsjælland ligger Helsingør, som nok er mest kendt for Kronborg, som blev brugt som en told fæstning for udenlandske skibe, der skulle betale for at komme videre igennem Øresund. I dag er Kronborg en meget kendt turistattraktion netop grundet Kronborgs historie og flotte slot.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Du kan finde et værksted til leje i Helsingør på denne side og se, om der er et værksted til leje, som passer lige til dig.

Har du et værksted til leje i Helsingør har du et værksted i Nordsjællands største by

Der bor ca. 47.000 i Helsingør og dermed er det Nordsjællands største by og dette betyder at det er her, at man tager til, når man er fra Nordsjælland. Det betyder også at have et værksted til leje i Helsingør, gør at du er placeret godt i det Nordsjællandske marked.

Men næsten lige så vigtigt er det, at der er en direkte forbindelse til København via. E47, hvor der kommer mange turister fra. Det er også denne motorvej, som fungerer som en let til og fra kørsel for erhvervslivet, som skaber alle handelsaktiviteterne i byen.

Der er mulighed for at eksportere til Sverige

Over på den anden side af sundet ligger den svenske by Helsingborg, som der er en færgeforbindelse til via Helsingør. Har du et værksted til leje i Helsingør, har du en mulighed for, at kunne få kontakter, samarbejdspartnere eller kunder i Sverige og ikke kun i Nordsjælland. Du kan få rådgivning til hvordan du evt. kan gribe den tætte forbindelse an, ved at besøge Helsingborg.

Hvis du har drømme om at eksportere produkter til udlandet, så er der mulighed for det med et værksted til leje i Helsingør. Fordelen ved Sverige er at kulturen ligger sig tæt op af den danske, hvilket gør, at der ikke er de store barriere, at skulle overkomme. 

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor er det gratis at søge efter værksteder til leje på Ejendomstorvet?

Ejendomstorvet er det gratis at søge efter værksteder til leje samt andre erhvervslokaler, fordi vi er en forening, som har til formål at få udbud og efterspørgsel til at mødes. Dette opnår vi bedst, hvis din søgning efter ledige værksteder til leje er gratis.

Kan jeg sortere ud fra pris, størrelse og lokaletype?

Ja, det kan du tro. Du kan gøre din søgning mere overskuelig ved at sortere værkstederne ud fra areal, lokaletype og husleje.

Hvilke typer erhvervslokaler til leje kan jeg finde i Helsingør?

Du kan finde mange forskellige ejendomme og erhvervslokaler i Helsingør. Det kan fx være værksteder, butikslokaler, kontorer, produktionshaller, restauranter osv.

Hvad kan jeg bruge et værksted i Helsingør til?

Du kan bruge et værksted til mange forskellige ting: det kan være et autoværksted, et værksted til snedkermøbler, et værksted til håndværk såsom kunst, smykker osv. Kun din fantasi sætter grænser for dit værksted i Helsingør.

Hvor kan jeg finde værksteder til leje henne?

På Ejendomstorvet kan du finde ledige værksteder til leje i hele Danmark - herunder Helsingør. Vi har mere end 200 erhvervsmæglere tilknyttet, hvilket giver dig det bedste overblik over ledige værksteder til leje i hele Danmark.

Se Værksted til leje her: