SENEST SET
FAVORITTER

Strandgade 93A, 3000 Helsingør

Firmadomicil ved havnen i Helsingør

450.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 2163 XX XX Se nummer
E-mail xx@boldsenerhverv.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: U2244Type : Kontor

Fashionablet firmadomicil ved havnen i Helsingør

Velkommen til denne enestående mulighed i hjertet af Nordsjælland!

Boldsen Erhverv er stolte over at præsentere et helt specidelt lejemål, der er under en omfattende totalrenovering i det imponerende Odd Fellow Palæ i Helsingør. Lejemålet som er fredet, og sjældent findes bedre i Nordsjælland, vil være tilgængeligt for leje fra medio april 2024.

Beliggende med en betagende udsigt direkte til havnen, Kronborg og Sverige, byder dette domicil på en eksklusiv kombination af historisk charme og moderne faciliteter. Renoveringen af lejemålet er i fuld gang, og alt bliver udskiftet og opdateret for at bevare den oprindelige karakter samtidig med at tilføje moderne bekvemmeligheder.

Det 300 m2 store lejemål er smukt fordelt og inkluderer et imponerende indgangsparti, fire toiletter, et fuldt udstyret køkken samt seks store kontorer, hvoraf de tre kontorer er med panoramaudsigt over havnen. Hver detalje er nøje udvalgt for at skabe en unik arbejdsspace, der kombinerer elegance og funktionalitet.

Som en ekstra fordel har lejer ret til at benytte den rummelige garage i gården, der kan rumme to store biler eller fire mindre biler. Dette tilføjer yderligere praktisk parkeringsmuligheder til lejemålet.

Indgangspartiet er en oplevelse i sig selv, og det skaber en majestætisk atmosfære, der minder om Amalienborg eller andre kongelige residenser. Dette er ikke bare et lejemål; det er en mulighed for at blive en del af noget ekstraordinært og værdifuldt.

Vi opfordrer stærkt interesserede lejere til at besigtige dette lejemål personligt, da dets enestående karakter og atmosfære ikke fuldt ud kan beskrives med ord. Lad dette være dit nye domicil, hvor historie og moderne luksus mødes i en perfekt symbiose. Kontakt os for at arrangere en besigtigelse og oplev selv, hvor fantastisk dette lejemål kan blive for den rette lejer. Vi ser frem til at byde dig velkommen til Odd Fellow Palæet!

Forslag til anvendelse

Domicil
Kontor

Økonomi

Årlig leje
450.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
450.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
37.500,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.500,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
300 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Garage
Indgangsparti
Parkeringsmulighed
Toiletter
Køkken
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
NORDSJÆLLAND / Kontor / - Apr2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere