Erhvervslokaler til leje på Strøget i København

På Ejendomstorvet kan du finde masser af ledige lokaler i hjertet af København - nemlig på Strøget. Strøget emmer af liv og købeglade mennesker, og derfor kan du med fordel se efter ledige erhvervslokaler på Strøget.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

På Ejendomstorvet udbyder vi ledige lokaler på Strøget fra mere end 200 af Danmarks bedste og mest dygtige erhvervsmæglere. Derfor kan du også være sikker på, at du får det bedst mulige overblik over ledige erhvervslokaler på Strøget – lige her på siden.

Find dit ledige lokale på Strøget - lige her på Ejendomstorvets søgemaskine

Du finder dit næste ledige lokale her på siden. Vi viser dig ledige og aktuelle erhvervslokaler og erhvervsejendomme fra hele landet – og på Strøget i København.

Vi har mange ledige lokaler på Strøget, og derfor har vi også sørget for, at du kan sortere ud fra lokaletyper, hvorvidt du ønsker at leje eller købe et lokale, samt andre filtreringsmuligheder. På denne måde gør du søgningen lettere og resultaterne mere relevante.

Lokaletyper på Strøget

Eftersom Strøget er Danmarks største shopping- og indkøbsgade – samt den fjerde største i Europa – er det særligt lokaler som butikslokaler, kontorlokaler og restauranter, der er populære midt på Strøget.

Det skyldes særligt den store synlighed og mulighed for eksponering blandt Strøgets mange tusinde besøgende på dagsbasis. Det er estimeret, at mere end 8000 personer går gennem Strøget hver eneste time.

På Ejendomstorvet finder du følgende lokaletyper:

Skulle du lede efter et lokale, hvor du ikke mener, at det tilhører en af de ovenstående kategorier, kan du skrive lokalets formål i søgefeltet – fx kiosk, take away eller noget helt andet. Så skal vi nok vise de lokaler, der matcher dit søgeord.

Erhvervslokaler til leje på Strøget

Du har mulighed for at leje et lokale på Strøget. Der kommer hele tiden nye lokaler på Ejendomstorvet – ligesom der bliver udlejet lokaler løbende.

At leje et lokale på Strøget har mange fordele: den store eksponering fra de mange forbipasserende, unikke og spændende bygninger og lokaler samt en fast husleje hver måned. Som lejer står du ikke for drift og vedligeholdelse af bygningen, som du ellers ville, hvis du valgte at købe den.

Derudover giver leje af lokaler også en god mulighed for fleksibilitet i form af, at du nemt kan finde nye lokaler, hvis forretningen går godt eller skidt.

En ulempe ved at leje lokaler på Strøget kan være den store konkurrence indenfor nogle brancher samt en højere husleje end udenfor byen.

Køb lokaler på Strøget

Du har mulighed for at købe et lokale på Strøget i stedet for at leje et nyt lokale. Vi har mere end 200 erhvervsmæglere, som hele tiden lægger nye lokaler til salg på Ejendomstorvet – så derfor er vores udvalg også bredt.

Der er mange gode grunde til at købe et lokale på Strøget. Strøget er såvel velbesøgt ligesom det er kendt i Danmark, Skandinavien og store dele af verden.

Dette betyder, at du med et lokale på Strøget både får en god eksponering og nemme transportmuligheder til og fra det købte lokale.

Fordelen ved at købe et lokale er størst, hvis du har planer om at blive i lokalet i mange år. Her vil lokalet gå hen og blive en investering, der højst sandsynligt vil stige i værdi. Derudover kan du også selv renovere, ombygge og indrette, som du gerne vil.

Ulempen ved at købe et lokale på Strøget, kan være at du skal binde meget startkapital i lokalet eller ejendommen.

Søg efter størrelse, pris eller noget helt tredje

Her på Ejendomstorvet kan du søge ud fra flere parametre: blandt andet lokalestørrelse, pris på lokalet, afståelse mm.

Ved at benytte filtermenuen i venstre side, kan du foretage denne filtrering, så du kun får vist søgninger, der passer til din ønsker. Dermed slipper du for at bladre igennem alle siderne med ledige lokaler på Strøget.

Hold dig opdateret med en søgeagent

Du kan holde dig opdateret og få besked via. vores søgeagent, så snart der kommer nye lokaler på Strøget. Søgeagenten er hurtig, nem og gratis, og du skal blot angive din e-mail og et selvvalgt kodeord for at oprette dig.

Når du er oprettet, laver du din søgning og klikker på den blå knap, hvor der står "Opret søgeagent". Her vil du også have mulighed for at vælge, hvorvidt du vil have besked hver gang der kommet et nyt lokale på Ejendomstorvet – eller om du vil have et samlet overblik én gang i døgnet.

Du kan altid oprette flere sideløbende søgeagenter, ligesom du let og hurtigt kan afmelde din søgeagent igen.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg søge på erhvervslokaler på Strøget ud fra pris, størrelse og andre kriterier?

På Ejendomstorvet kan du nemt og hurtigt søge efter lokaler på Strøget ud fra pris, størrelse, beliggenhed og lokaletyper

Hvilke typer af lokaler findes der på Strøget?

Der er flere lokaletyper at finde på Strøget. Du kan både finde kontorlokaler, butikslokaler, lagerlokaler, produktionslokaler, klinikker, værksteder, grunde, cafeer, restauranter og hoteller til leje på Strøget her på siden.

Hvem kan med fordel leje et ledigt lokale

Alle der står og mangler et lokale til leje, kan med fordel leje et lokale. Det kan være iværksættereb, nyetablerede startup samt små-, mellemstore- og større virksomheder. Ved at leje et lokale kan du undgå kapitalbindinger ved at eje, og stedet bruge de besparede penge på udvikling af virksomheden.