Erhvervsgrunde til investering

Find erhvervsgrunde til investering på Ejendomstorvet.dk, Danmarks største portal for erhvervsejendomme. Vi dækker hele landet, hvilket gør at du kan finde erhvervsgrunde i hele Danmark. Uanset om du vil investere i en større eller mindre erhvervsgrund kan du finde den på Ejendomstorvet.dk.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Ejendomsinvestering i erhvervsgrunde

Ejendomstorvet har Danmarks største udvalg af erhvervsgrunde til investering. Vi samarbejder med mere end 200 af landets største erhvervsmæglere, hvilket giver dig den største online database for erhvervsgrunde og andre investeringsejendomme.

På Ejendomstorvet kan du derfor finde lige præcis den erhvervsgrund du søger. Via Ejendomstorvets søgemuligheder kan du finde investeringserhvervsejendomme, der matcher netop dine ønsker.

Investeringsmuligheder inden for erhvervsgrunde

Når du leder efter en grund til investering, så har du mange muligheder. Du kan nemlig finde forskellige grunde og forskellige begreber, når du gerne vi købe en grund.

Erhvervsgrund til investering

Erhvervsgrunde kan du bruge til erhverv, som navnet også indikerer. Du kan altså ikke købe en grund, bygge et hus og flytte ind i det på den pågældende grund. Derimod kan erhvervsgrunde bruges til kontorejendomme, butiksejendomme, lager-, logistik- og produktionslokaler osv.

Byggegrunde til salg

Støder du på byggegrunde her på siden, kan du finde grunde, som er modnet til bebyggelse, og hvor du finder en tilførende lokalplan, som fortæller, hvilken type ejendomme du må bygge - og hvad de må bruges til.

Projektgrunde til investering

Projektgrunde er mere eller mindre det samme som byggegrunde. Her får du altså en tom grund, hvor du kan bygge en ejendom ud fra den vedtagne lokalplan.

Grundareal til bebyggelse

På denne type grund kan du bygge boliger til udlejning - også kaldet boligudlejningsejendomme eller udlejningsejendomme i daglig tale.

Grunde til alle erhverv

Her på siden finder du hele udbuddet af ledige erhvervsgrunde, og derfor kan du sikkert også finde en grund, som passer til dine brugsformål og dit erhverv. De fleste som søger efter erhvervsgrunde, leder nemlig efter ejendomme, hvori de kan drive følgende erhverv:

Derudover kan du også drive mange andre erhverv på de forskellige grunde - du skal blot sikre dig, at lokalplanen og din investeringsgrund har samme formål.

Grunde til salg i hele landet

Her på siden finder du alle ledige investeringsgrunde til salg fra mere end 200 erhvervsmæglere fra hele landet. Derfor er du også garanteret, at du kan finde grunde til investering i hele landet: fra de største byer og hovedstaden - til de mindre byer og små flækker i landets afkroge.

Hvis du kun er interesseret i erhvervsgrunde, byggegrunde, projektgrunde eller grunde i udbud i særlige byer, så kan du med fordel kun søge i de pågældende byer, kommuner eller regioner. Det kan du gøre i vores filtermenu oppe i venstre side.

Leder du efter investeringsgrunde i storbyerne, kan du klikke dig videre her:

Find investeringsgrunde til salg

For at du lettest, hurtigst og mest effektivt kan finde den rette grund til salg, kan du gøre brug af vores filtermenu. Filtermenuen finder du oppe i venstre side, og her kan du sortere din søgning ud fra pris, størrelse, type af grund samt beliggenhed. Når du har indstillet kriterierne vil du nemlig kun se de ledige grunde, som stemmer overens med dine ønsker og behov.

Få besked når der kommer nye erhvervsgrunde

Få en e-mail og kom først til nye investeringsejendomme. Med en søgeagent på Ejendomstorvet.dk kan du sikre dig at dine søgeresultater bliver gemt til næste gang du besøger siden. På den måde kan du vende tilbage og let gentage din søgning. Du klikker blot på ”gem søgning” og kan herefter finde dem under ”mine søgninger”.

Så snart der kommer nye matchende emner modtager du en mail. Du kan til hver en tid ændre i dine kriterier. For at få en søgeagent skal du blot oprette din mailadresse og dit ønskede kodeord – og du er klar til at søge løs!

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan man købe grunde til investering?

Du kan købe grunde til investering i hele Danmark på ejendomstorvet.dk. Vi tilbyder det fulde overblik, og er derfor også Danmarks førende portal. Som Danmarks førende portal kan du også købe grunde over hele landet: lige fra grunde til salg i den pulserende metropol til grunde i de små, charmerende flækker i Danmarks afkroge.

Hvordan finder man en grund til investering ?

Du finder nemmest din nye grund ved at gå ind på ejendomstorvet.dk. Her vil du se hele markedet udvalg fra mere end 200 mæglere, og du kan nemt sortere ud fra kriterier som beliggenhed, areal, pris mm. så du hurtigt finder den perfekte grund til investering.

Hvorfor bør man købe en grund?

Du kan med fordel se køb af en grund som en god investeringsmulighed. Yderligere kan du selv bestemme om du kun vil bygge boligejendom på grunden, en erhvervsejendom på din grund eller bruge grunden til blandet bolig og erhverv. Mulighederne er i hvert fald mange, når det kommer til vision, byggemuligheder og indretning, når du køber en grund til salg.

Hvorfor kan jeg gratis søge efter grunde til investering på Ejendomstorvet?

På Ejendomstorvet er det gratis at søge efter ledige grunde til investering, da vi er en forening uden personlig profit. Vi har mere end 200 af landets bedste erhvervsmæglere tilknyttet, så du er garanteret det bedste udvalg - helt gratis.

Kan man sortere efter pris og størrelse, når man søger efter grunde til investering?

På ejendomstovet.dk kan du nemt og hurtigt sortere din søgning ud fra forskellige parametre, såsom pris, størrelse, beliggenhed og meget mere. Find hurtigt din nye og ideelle grund her