Investeringsejendomme i Aalborg

Aalborg er den største by i Nordjylland og en by i vækst. Aalborg er en stor uddannelsesby med Aalborg Universitet, som en bærende kraft. I denne kategori får du det største samlede overblik over investeringsejendomme i Aalborg - herunder boligudlejningsejendomme, grundstykker, hoteller og andre ejendomsprojekter til investering.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Erhvervslokaler i Aalborg 

Aalborg er det erhvervsmæssige omdrejningspunkt i Nordjylland. Aalborg huser mange virksomheder og flere nye erhvervsområder såsom Eternitten, Østre Havn og på sigt Nordhavnen. Alle disse virksomheder vil over de kommende år forøge udbuddet af tidssvarende erhvervslokaler.

Herunder vil vi gennemgå de mest populære typer af investeringsejendomme, nemlig kontor, butik, lager og boligudlejning

Investeringsejendomme til kontorlokaler

Kontorlokaler finder du ofte i erhvervsområder - blandt andet Eternitten og Østre Havn. Derudover er kontorlokaler også populære omkring centrum.

Etableringen af det nye supersygehus betyder tillige, at de efterladte erhvervslokaler kan stå overfor at blive konverteret til enten kontorlokaler eller eventuelt til boligudlejningsejendomme.

Se investering i kontorejendomme i Aalborg

Ejendomsinvestering i butikslokaler

Aalborg har et veludbygget butiksliv, hvor gaderne Algade, Bredegade, Bispensgade og Østergade udgør prime beliggenheder for butikslokaler. Detailbutikker på Nørregade, Gravensgade og Østeraagade klarer sig også godt, ligesom butikslokaler i Aalborg Storcenter også er populært.

Find investeringsejendomme til butikslokaler i Aalborg

Investering i lagerejendomme

Erhvervsaktiviteten reflekteres også i behovet for lagerejendomme, logistikejendomme og produktionsejendomme. Det tæller her som en absolut plus at motorvej E45 fører til Aalborg og forgrener sig videre til Frederikshavn samt med E39 videre til Hirtshals.

Aalborg Havn bliver løbende udbygget med nye lagerejendomme, logistikejendomme og produktionsejendomme, hvorved Aalborg adskiller sig fra den øvrige landsdel i forhold til, at der i Aalborg igangsættes nybyggeri af erhvervsejendomme.

Se lagerejendomme til investering i Aalborg her

Udlejningsejendomme og boligudlejningsejendomme

Denne type investeringsejendom har det særlige formål at blive udlejet til beboelse og bolig. Hvor de andre typer har til formål at blive brugt som erhvervsejendomme til salg, så er formålet her altså udlejning og beboelse.

Denne form for ejendomsinvestering er generelt populær, da der er mulighed for et godt ejendomsinvesterings afkast ved udlejning.

Se boligudlejningsejendomme i Aalborg lige her.

Find investeringsejendomme i Aalborg

Nu har du fået et lille overblik over ledige investeringsejendomme i Aalborg, som omhandler kontor, butik, lager og boligudlejning. Vi har selvfølgelig også mange andre muligheder for investering i fast ejendom i Aalborg, som du kan se ved at blive på denne side.

Som nævnt tidligere, så har vi over 200 erhvervsmæglere, som udbyder investeringsejendomme i Aalborg. Derfor er du også sikker på at få det fulde overblik over ejendomsinvesteringer på markedet.

Vil du kun se et specifikt udvalg af vores erhvervsejendomme til salg, kan du benytte vores filtermenu. Filtermenuen finder du oppe i den grønne boks i venstre side, og her kan du lave en sortering ud fra forskellige parametre såsom:

Dette skulle gerne gøre din søgning både hurtigere og bedre.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er en investeringsejendom

En investeringsejendom er en investering i fast ejendom, som du har planer om at udleje som enten boligudlejning eller til erhverv.

Hvad er forskellen på erhvervslokaler til salg og investeringsejendomme på Ejendomstorvet?

Investeringsejendomme køber du med henblik på at udleje dem - fx som kontorlokale. Køber du derimod et kontorlokale til salg, så er tanken, at dig og din virksomhed selv vil bruge kontoret. Dette er den fundamentale forskel på investeringsejendomme og ejendomme til salg på Ejendomstorvet

Er investeringsejendomme et godt køb i Aalborg?

Investeringsejendomme i Aalborg er som udgangspunkt en god investering. Modsat aktier, anses investering i fast ejendomme som værende en mere sikker investering. Derudover er Aalborg en by i vækst med gode muligheder for boligudlejning og erhverv.

Er investeringsejendomme en god ejendomsinvestering for begyndere?

Investering i fast ejendom er godt egnet til både erfarne og nye investorer. Er du ny inden for ejendomsinvestering, så kan du læse vores guide til ejendomsinvestering for begyndere.

Se alt investering til investering her: