Projektejendomme til investering

Find projektejendomme til investering på Ejendomstorvet - Danmarks største portal for erhvervsejendomme til salg, leje og investering. Vi dækker hele landet, hvilket gør at du kan finde projektejendomme i hele Danmark. Uanset om du vil investere i en større eller mindre projektejendom, kan du finde den her på Ejendomstorvet.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Ejendomsinvestering i projektejendomme

Ejendomstorvet har Danmarks største udvalg af investeringsejendomme og projektejendomme til erhvervsbrug. Vi samarbejder med mere end 200 af landets største erhvervsmæglere, hvilket giver dig den største online database for projektejendomme og andre investeringsejendomme.

En projektejendom kan både være en eksisterende ejendom, hvor der er kommet nye muligheder for brug eller ombygning i lokalplanen, eller en grund, hvor du har mulighed for at bygge en ejendom til erhverv.

Ved den tomme grund vil man ofte kun være i planlægningsfasen, hvilket betyder at mulighederne for erhvervsejendommen er mange, ligesom din indflydelse er stor. Her er det altså både visioner og ideer samt de fysiske rammer, hvor du kan have en finger med i spillet. 

Eksisterende projektejendom

Med en projektejendom som allerede eksisterer, har du mulighed for at lave nogle fundamentale ændringer; det kan fx både være flere etager, flere tilbygninger, at rive ejendommen ned og bygge en ny osv.

Derudover har du ofte også mulighed for at ændre brugen af ejendommen således, at du fx vil kunne ændre den fra en erhvervsejendom til kontor til en investeringsejendom til boligudlejning.

Interessen for projektejendomme er stor

Interessen for en projektejendom til salg er ganske stor hele året. Årsagen til interessen for netop et fast ejendoms projekt er, at det er en investering i fremtiden. Derudover anses ejendomsinvestering i projektejendomme også for at være ganske attraktivt på længere sigt.

Fordele ved køb af en projektejendom

Som ved mange andre investeringstyper, har du også gode investeringsmuligheder, når det kommer til projektejendomme til salg. En af de mest tiltrækkende fordele ved en projektejendom er, at du i flere tilfælde kan være inde over opførelsen eller ombygningen af ejendommen, så den passer til dine standarder og visioner.

Derudover vil denne type investering i fast ejendom også betyde, at du ikke vil skulle renovere din ejendom i mange år fremadrettet, ligesom nye lejligheder til boligudlejning, nye lokaler til erhverv osv., også har en stor interesse fremfor ældre og mere slidte ejendomme og lokaler.

Denne form investering i ejendomme er altså oftest en langsigtet investering, som er attraktiv og en sund investering i fremtiden.

Projektejendomme er primært til den erfarende investorer i investeringsejendomme

Projektejendomme kræver startkapital og en langsigtet strategi før ejendomsinvesteringens afkast giver lidt igen. Som investorer kræver det derfor en god startkapital, da ejendommen først skal opføres eller renoveres, før du kan leje den ud og generere et afkast på ejendommen.

Derudover er denne form for investering i fast ejendom også mere risikofyldt, da opførelsen eller renoveringen kan trække ud og blive forsinket.

Derfor anbefaler vi som udgangspunkt, at du har noget erfaring med investering i ejendomme, inden du begiver dig ud i ejendomsinvestering som begynder.

Vil du gerne i gang med at investere i ejendomme, men har svært ved at finde hoved og hale i det hele? Så læs vores guide om ejendomsinvestering for begyndere lige her.

Projektejendomme i hele Danmark

På Ejendomstorvet har vi projektejendomme til salg i hele Danmark - lige fra de små landsbyer i landets afkroge til de største byer og hovedstaden. Flere byer i Danmark oplever en øget interesse og befolkningstilvækst, hvilket også har gjort investering i fast ejendom interessant i mange byer.

Da vi ikke har mulighed for at gennemgå alle landets byer, vil vi kort komme ind på investeringsmulighederne for landets tre største byer: København på Sjælland, Århus i Jylland og Odense på Fyn.

Projektejendomme i København

Projektejendomme i København oplever generelt en stor efterspørgsel, da København både er en by i vækst og oplever en stor tilflytning. Dette betyder, at uanset om du ønsker en projektejendom til erhverv eller boligudlejning, så er der en god grobund for det i København.

Har du selv overvejet projektejendomme i København, så kan du se mere ved at klikke på linket.

Projektejendomme i Aarhus

Aarhus, eller Århus, oplever også en stor interesse, når det kommer til projektejendomme. Ligesom København, har Aarhus også mange spændende områder i vækst og en stigning i befolkning. Derfor har Aarhus også gode muligheder for succesfulde projektejendomme til såvel boligudlejning som erhverv.

Er du interesseret i projektejendomme i Aarhus, så tag et kig her.

Projektejendomme i Odense

Odense er Danmarks tredje største by og generelt den største by på Fyn, hvor infrastrukturen også er i top. Derudover er lokalplanerne for Odense spændende og byen forventes kun at vokse over de næste mange år. Derfor kan en projektejendom være ganske interessant og efterspørgslen for investeringsejendomme er også stor i byen.

Er du på jagt efter projektejendomme i Odense, så læs mere ved at klikke på linket.

Få besked, når der kommer nye projektejendomme

Få en e-mail og kom først til nye projektejendomme. Med en søgeagent på Ejendomstorvet kan du sikre dig, at dine søgeresultater bliver gemt til næste gang du besøger siden. På den måde kan du vende tilbage og let gentage din søgning. Du klikker blot på ”gem søgning” og kan herefter finde dem under ”mine søgninger”.

Så snart der kommer nye matchende emner modtager du en mail. Du kan til hver en tid ændre i dine kriterier. For at få en søgeagent skal du blot oprette din mailadresse og dit ønskede kodeord – og du er klar til at søge løs!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er en projektejendom?

En projektejendom kan både være en eksisterende ejendom eller en grund med mulighed for at bygge en ejendom. Ved den eksisterende ejendom har du mulighed for fysiske ændringer, ligesom du kan ændre ejendommens brug fra fx kontor til boligudlejning. Med en grund har du mulighed for at være med inde over vision, ideer og de fysiske rammer for den nye ejendomsinvestering.

Er der stor interesse for investering i projektejendomme?

Ja, der er en ganske stor interesse for projektejendomme året rundt. Generelt set, så vil mange anse en ejendomsinvestering i projektejendomme som en attraktiv investering i fremtiden.

Er projektejendomme et godt køb?

Projektejendomme er som udgangspunkt en god, langsigtet investering i fremtiden. Der vil være nogle udgifter i starten af investeringsformen, som går til ombygning eller nybyggeri af ejendommen, men som efterfølgende vil have stor værdi, når du kan leje ejendommen/lokalerne ud. Derudover skal du ikke tænke på renovering de første mange år.

Er projektejendomme en god ejendomsinvestering for begyndere?

Investering i projektejendomme er bedre egnet til erfarne investorer i fast ejendom end for nybegyndere. Er du ny inden for ejendomsinvestering, så kan du læse vores guide til ejendomsinvestering for begyndere.