Investeringsejendomme i Århus Kommune

Se hele udbuddet af attraktive investeringsejendomme i Århus - til både boligudlejning og erhverv. På Ejendomstorvet får du det fulde overblik over investeringsejendomme i Århus fra mere end 200 af Danmarks bedste erhvervsmæglere og ejendomsudbydere. Dette betyder ganske enkelt, at du er garanteret det fulde udbud af ejendomme til salg i Århus. 

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Hvorfor vælge investeringsejendomme i Århus?

Århus tiltrækker i stigende omfang erhvervsvirksomheder. Det kan aflæses på det store antal nyopførte erhvervsejendomme over de seneste år. Der er opført ejendomme til alle former for erhvervsanvendelse, herunder især til moderne kontor, butik, shoppingcenter, lager og produktion samt logistik.

Du finder alle slags investeringsejendomme og ejendomme til salg i Århus

Der er også opført en del boligejendomme, herunder til boligudlejning og enkelte hoteller. I denne kategori får du det største samlede overblik over erhvervslokaler til leje og salg i Århus samt boligudlejningsejendomme, grundstykker, hoteller og andre ejendomsprojekter til investering.

Find ejendomme til salg i det rette område i Århus

Aarhus kommune er der investeringsejendomme i Århus, Skødstrup, Lystrup, Sabro, Harlev, Tilst, Trige, Hasselager, Solbjerg, Tranbjerg, Højbjerg, Viby, Risskov, Åbyhøj og Brabrand  til salg.

Find ledige investeringsejendomme i Århus

Netop boligudlejningsejendomme er vigtige, fordi befolkningen i Århus og Aarhusområdet fortsat vokser. Der opføres ejendomme i alle størrelser, både små, mellemstore og store. De nybyggede faciliteter i Århus er typisk fleksible og effektivt indrettet. Ligeledes er der ofte gode forhold for parkering knyttet til ejendommen.

Erhvervsejendomme til salg eller investering i udlejningsejendomme?

Flere områder omkring Århus har en stor koncentration af erhvervsområder. Det drejer sig bl.a. om Aarhus N, Egå, Skejby, Viby, Hørning, Hasle, Odder, Tilst, Brabrand og Højbjerg. Hvad angår investeringsejendomme til køb og salg, er der mange muligheder. Udover erhvervsejendomme er boligudlejningsejendomme meget interessante og efterspurgte som investeringsejendomme.

I Århus midtby er der mange erhvervslokaler og erhvervsejendomme. Historisk har disse ejendomme oplevet stor efterspørgsel, men de begrænsede parkeringsmuligheder har mindsket efterspørgslen og en stor del konverteres til bolig.

Ofte stillede spørgsmål

Kan man afskrive på udlejningsejendomme i Århus?

Hvis du er fast ejer af ejendom, så kan du ved erhvervsmæssig anvendelse afskrive skattemæssigt på udlejningsejendomme i Århus. Det kan give dig lukrative fordele, da du samtidig ikke udelukkes for fradrag vedrørende løbende vedligeholdelsesomkostninger.

Hvordan er markedet for investeringsejendomme og udlejningsejendomme i Århus?

Markedet for investerings- og udlejningsejendomme til salg er blevet stort i Danmark. Det gælder også indenfor beboelsesejendomme, ejendomme til kontor og/eller butikker og lagerejendomme i udbud i Århus og resten af Danmark.

Hvilke faktorer spiller en rolle for afkastet og markedsprisen?

Der er flere faktorer der gør sig gældende, når det kommer til afkast og markedspris. Dog kan en faktorer som beliggenhed være afgørende, da en populær beliggenhed vil medvirke til en større efterspørgsel. Læs mere om de generelle faktorer, du skal være opmærksomme på her på vores guide til ejendomsinvestering.

Hvor mange mæglere i Århus samarbejder Ejendomstorvet.dk med lige nu?

Ejendomstorvet.dk opnår vi hele tiden nye og gunstige samarbejder med dygtige mæglere over hele landet. Derfor har vi mere end 200 erhvervsmæglere tilknyttet i Danmark, hvoraf ni findes i Århus C, hvilket giver det bedste udvalg af investerings- og udlejningsejendomme.

Hvorfor er det gratis at søge efter investeringsejendomme i Århus på Ejendomstorvet?

På Ejendomstorvet.dk er det gratis at søge efter investeringsejendomme i Århus, da vi er en forening uden personlig profit, som ønsker at få udbud og efterspørgsel til at mødes. Det gør vi bedst, hvis din søgning efter udlejningsejendomme i Århus er gratis.

Hvilke typer investeringsejendomme i Århus finder jeg på Ejendomstorvet?

På Ejendomstorvet.dk finder du alle slags investeringsejendomme i Århus: både til boligudlejning, kontor, butik, grund, projektejendomme osv. Se hele udbuddet af ledige investeringsejendomme på Ejendomstorvet.

Se alt investering til investering her: