Investeringsejendomme i København

København er Danmarks største by og hovedstad og har en af de største koncentrationer af erhvervsejendomme til salg og investeringsejendomme i København. På Ejendomstorvet udbyder vi investeringsejendomme til salg i hele København og Danmark, og vi har blandt andet erhvervsejendomme til salg, som er under udbud eller som projektejendomme.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

København har et stort marked for boligudlejning, og derfor er der også mange erhvervsejendomme til salg i København – netop med det formål at benytte investeringsejendommen i København til boligudlejning.

Her på siden får du et samlet overblik over erhvervslokaler og investeringsejendomme i København – så du har det hele samlet ét sted.

Investeringsejendomme til salg i København

København er Danmarks største by og hovedstad, og derfor spiller København også en central rolle, når det drejer sig om kultur, infrastruktur og økonomi.

Udover at København befinder sig midt i Danmarks metropolzone, er København også hovedbyen i Øresundsregionen, der er den mest befolkningsrige region i Skandinavien.

København, Malmø og de omkringliggende byer udgør derfor Nordens største område for erhvervsejendomme samt investeringsejendomme til salg, hvorfor København naturligvis også er i søgelyset, når markedet skal afsøges for nye investeringsmuligheder og investeringsejendomme i København.

Typer af erhvervsejendomme til salg i København

På Ejendomstorvet finder du hundredvis af investeringsejendomme til salg i København.

For at du lettere kan bevare overblikket over de forskellige typer af erhvervs- og investeringsejendomme, der er til salg i København, har vi lavet forskellige kategorier, så du nemt og hurtigt kan afgrænse din søgning til relevante ejendomme.

Du kan vælge en eller flere af kategorierne, som vil blive vist i din søgning. Kategorierne er inddelt i:

Investeringsejendom til butik i KBH

Få svar på din spørgsmål om ejendomsinvestering i København

Herunder vil vi prøve at svare på nogle af de spørgsmål, som ofte bliver stillet ude i danske landskab.

Hvad er en investeringsejendom?

En investeringsejendom er en ejendom til salg, som du køber med henblik på at udleje den til fx boligudlejning eller erhverv. Modsat en almindelig erhvervsejendom til salg, har du altså ikke planer om at bruge lokalet - fx et kontor - til eget brug.

Derudover er en investeringsejendom i København oftest en god investering i din fremtid, da risikoen indenfor investering i fast ejendom er lavere end aktier.

Hvor dyr er en ejendomsinvestering i København?

Prisen for din investeringsejendom kommer an på mange forskellige faktorer:

Det er derfor svært at sige, præcis hvor dyr din ejendomsinvestering skal være, men priserne kan være alt fra ca. 800.000 - +150.000.000 kr. Så der skulle gerne være noget for de flestes smag.

Hvordan finder jeg gode investeringsejendomme i København?

Du kan finde gode investeringsejendomme i København her på Ejendomstorvet. Du får det bedste og bredeste udvalg over alle typer investerings i fast ejendom lige her, og derfor behøver du ikke lede på flere forskellige sider.

Hvem kan investere i ejendomme i København?

Som udgangspunkt kan alle der ønsker at investere i ejendomme, begynde at investere - men det kræver selvfølgelig, at man har styr på, hvordan man vil finansiere sin ejendomsinvestering i København. Du kan læse vores guide: ejendomsinvestering for begyndere lige her, hvis du gerne vil i gang med investering i fast ejendom.

Find den rette investering i fast ejendom

For at sikre dig, at du får den bedst mulige søgning, som passer til dine ønsker, behov og krav til ejendommen, kan du med fordel bruge filterfunktionen til at afgrænse din søgning.

Ved at bruge filterfunktionen, kan du angive din ønsker til:

Ved at tage stilling til ét eller flere af ovenstående punkter, vil du nu kun få vist de investeringsejendomme til salg i København, som også passer dine ønsker.

Nye investeringsejendomme i København

På Ejendomstorvet har du mulighed for at oprette en søgeagent. Det er nemt, hurtigt og gratis at oprette søgeagenten – og det kræver kun din e-mailadresse og et selvvalgt kodeord.

Når du har oprettet dig, kan du så oprette din søgeagent ud fra dine ønsker. Herefter vil du få en e-mail, så snart der kommer nye erhvervsejendomme til salg i København.

Du kan altid afmelde din søgeagent igen – enten hvis du ikke længere er interesseret i søgningen, eller hvis du har fundet din nye investeringsejendom til salg i København.

Flot ejendom til investering i København

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor bør jeg købe en investeringsejendom?

Ejendomsinvestering er en god måde at investere sine penge. Investering i ejendomme er oftest mere sikker end at investere i aktier eller obligation, som har en større risiko. Derudover kan du også vælge, hvilken form for investeringsejendom du ønsker - skal det være til boligudlejning, hotel & restaurant, butik & detailhandel, kontor og domiciler, lager & produktion? Her har du altså mulighed for at tjene ydereligere via. indkomster for leje eller salg uderover det årlige afkast, som din købte ejendom vil genererer.

Hvor meget koster en investeringsejendom?

Som udgangspunkt kan prisen for investeringsejendomme svinge meget: gerne fra 800.000 - +150.000.000 kr. Det kommer nemlig an på flere ting såsom størrelse, placering, ejendomstype mm.

Er investering i ejendomme en god idé i København?

Som udgangspunkt er ejendomsinvestering en god investeringsform, da risikoen som udgangspunkt er mindre end ved handel med aktier og obligationer. Derudover er København Danmarks hovedstad og hovedbyen i Øresundsregionen, hvorfor der er mange indbyggere, turister og generelt en stor interesse for området. Derfor vil København oftest anses som et godt sted for ejendomsinvestering. Dog bør du altid undersøge markedet og markedstendensen inden du investerer.

Hvilket afkast bør min investeringsejendom have?

Der kan være forskel på afkastgraden og dermed den procentsats, som en investeringsejendom kan have. En god fingerregel er, at din investeringsejendom gerne skal give dig et afkast på omkring 5%. Lidt mindre kan også være i orden, ligesom et større afkast også er attraktivt. Vær dog opmærksom på, at et afkast på fx 25% virker for godt til at være sandt. Støder du ind i ejendomme med en høj afkastningsgrad på andre sider, bør du være opmærksom på, hvorfor denne er så høj.

Hvordan finder jeg gode deals på investeringsejendomme eller erhvervsejendomme til salg i København?

Du finder den rigtige investeringsejendom eller erhvervsejendom til salg i København her på ejendomstorvet.dk. Ejendomstorvet.dk er Danmarks førende erhvervsportal, hvor vi samarbejder med mere end 200 mæglere. Vores store udbud af investeringsejendomme betyder, at du kan se udvalget her på siden og oprette en søgeagent, så du ender med den rigtige investeringsejendom.