Ejendomstorvets Ejendomsinvesterings Guide

Velkommen til Ejendomstorvets investeringsunivers. Her kan du finde svar på mange spørgsmål vedrørende ejendomsinvestering. 

Ejendomsinvestering for begyndere

Her kan du få tips og tricks til ejendomsinvestering i Danmark. Her kan du blandt andet finde vores Ejendomsinvesterings Guide. Hvis du har brug for et hurtigt overblik over ejendomsinvestering, så skal du starte her. Læs mere: Om ejendomsinvestering for begyndere og, hvordan du starter med ejendomsinvestering.

Hvad skal du være opmærksom på ved ejendomsinvestering?

Investering i fast ejendom er en beslutning, som kræver noget eftertanke. Vi har samlet de vigtigste elementer, du skal være opmærksom på, før du køber en ejendom. Læs mere: om investering i fast ejendom.

Udlejning af dine lejemål

Har du en ejendom, som du ønsker at udleje? Vi har samlet nogle gode tips og tricks til at få dine lejemål hurtigt udlejet. Her kan du blandt andet få hjælp til udlejning til både private og erhverv og finde lejekontrakter. Læs mere: Om ejendominvesterings udlejning.

Få det bedste afkast

Hvordan bestemmes afkastet? Hvordan forbedrer man ens afkast? Alle disse spørgsmål kan du få svar på her. Læs mere: Om ejendomsinvesterings afkast.

Ejendomsinvestering i Danmark

Danmark har nogle specifikke regler, som man skal kende, inden man begiver sig igang med ejendomsinvestering. Vi har samlet den vigtigste og mest essentielle information her. Læs mere: Om ejendomsinvestering i Danmark.

Værdiansættelsen af investeringsejendomme

Hvordan udregnes afkastet? Hvordan fastsættes prisen for investeringsejendomme? Vi har lavet en udførlig beskrivelse af, hvordan disse to ting bestemmes. Denne side tager udgangspunkt i DCF-modellen til udregningen af både værdien og afkastet for en investeringsejendom. Læs mere: Om værdiansættelsen af investeringsejendomme.

Ejendomsinvestering som pensionsopsparing

Her kan du læse mere omkring investering af pensionsmidler i fast ejendom. Læs mere: Om pension investering i fast ejendom.

Investerings App

Ejendomstorvets egen app er ideél til ejendomsinvestering. Her kan du læse mere omkring mulighederne med Ejendomstorvet app. Læs mere: Om investerings appen

NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK